Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Telge SIBK
Innebandy
Damer Div 1

Telge SIBK U-lag
2 - 0
Nykvarns IBF Ungdom
Telge SIBK U-lag2 - 0Nykvarns IBF Ungdom

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 03 mars, 13:00
Plats:Västergård Arena A
Serie:Damer division 1   Tabell >>
Samling:11:30
Härliga vinster i helgen för vårt D1 lag
2019-03-03 19:35
Denna helgen har vi spelat två matcher.
Lördagen börjar med att att vi spelar mot Solfjäderstaden/Bergs IK. Det börjar inte så bra för våra motståndare då de har "glömt" sitt ställ hemma så de fick spela i vårat bortaställ. Ett bra tips om man vill slippa tvätta. Solfjäderstaden kommer med 9 spelare. Med tanke på hur få de var borde vi satt betydligt flera mål. Vi dras ner lite av det lugna tempo som råder på planen tyvärr. Det är inte helt fel då vi på söndagen möter Nykvarn som är ett betydligt starkare lag.
Inte våran bästa match med vi vinner med 3-1.

Söndagen kommer och vi tar emot Nykvarn i vår hemmaborg. Vi har vunnit 3 matcher innan mot dem så denna sista vill vi verkligen vinna också. Men vi vet att det inte kommer bli lätt. Vi känner oss starka med en vinst på lördagen i ryggen.
 
Matchen drar igång. Jämt mest hela tiden och kamp om bollen. Tuffa tag. Precis som det ska vara i ett derby. Det är härligt att se våra tjejer kriga. Skotten är otroligt jämna 29vs28. Men vi har större skicklighet och lyckas få sätta 2 st bollar i målet. Som alltid är det extra skönt att vinna mot Nyken. Tjejerna får en helt annan inställning som påverkar spelet positivt. 
Skönt att avsluta helgen med två härliga vinster!

Nästa helg tar vi emot Huddinge IBS. Lördag 16:00 startar matchen i Västergård. << Tillbaka

 
 
Tack till våra huvudsponsorer:
Vi stödjer Telge SIBK!
 
Svenska Spel, anslut dig!
 
telge.sibk på Instagram