Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Telge SIBK
Innebandy
Telge IBS Herrar Div 1

Telge IBS
5 - 5
Ledberg IBF
Telge IBS5 - 5Ledberg IBF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 06 oktober, 13:30
Plats:Västergård Arena A
Serie:Herrar Div 1 Mellersta Svealand   Tabell >>
Samling:12:30
Oavgjort mot Ledberg! Nu väntar tuff match mot Älvsjö AIK!
2018-10-12 21:00
Oavgjort mot Ledberg IBF förra helgen efter att herrlaget lyckades kvittera med endast 5 sekunder kvar. En tuff match där det svängde fram och tillbaka under matchens gång. Denna helg väntar en av de lag som vi stött på flera gånger under våra säsonger i Division 1, Älvsjö AIK IBK. Det brukar alltid bli jämna matcher med tufft och snabbt spel och det är säkerligen det som väntar även denna gång då herrlaget besöker Västertorpshallen. Klicka på nyheten för att läsa Staffan Gustafssons tankar om matcherna.
I helgen som var så avgjordes mötet mellan Telge och nykomlingen Ledberg, eller det avgjordes aldrig utan lagen delade på poängen då vi via Marcus Lundbergs klubba lyckas kvittera med ynka 5 sekunder kvar!
Visst kan man vara negativ och känna att förhoppningen är 3 pinnar när man möter ett lag som avancerat från div.3 på 2 säsonger?
Ledberg har dock börjat serien bra och kan nog sätta käppar i hjulen för många av lagen och ändå skönt att få med sig en pinne i slutet av matchen!
Positivt även att vi återigen har en ny 2-målsskytt,bra att många kliver fram och levererar offensivt! Många hot på plan vilket bådar gott inför fortsättningen.
Övriga målskyttar var Tommy, Filip och Morgan!

Ser vi framåt så väntar närmast Älvsjö borta i härliga  Västertorpshallen på söndag!
Personligen tycker jag att Älvsjö matcherna är lite av säsongens höjdare, Västertorp är en sån där gammal klassisk hall som för många är drömmen att lira i!
Älvsjö har inlett serien på ett likvärdigt sätt som vi, något överraskande torsk mot Tyresö och en stabil borta seger mot Linköping!
Älvsjö lär bli hyfsat stora favoriter i matchen men känslan är väl samtidigt att Telge inte riktigt är favoritmotståndarna för Älvsjö?
De 2 senaste säsongerna har Telge gått segrande i alla 4 mötena! Målkvoten på dessa 4 matcherna är 30-21 i Täljes favör!
Detta är ju dock historia, viktigast är att Telges lirare fortsätter att vara det hårdast arbetande laget på söndag och att man är starkast mentalt i bås och på plan!

Tycker att vi på läktaren släpper allt annat oviktigt på söndag och fyller upp vår halva av hallen och hjälper till att höja stämningen på matchen! Nedsläpp 17.00!!!
/Staffan Gustafsson

<< Tillbaka

Spelade matcher
Sön 17/3 13:00
7 - 6  
Lör 9/3 13:30
5 - 4  
Sön 3/3 16:00
5 - 6  
Tor 21/2 19:30
7 - 9  
 
 
Tack till våra huvudsponsorer:
Våra Guldsponsorer
Vi stödjer Telge SIBK!
Svenska Spel, anslut dig!
 
telge.sibk på Instagram