SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Telge SIBK
Innebandy
Målvakter

Även målvakter sommartränar!
2016-05-10 20:39
Ännu en otroligt rolig innebandysäsong är nu snart till ända, men det betyder inte att Telges målvakter kommer ligga på latsidan och invänta höstsäsongen.

Nu står det klart att under hela sommaren kommer träningsmöjligheter i hall att erbjudas för (till att börja med) alla målvakter födda -04 och äldre. Senior/juniormålvakter tränar då i en egen grupp och det innebär förstås att ungdomsmålvakterna bildar ytterligare en träningsgrupp, under sommaren kommer det bli seperata träningstillfällen för grupperna så att maximalt fokus kan ges till de som tränar.

Exakt schema och plats är i nuläget inte klart, men den infon samt gruppindelning kommer ut så fort det bara är möjligt!

Träningarna kommer fokusera på utveckling både tekniskt och teoretiskt för målvakterna samt målvaktsanpassad fysträning.

Självklart är åldersfördelningen inte spikad, finns intresse från yngre spelare och lag hör man av sig till målvaktstränare Tobias Borg på tel. 070-729 56 44.

Ytterligare nyheter kring sommaren, säsongen 2016/17 och våra olika målvakter kommer att presenteras kontinuerligt, så håll ögonen öppna!
 
Tack till våra huvudsponsorer:
Vi stödjer Telge SIBK!
 
Svenska Spel, anslut dig och hjälp oss!
 
telge.sibk på Instagram