SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Telge SIBK
Innebandy

Välkommen till Telge SIBK!

Välkommen till en av Södermanlands större innebandyföreningar. Under säsongen 2023/2024 spelar våra Damer i Allsvenskan (Västra) och Herrarna i Division 2 (Södermanland). Vi har även ett damlag och ett herrlag representerade i JuniorAllsvenskan.

Vi är mycket stolta över våra duktiga och lovande barn/ungdomar som spelar innebandy i vår förening. Detta inkluderar lag för seriespel/sammandrag och inte minst även parasportlag för spelare med någon form av funktionshinder.

Telge startar D2 lag
2024-03-14 19:21

Vi i Telge SIBK har som ambition att stata ett D2 lag med målet att på sikt avancera uppåt. Spelare i D2 kommer att ha möjlighet att träna tillsammans med vårt Allsvenska/SSL lag. Telge SIBK har en taktisk röd tråd på damsidan för att underlätta samarbete över lag gränserna och rörelse av spelare mellan lagen.

 

D2 laget kommer att tränas av en tränargrupp med tränare med allsvensk erfarenhet.

Vi kommer ha öppna träningar för både D2 och allsvenskan/SSL efter att vårt kval till SSL är slut.

 

Är du intresserad så kontakta sportchef Peter Nilsson på 0704.43 83 72.

Disco 26/4 - bemanning behövs!
2024-03-14 13:32

Den 26 april har styrelsen planerat att ha ytterligare ett av våra uppskattade innebandydiscon i Västergård Arena. För att discot ska vara möjligt att genomföra behöver vi återigen hjälp av spelare och föräldrar. Vi ser gärna att minst två representanter från varje lag hjälper till.

Det behövs personer som:

- planerar och marknadsför arrangemanget

- plockar fram (& bort) sarg, lampor, hinderbana, mm
- tar emot besökarna i entrén och hjälper till med swisch-betalningar

- kioskbemanning

Hör av dig till emmy.sward@telgesibk.se och berätta vad du kan hjälpa till med. 
Tack på förhand!

Vill du sommarjobba med innebandy?
2024-03-13 09:41

Förra sommaren deltog Telge SIBK på Mötesplats Södertälje (https://motesplatstalje.se/) för att bidra till meningsfulla aktiviteter för barn och unga i centrum och i stadsdelarna.

 

Nu vill vi veta om DU är intresserad att vara ledare i år! Du måste vara minst 16 år. Skicka ett mail till emmy.sward@telgesibk.se och berätta kort vem du är och vilket lag du tillhör. 

Kvaltider för herrlaget!
2024-03-11 12:00
PlayOff 1:1 Telge SIBK - Trosa Edanö IBK

På onsdag 13 mars är det dags för herrlaget att kliva in i kvalspelet för avancemang mot Div.1 
Det är en lång och snårig kvalväg upp mot Div. 1 och laget behöver all support från läktaren.

Herrlaget börjar kvalet med två matcher mot Trosa Edanö med början på hemmaplan i Västergård Arena. Match nummer två spelas sedan i Vagnhärad kommande lördag. Det är bäst av två matcher som gäller för avancemang till PlayOff 2. 

Nu vill vi att så många som möjligt kommer till Västergård Arena på onsdag och hejar fram A-laget och visar att man supportar laget och vår förening. Fri entré för medlemmar.

Klä er gärna i något rött, halsduk, tisha, keps eller toppluva!

Välkomna - Nu kör vi!

Vill ni tjäna pengar till lagkassan?
2024-02-18 19:04

Datumen för föreningsstäd är 8–28 april 2024. Föreningar kan anmäla sitt intresse för föreningsstäd fram till sista anmälningsdag den 31 mars 2024.

Vid vårstädningen 2023 som ägde rum i april deltog 18 föreningar och ca 450 personer. 800 säckar samlades in samt en del större skrot som inte fick plats i säckarna. Städningen arrangeras av samhällsbyggnadskontoret varje år och är uppskattad av både föreningar och arrangör. 

Vårstädningen är endast avsedd för föreningar (t ex idrottsföreningar och scoutkårer) i Södertälje kommun. Uppdraget är att städa park- och skogsmark och utmed parkvägar och gator. Föreningen ansvarar för utförandet av arbetet och för deltagarna som städar. Efter utförd och godkänd städning samt inlämnad rapport om hur städningen gått får föreningen ett bidrag på 7500 kr/område.

Mer info här: 
https://www.sodertalje.se/miljo-och-halsa/hallbara-sodertalje/ekologisk-hallbarhet/hall-sodertalje-rent/foreningsstad/

Information kring föreningsliv
2024-02-08 14:16

Det har tidigare informerats om föreningsinsatser, vi förstår att säsongen är en hektisk period som krävt planering och samordning av träningar, matcher och sammandrag.

 

Som ni alla känner till så är vi en ideell förening med ca 400 medlemmar som bygger på alla våras insatser stora som små, vi är många som ställer upp idag men behöver ständigt bli flera aktiva medlemmar i olika poster för att få ännu större engagemang bland spelare, ledare och föräldrar, vilket kommer leda till fortsatt tillväxt för Telge SIBK.

 

Skulle därför vilja be er att bjuda in oss i valberedningen till föräldramöte eller likvärdigt under februari/mars där vi kan komma och berätta lite om hur arbetet ser ut i Styrelsen, Sportkommittén, Marknadsgruppen m.m

 

Hoppas på inbjudan från flera av er så att vi kan få göra lite reklam för föreningsarbete men även diskutera med föräldrar/ledare vad ni önskar för stöd från föreningen, men även hur och vart vi ska med Telge SIBK! 

 

Valberedningen 

Mattias Omberg & Jonas Augustsson

Vår förening har JOYNAT!
2024-01-26 21:24

Under 2024 gör Folkspel sin största satsning sedan Bingolotto startade genom att lansera det digitala prenumerationslotteriet JOYNA. Vår förening har tagit chansen att bli en lanseringsförening där vi får starta försäljningen den 3:e april! 🏆

En av vinsterna i JOYNA är att varje vecka har du som lottköpare chans att vinna 100 000 kr där även föreningen som sålde lotten vinner samma belopp! Om vår förening skulle vinna 100 000 kr - vad tycker du att vi skulle göra för pengarna? Kommentera nedan! 💙https://youtu.be/s8_77XY8YUY

Kom och provträna med DJ!
2024-01-21 17:30

Telge SIBKs damer går som tåget och tog en dubbelseger i helgen. Känner du att Allsvenskan eller högre är ditt mål i framtiden så kom gärna och provträna för t.ex F10/11 eller DJ.

Telge Sibk är en anrik innebandyförening med bra faciliteter och många eldsjälar! Kontaktinfo via hemsida eller via Facebook.

Derbydax!
2023-11-24 10:00
Lördans i VgA

Derby på lördag!

Då kommer Nykvarn på besök till Västergård Arena.

 

Kapten Nordenadler #16 med besättning hälsar er varmt välkomna på lite lördagsunderhållning.

 

Biljetter hittar ni här Köp din biljett här!

Match på lördag för Telges herrlag.
2023-11-10 17:00
Dax för match!

På lördag är det åter matchdags för Telges herrar efter en spelledig helg. Lördagens gäster kommer från Strängnäs där Gustav Vasa en gång för länge sedan valdes till kung. :)

Välkomna till Västergård Arena!

Actic erbjuder Telges medlemmar träning med rabatt!
2023-11-08 16:43
Telge SIBKs sponsor Actic erbjuder: "Egen träning med rabatt!"
Actic Södertälje vill erbjuda alla medlemmar i Telge SIBK 20% rabatt på träningskort. (gäller bundet kort 12månader) Det enda du behöver göra är att komma in på någon av våra anläggningar och visa upp en familjemedlems medlemskort (finns i medlemsappen) i Telge SIBK för att ta del av erbjudandet. Actic har även juniorkort för barn mellan 11-16år (måste träna med en person över 18år).
 
Hoppas vi ses på någon av våra anläggningar. Vid eventuella frågor kontakta Actic´s ansvarige Malin Södergren malin.sodergren@actic.se
Väskförbud info
2023-11-06 20:52

Utifrån rådande terrorhotnivå har polisen beslutat att införa väskförbud vid vissa offentliga tillställningar. Detta kommer att påverka innebandyns evenemang på olika nivåer.

Läs mer här: https://innebandy.se/nyheter/polisen-infor-vaskforbud-vid-vissa-evenemang

Sponsorerbjudande från Hyrbilsdepån / Bosch Car Service gällande däckbyte, hyra bil, serva/laga bil!
2023-10-30 01:00

Hög tid att byta däck? Behov av hyrbil för dig eller laget? Eller behöver du verkstadshjälp?

Vår sponsor "HYRBILSDEPÅN" kan hjälpa dig/er genom fina erbjudanden som beskrivs mer detaljerad i medlemsappen.  

 
Chef och kontaktperson på Hyrbilsdepån (+ Bosch Car Service, Fordonsdepån och Bärgningsdepån) är gamla bekantingen Kevin Malke som växt upp i Telge SIBKs P93-lag. Ingen dålig bakgrund med andra ord.  Kevin fick tyvärr avsluta en lovande karriär som målspottare pga av skada men vurmar fortfarande för sporten och föreningen.
Försäljningstävling Ravelli-produkter
2023-10-21 09:25

Hej alla medlemmar,

 

Som de flesta säkert redan vet så har föreningen beslutat att sälja Ravelli-produkter för att dra in pengar till föreningen och lagen. Vi hade ett inspirerande besök under kickoffen för detta av bl.a. Andreas Ravelli som presenterade produkter och gav tips på hur man når bästa resultat.

 

Lagen i föreningen sköter administrationen själva och informerar spelarna om vad som gäller, men Ravelli bjuder på en tävling till de medlemmar respektive det lag som säljer bäst! 😊

 

Säljtävling i föreningen:1:a pris – 6 paket valfritt från sortimentet till den som säljer bäst.2:a pris – 4 paket valfritt från sortimentet.3:e pris – 2 paket valfritt från sortimentet.

 

Lagtävling:Det laget som säljer mest får besök av minst Andreas Ravelli och kanske även Thomas på en träning.Har ni frågor så kontaktar ni primärt er lagansvarige.

Lycka till!

Marknadsgruppen Telge SIBK

Nyheter från våra lag
Dam Allsvenskan, 14/03 19:27 
Flickor Röd A + B, 03/02 13:38 
Pojkar 13, 05/01 14:03 
Pojkar 13, 17/12 21:24 
Pojkar 09/10, 10/12 21:53 
Pojkar 09/10, 23/11 22:31 
 
Tack till våra huvudsponsorer:
Vi stödjer Telge SIBK!
 
Svenska Spel, anslut dig och hjälp oss!
 
telge.sibk på Instagram