Knattar
Innebandyskola - Nu startar vi nya lag för knattar!
2017-10-03 15:00

Nu startar vi upp nya lag för tjejer och killar födda 2010-12 som är sugna på att börja spela innebandy. Vi kallar detta för knattelag och i början är det mycket lek och introduktion till innebandy.

Vi tränar på söndagar kl 12.30-13.30 i Östertäljehallen och du är varmt välkommen att komma och prova på för att se om innebandy är något för dig.

Den första träningen var söndagen den 1 oktober kl 12.30 men du är givetvis mycket välkommen senare också.

Till träningen tar du med innegympaskor, shorts, t-shirt, vattenflaska och innebandyklubba. Har du ingen egen klubba, finns det klubbor att låna.

Välkommen till Telge SIBK!

Intresseanmälan kan göras via föreningens hemsida www.telgesibk.se under "Spela innebandy i Telge" - intresseanmälan (2:a menyraden till höger).

Frågor sker till:  Ylva Gravenfors