Vi söker fler spelare till våra lag. Vill du spela med oss i Telge SIBK? Anmäl dig via länken.
DJ/JAS

Maskot, sargvakt och gofika!
2020-01-25 22:35
Idag när våra grymma damer i Allsvenskan mötte Lindås Rasta IBK så hade vi turen att få vara både maskot och sargvakter. Dagen startade med att vi fick vara med på damernas taktiksnack i VIP-rummet.
Sen gjorde tjejerna en fin entré tillsammans med damerna till musik och cool belysning. Matchen startade därefter och då var tjejernas roll att fixa sargen efter alla tuffa närkamper som Allsvenskan bjuder på.
Självklart tar våra tjejer alla uppdrag på största allvar och sargen fixades varje gång prickfritt.

I periodpausen blev Alice L och Linnéa O intervjuad av ingen mindre än målvakten Jennifer som också agerade speaker i matchen.

Vi hade såklart hoppats på vinst men i slutminuterna av 3:e perioden kvitterar Lindås till 3-3. En 4:e period om 5 minuter spelades, dock utan mål så matchen slutar oavgjort och båda lagen fick med sig 1 poäng.

Efter match bjöd vårt grymma damlag på gofika och alla satt tillsammans och snackade om allt mellan innebandy och fyrkantiga tomater.
Så roligt att våra damer bjuder in oss och njuter precis som vi.