Referat: Telge SIBK/Trosa Edanö IBK - Salems IF
2019-09-28 20:41
Nu var det äntligen dags för hemma-premiär och tuffast möjliga motstånd direkt.

Vi gästades av Salems IF som under flera års tid har varit väldigt duktiga i JAS-sammanhang.

Det var ett väldigt taggad gäng i omklädningsrummet som visste vad uppgiften innebar.

Period 1 startar tyvärr på samma sätt som det har gjort tidigare iår med dåliga beslut och mycket slarv som renderar i baklängesmål. Vi var inte där medans Salem tackade och tog emot och slängde in boll efter boll i mål. Perioden slutar 0-4 till Salem.
Skotten 5-9 till Salem.

Period 2 är vi verkligen taggade på att bevisa för oss själva att så dåliga är vi inte. Vi har svårt att hålla i bollen under längre stunder men i uppställt försvar så kommer inte Salem någonstans. Vi skapar mycket kontringar och det gör att vi kan reducera till 1-4 genom Gustav B efter ett underbart utkast från våran målis William. Vi fortsätter arbeta stenhårt i försvaret och vi lyckas i en ny kontring skicka in 2-4 genom Ahmad, ass Gustav B.
Skotten 7-5 till Telge.

Period 3 startar vi lika aggresivt och bra i egen zon och lyckas skapa många farliga målchanser via kontringar. Vi missar dock en straff och några andra farliga lägen där vi själva tycker vi borde gjort mål. Salem gör tyvärr 5-2 och 6-2 i denna period.
Skotten 4-10 till Salem.

Vi möter ett bra Salem som vi vet älskar att spela Man-Man, de utnyttjar sina chanser vi ger bort och vi utnyttjar tyvärr inte de chanserna vi får av Salem. Men ett stort steg framåt i utvecklingen för laget.

Slutresultat 2-6 till Salem.
Skotten 16-24 till Salem.