Träningsmatch mot Onyx P04
2019-09-29 19:15
Återigen dags för en ny träningsmatch för laget.
Denna gång stod Onyx P04 för motståndet.

Vi startar väldigt trevande och hittar inte alls spelet i början. Onyx var klart mycket piggare och mer taggade än oss. Dock gör vi 1-0 10:33 in i första perioden genom Olle, assist av Alexander.
Spelet fortsätter dock Onyx äga och de lyckas göra 1-1 vid ett frislag och 2-1 när vi gör ett dåligt byte.
Skotten 9-4 till Onyx.

Inför period nr 2 pratar vi om att vara mera rejäla i eget försvar och det ger resultat. Dock fortsätter Onyx äga mycket boll och vi skapar strö-chanser framåt men vi arbetar tight i försvaret. 4:37 in i perioden får vi straff och William kliver fram och dunkar dit 2-2. Vi får PP 8.04 in i perioden men detta utan resultat. Det händer en del i matchen och vi får en utvisning precis innan perioden slutar tid 14:58.
Skotten 4-3 till Telge.

Period nr 3 startar vi i boxplay och det gör vi väldigt bra. Onyx får inga klara målchanser och vi täcker ut de bra. Vi får PP igen 1:52 in i perioden där vi tyvärr kladdar för mycket med bollen och skapar inga direkt farliga målchanser. 5:35 gör Onyx 3-2 och det var de förtjänta, de rullar upp oss och lyckas få in bollen efter några farliga chanser. Vi fortsätter slita starkt i egen zon och skapar några farliga kontringar, och det var tillslut en kontring som gör att vi kvitterar genom Alfred, (första matchen med oss).
Skotten 5-2 till Telge.

Vi får ändå vara nöjda med att spela 3-3 mot ett spelskickligt Onyx. Vi lyckas sätta försvaret vilket gjorde att Onyx hade svårt att komma till farliga målchanser. Anfallsmässigt har vi mer att ge, vi kämpar vidare.

Skotten 14-13 till Onyx.
Slutresultat 3-3.