Serie-premiär röd nivå klass BC
2019-10-13 21:06
Nu var det äntligen dags för serie-premiär på röd nivå.
Denna match stod Torshällas duktiga 04 gäng för motståndet och uppgiften vi hade framför oss var helt klart tufft.

Period 1 börjar väldigt avvaktande från båda lagen där vi båda lagen känner på varandra till en början och Torshälla tar ledningen. Vi replikerade relativt snabbt ändå och det står 1-1 efter första perioden.
skotten 4 - 4.

Period 2 är skotten och anfallsspelet period. Vi pratar om att ändra om vissa saker i anfallszonen och oj vad utdelning vi får. Vi rullar bollen fint och lyckas sätta dit 6 bollar i denna period. Vi spelar väldigt fint stundtals och det ger utdelning.
Skotten 16 - 4 till Telge.

Period 3 så går vi in med en betryggande ledning och spelar lite på resultatet kan man säga. Vi fortsätter skjuta mycket men har inte riktigt samma utdelning som i andra perioden. Vi lyckas dock peta in 3 bollar till.
skotten 10 - 2 till Telge.

Skotten totalt: 30 - 10 till Telge
Slutresultat: 10-2.

Summeringen av matchen är att vi börjar trevande men växer in i matchen och skönt att vi får hål på motståndaren när vi spelar så fin innebandy stundtals.