Herrjuniorer/JAS

Match borta mot Strängnäs i klass B.
2019-10-27 14:18
Denna söndag fick vi åka till Thomas Arena och spela mot duktiga Strängnäs P03 på röd nivå klass B.

Dock hade vi ett kraftigt manfall men lyckades dock skrapa ihop till 9 utespelare och 2 målvakter.

Strängnäs börjar klart piggats men vi håller emot länge men skapar nästan ingenting framåt. Strängnäs gör både 1-0 och 2-0 innan period 1 är slut. Vi måste börja ha mera tålamod med bollen och börja spela bollen till varandra och det lyckas vi göra och gör faktiskt 2-1 relativt tidigt i andra perioden. Dock verkade detta bara pågå i några få minuter då Strängnäs fortsätter spela bollen fint till varandra och vi slarvar alldeles för mycket. Strängnäs gör 3-1 och 4-1 innan vi hinner reagera knappt.
Inför tredje perioden valde vi att kliva högre upp på motståndaren för att störa deras uppspel och det gav riktigt bra effekt. Vi skapade lägen efter lägen och lyckas göra 3 mål till men det räcker tyvärr inte. Vi förlorar med 5-4 men gör en jätte fin tredje period trots få spelare så orkade vi forcera.

Skotten 21 - 18 till Telge.
Slutresultat 5-4 till Strängnäs.

Vi ledare får kanske ta på oss lite av förlusten då vi såg att Strängnäs inte alls klarade av när vi satte press på deras backar. Hade vi gjort det från början så kanske matchen hade slutat annorlunda. Vi gör ändå en bra match där vi skapar mycket chanser och Strängnäs målvakt får jobba hårt för att inte släppa in flera mål.