Innebandy
Herrjuniorer/JAS

Summering av vecka 3
2020-01-24 18:21
Efter 3 träningar under vecka 3 så var det dags för 3 matchen under helgen. Fredag, lördag, söndag.

På fredagen åkte vi hela vägen till Björkestahallen för att möta Nykvarn i Pojkar Röd B.
Vi hade förhoppningar om att fortsätta med det fina spelet vi visade upp senaste matchen mot Nykvarn i denna serie men det blev precis tvärt om. Spelet stämde inte alls och kanske var det för att vi hade flera spelare som fick spela på ovana positioner av olika anledningar eller så var det fredagströttheten som tog ut sin rätt. Vi förlorade tillslut med 3-2 efter att vi i slutminutrarna tagit ut målvakten och lyckats reducera till 3-2 och faktiskt varit nära att kvittera men inte lyckades.
Slutresultat 3-2 till Nykvarn.
Skotten 19-18 till Nykvarn.

På lördagen gästades vi av Farsta i JAS serien. Efter en bra insats mot Salem senast så hoppades vi väl alla på en bra match mot Farsta då Farsta låg en placering före oss och skulle vi lyckas ta 3 poäng så skulle vi gå om Farsta i tabellen.
Farsta startade klart piggats och vi slarvade och smack så stod det 2-0 till Farsta, vi lyckas göra 1 mål men Farsta gör 2 mål i första perioden och den slutade 4-1.
Andra perioden kommer vi ut klart mycket starkare och lyckas göra 4-2 och 4-3. Men återigen så drar vi på oss en utvisning som såhär i efterhand när man kikat på filmen är helt oklar vart ifrån den kommer.... Men Farsta får PP och utnyttjar detta och resultatet efter andra perioden är 5-3 till Farsta.
Inför tredje så kände vi ändå att vi hade kämparglöden uppe men den började tyvärr som den slutade med PP för Farsta och smack så satt 6-3. Dock gav vi inte upp efter detta, vi fortsatte kriga och skapade många fina chanser men denna match ville inte bollen in. Vi tröttnar rejält i slutet och tappar gnistan så Farsta smäller dit 2 mål innan slutsignalen ljuder.
Slutresultat 9-3 till Farsta
Skotten 31-24 till Farsta

På söndagen reste truppen till Torshälla för match i HJ18 serien. Ett Torshälla som blandat och givit under säsongen med några fina insatser men några riktiga bottennapp precis som vi har gjort. Men denna match var det inge snack, så fort vi drog upp tempot så smälldes bollarna dit, de målen vi släpper in är ofokus från våran sida och nonchalant spel som gör att vi släpper in mål.
Slutresultat 10-5 till Telge
Skotten 44-29 till Telge

Vecka 4 så tog vi träningsledigt på måndagen för att sedan starta träningen på onsdagen med att titta på höjdpunkter från matchen mot Farsta innan vi gick över sargen. Torsdagen bestod av lite mera spelövningar för att fortsätta bygga på spelet och släppa bollen snabbare. Nu laddar vi för 3 matcher denna helg. Åby borta i HJ18 på lördag och Torshälla Borta i Pojkar röd BC på söndag morgon och Ledberg hemma på Söndagskvällen i JAS.