Domare
Telges domarsida

Här kommer det ut info som är viktig för föreningens domare men även sådant som lagen/spelarna/föräldrar kan ha nytta av att veta runt regler och annat som rör innebandyn.

Vår domarmentor fr.o.m denna säsong är duktiga Elin Holm

(0737-586543  elin.holm44@gmail.com)

som kommer jobba med våra föreningsdomare under säsongen.

Är du intresserad av att döma så finns mer information även på: http://www.soibf.nu/

Annars ta kontakt med Micke (mickev_75@hotmail.com) eller Leo (Leo.lundgren@telgesibk.se)!

För domarfrågor och sekretariatsutbildningar kontakta Tommy Nyring, (tommy.nyring@gmail.com)

Från Sörmlands Innebandyförbund sep 2017
2017-09-05 14:43

Idag har vi gått ut med 4 föreningsdomarutbildningar. Katrineholm 14/9, Eskilstuna 26/9, Nyköping 28/9 och Nyköping 4/10. Nytt för i år att man anmäler sig i IBIS. Sen får föreningsdomarna ett konto som alla andra domare efter avslutad utbildning och ni föreningar kommer att kunna lägga in dom i IBIS vid sammandragen.

Behöver vi ett uppsamlingsheat efter dessa så tittar vi så klart på det. Var vänliga att sprid detta bland era ungdomar som är 15 och äldre . Vill man döma och är 14 år så kan dispens medges om förälder eller annan vuxen lovar att närvara när dom dömer.

Precis som förra året så är det ni som förening som ansvarar för att det finns domare till sammandragen.

Med vänlig hälsning,

Jan Berg

Kanslichef , utbildning/utveckling.

Inbjudan till domarkurs!
2017-05-16 09:18

Södermanlands innebandyförbund bjuder in dig till att gå Grundutbildning 1 för domare. Kursen kommer att gå helgen 9–10 september. Platsen är Västergård Arena i Södertälje. Cirkatider är 9–17 båda dagarna.
Kursavgiften är 2000: -. I detta ingår kursmaterial, fika och lunch.
Domarkläder beställer man själv på https://www.innebandybutiken.se/ På kursen får man reda på vilken kollektion vi ska använda.
Anmälan sker här http://www.innebandy.se/Sodermanland/Utbildning-Ny/Aktuella-utbildningar/
Sista anmälningsdag är 27 augusti.

För frågor hör av er till kansliet;

Jan Berg
070–5491116 jan.berg@soibf.nu

Niclas Andersson
070–8408064 niclas.andersson@soibf.nu

Information om att bli föreningsdomare (döma sammandrag m.m) kommer senare under sommaren!

Vill du börja döma innebandy?
2015-12-04 14:39
Kontakta föreningens domaransvariga eller de på domarakuten@soibf.nu, här finns information om föreningsdomarutbildningar (FDU). Som föreningsdomare dömer du i regel barn- och ungdomsmatcher/sammandrag. Du måste vara 15 år. 14 år kan tilllåtas om någon förälder/ledare alltid kan närvara när du dömer. När du blir lite mer erfaren kan du bli en GU1-domare och får då döma matcher seriematcher, t ex pojk-/flicklags- och juniormatcher. Mer info om domarutbildningar finner du här!

Vi stödjer Svenska Innebandyförbundet:
Se matcherna live: