Mixat ungdomslag
Var med och spela med vårt mixade ungdomslag, tjejer och killar, 13 - 25 år!

Vill du köra innebandy, men hinner inte träna så mycket eller vill du inte satsa maximalt, men ändå fortsätta spela. Då är vi laget för dig! Ta med dig polarna och kom.

Vi respekterar de som vill träna och tar det seriöst på träningstiden. Vi är här för att träna. Anmäl om du inte kommer i gästboken/facebookgruppen.

Kravlöst, men ändå seriöst. Alla får vara med. Var generösa.

Träning

torsdagar kl. 20.00-22.00 i Östertäljehallen

Alla får prova på att träna tre gånger innan ni bestämmer er för att fortsätta. Ungdomsinnebandyn med Telge SIBK kostar 600 kr/säsong. Då ingår medlemskap, försäkring och kostnaden som blir för träningen (lokal, ledare samt material). Vi har inga planerade matcher. Laget får själva ordna träningsmatcher eller anmälan till korpserie el dyl. Får vi många intresserade så är ambitionen att bilda fler lag som kan spela mot varandra och mot andra motionslag i distriktet.

Välkomna till Telge SIBK

ylva.gravenfors@hotmail.com

Vi stödjer Svenska Innebandyförbundet:
Se matcherna live: