Mixat ungdomslag

Var med och spela med vårt mixade ungdomslag, tjejer och killar, 13 - 25 år!

Vill du köra innebandy, men hinner inte träna så mycket eller vill du inte satsa maximalt, men ändå fortsätta spela. Då är vi laget för dig! Ta med dig polarna och kom.

Vi respekterar de som vill träna och tar det seriöst på träningstiden. Vi är här för att träna. Anmäl om du inte kommer i gästboken/facebookgruppen.

Kravlöst, men ändå seriöst. Alla får vara med. Var generösa.

Träning

xxxxxxxxxxxx

Alla får prova på att träna tre gånger innan ni bestämmer er för att fortsätta. Ungdomsinnebandyn med Telge SIBK kostar 600 kr/säsong. Då ingår medlemskap, försäkring och kostnaden som blir för träningen (lokal, ledare samt material). Vi har inga planerade matcher. Laget får själva ordna träningsmatcher eller anmälan till korpserie el dyl. Får vi många intresserade så är ambitionen att bilda fler lag som kan spela mot varandra och mot andra motionslag i distriktet.

Välkomna till Telge SIBK

ylva.gravenfors@hotmail.com

Brist på spelare!
2017-12-20 10:17

Hej alla som är intresserade av innebandy som motionssport.

Vi har under några år varit stolta över att ha ett s.k. mixedlag i föreningen då vi önskar att innebandyn skall kunna vara en motionssport för alla och inte bara en tävlingssport.

Tyvärr har vi ett bristande underlag i antal spelare varför vi tvingas göra ett uppehåll i vår motionssatsning.  Om någon som läser det här skulle vilja att vi startar upp verksamheten igen är det bara att kontakta oss.

Det vi kan erbjuda är medlemskap i en välorganiserad klubb, träningstid och den utrustning som behövs utöver den personliga klubban mm.  Vi ser även möjlighet om så önskas, att hjälpa till att ordna matcher mot lag i andra klubbar.  Finns fler behov så kan även det diskuteras.

Vi hoppas att många hör av sig med intresse!  Kontakta Ylva Gravenfors  ylva.gravenfors@hotmail.com   eller undertecknade.

Tor Bratland

Ordförande Telge SIBK