Flickor 08/09
F08/09 säsong 2017-2018
Välkommen Till Flickor 08/09
Vi är ett härligt gäng tjejer som tränar på måndagar 17.00-18.30 samt onsdagar kl 17.30-19.00 i Östertälje hallen.

Vi hoppas självklart att vi kan bli ännu fler, så varmt välkomna att höra av er till oss och komma och träna. Och ta gärna med en kompis :)

Tack Enerco & RT Gustafsson
2017-11-11 21:04
Stolta spelare visar upp de nya overallerna
Idag fick vi dela ut de första lagoverallerna till de tjejer som var på plats för att spela eller heja fram laget.

Tack vara bra försäljning till lagkassan samt att våra sponsorer Enerco och ingenjörsfirman RT Gustafsson har laget nu superfina overaller.
Hemmasammandrag Wasa 11/11
2017-11-11 20:48
Ett faktiskt hemmasammandrag, bra och roliga matcher. Kämpande spelare, stolta ledare, hejande och jobbande föräldrar.

Övriga spelare får sina overaller på kommande träningar.
Säsongens match F08/09 vs damlaget
2017-04-20 07:26

I tisdags gick säsongens "match" av stapeln i Västergård Arena. Flickor 08/09 mötte då sina idoler i det nyblivna SSL laget.

Att få springa in i Västergård Arena till damlagets intro när hallen var släckt, hög musik spelades och det blinkade en massa lampor var pirrigt men väldigt roligt sade många av spelarna efteråt.

Detta var ett mycket uppskattat arrangemang av alla spelarna i båda lagen, ledare samt föräldrar och släkt i publiken så vi ser redan fram emot nästa säsong så vi kan träna mer och få en ny match.

Ordförande Tor delade i pausen ut priser till damlaget.

Sammandrag 4 mot 4 Katrineholm
2017-01-12 07:55

I söndags (8/1) spelade Flickor Grön A sammandrag i Katrineholm.  Lagen kom från Katrineholm, Järna & Nykvarn.

Tuffa intensiva matcher blev det där tjejerna kämpade på jättebra och det märktes att de tränat hårt under första delen av säsongen och tjejerna vågade mer för varje match samt att spelet flöt bättre och bättre.

Sammandrag för Flickor Grön A, 19 nov 2016
2016-11-20 00:55

Fler bilder (+4) >>

Idag spelade Flickor Grön sammandrag i Västergård Arena.  De gästande lagen kom från Torshälla, Gnesta och Nykvarn.  Tuffa intensiva matcher blev det där tjejerna kämpade på jättebra. Resultaten tyckte vi som tittade var ganska oviktiga utan det stora var att tjejerna hade kul och att spelet flöt bättre och bättre utöver dagen.

Tjejernas familjer trivdes också och fick det att låta som ett högre divisionsspel när tjejerna visade upp sina prestationer.

Dömde matcherna gjorde våra nyutbildade domare som till vardags oftast spelar i något klubblag. Det gjorde de med den äran och det är en jättebra kombination att både spela och döma.

Arrangemanget var lyckad, de gästande lagen var glada och föräldragruppen svetsades ihop och tyckte att detta gör vi gärna om.  Med andra ord så kan vi se fram emot flera välorganiserade arrangemang av denna gruppen. Vi vet ju sedan tidigare att inga framgångsrika lag klarar sig utan en duktig och engagerad föräldragrupp!

I dag fick tjejerna träna inför nästa veckas mammamatch 😅
2016-04-18 19:25

Föräldramöte
2016-04-05 11:06

Välkomen till föräldramöte Telge SIBK F06/07 & F08-10

När: 2016-04-16 klockan 13.45

Var: entrén till Perhagenhallen i samband med träningen

• Reflektioner från säsongen 2015/2016
  • Information inför nästa säsong
  • Frågor (föranmälda samt spontana)

Vi har högt i tak så passa på att ställa de frågor du har och för att förbereda vissa typer av frågor som ni har så skulle vi gärna se vilka funderingar ni har redan nu så Du som redan nu vet att du har en fråga som du vill ställa så skulle vi vilja att dessa skickas in till oss inför mötet men naturligtvis så kan du ställa dem direkt på mötet.

Frågorna skickar du då till maria.lundgren@sthlm.friskissvettis.se och dessa förblir anonyma för oss ledare men skriv gärna om det avser F06/07 eller F08-10 då svaret kan bero på laget som din flicka tillhör. Frågorna önskar vi få senast 2016-04-13.

Välkomna,

Patrik, Daniel, Magnus, Marie, Mats, Johan och Robert

Maskotmatch på Telge SIBK damlag. Kval till SSL
2016-03-19 16:04
Inte ofta man får spela inför så här stor publik 😃💪🏼👏🏼

Sammandrag Katrineholm
2016-03-15 11:25
Sammandrag Katrineholm

Säsongens fjärde och sista sammandrag gick av stapeln i Katrineholm 6 mars.

8 tjejer hade roligt under eftermiddagen och som vanligt hade vi fyra olika målvakter, så roligt att se att alla vill testa på att stå i målet.

Nu ser vi fram emot nya sammandrag till hösten.

Bra Kämpat tjejer!

Sammandrag Torshälla
2016-03-15 11:10
Sammandrag Torshälla

Den 31 :e januari hade vi det tredje sammandraget i Eskilstuna

Vi fick åka hemifrån tidigt för att sedan ha en riktigt rolig förmiddag och som vanligt var de duktiga och kämpade.

Måndagsträningen
2015-11-25 18:57
Riktigt rolig träning i måndags när tre tjejer från F01/02 kom och höll i träningen för våra tjejer :)

Kvällens knattar
2015-10-18 18:01
I kväll var vi matchens knattar :) nervösa men glada tjejer sprang hand i hand med damerna ut på planen inför kvällens match mot Skoghalls IBK.

Riktigt roligt och självklart stannade vi kvar och hejade fram damerna till vinst. Telge SIBK damer vann med 4-3
Nya träningstider, ny hall
2015-08-11 21:33
Denna säsong tränar vi på måndagar 17-18.30 och på lördagar kl 13.30-15 i den nybyggda Pershagenhallen :)
Sammandrag i Nyköping
2015-01-27 05:55
Den 24:e januari hade vi sammandrag i Nyköping :)
Vi hade en riktigt rolig dag där tjejerna fick kämpa och lära sig mycket. Dom var så duktiga och mot slutet släppte nervositeten lite och vi vågade gå på motståndarna ordentligt och vinna bollen från dom. Härligt att se.

Vi stödjer Svenska Innebandyförbundet:
Se matcherna live: