SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Telge SIBK
Innebandy
Herrar Div 3

Telge SIBK U-lag
10 - 14
Trosa Edanö IBK U-lag
Telge SIBK U-lag10 - 14Trosa Edanö IBK U-lag

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 december, 15:00
Plats:Västergård Arena A
Serie:Herrar Division 3 Öst   Tabell >>
Samling:14:00
Trupp:#33 Daniel Rask
#36 Jonny Narva
#39 Johnny Jakobsson
#46 Milad Keryakes
#50 Anton Bylger
#55 Markus Kaski
#61 Adam Blomberg
#63 Mikael Hansson
#66 Marcus Fromholz
#70 Iskander Elias Sauma
#74 Rasmus Johansson
#85 Markus Riskula
#87 Dennis Sundgren
Spela av grundserien
2021-12-19 13:29

Ännu en vecka med samma utmaningar, vem ska stå och vilka kan spela. Det är så illa att vi även har problem att få ihop det till träning men till slut löser vi både träning och match med några familjära ansikten som ställer upp.

 

Till träningen så ställer Kaski upp och ställer sig i ena målet. Till match så ställer Rasmus upp och även Björn gör comeback efter några matchers skadefrånvaro. Även Trosa har svårt att få ihop folk men väl till start så står båda lagen med två femmor. 

 

Då varken coach Celik eller kapten Camuset är tillgängliga så tar Max på sig ansvaret som både coach och även bindeln då han blev vald som assisternade kapten. Han skötte sig förträffligt i båda rollerna.  

 

Första perioden:

Efter 21 sekunder så får Rasmus kapitulera när Mattias Sjökvist passar upp bollen på vår högersida till Marcus Iwar, han tar några steg ner i banan och skjuter ett lågt skott och in i mål. 

3.25 stoppar Fromholz en krosspassning och driver upp med boll mitt i banan. Han bågar till vänster och skjuter så att det blir en retur, Narva försöker skjuta in bollen men målvakten är i vägen. 

4.48 vinner Casper Olsson, Trosa, bollen i slottet och slår en pass bakom ryggen ut till vänster där Lucas Grönvall kan skjuta in bollen med ett direktskott. 

7.54 så snurrar Trosa bakom vårt mål och slänger in bollen framför mål där man skjuter direkt men Rasmus gör en jättefin räddning med vänster hand. Vi får tag i returen och ställer upp. Sundgren slår en pass från sin högerbacksposition upp till en mötande Kaski till vänster om mittcirkeln. Han vänder upp och dribbler bort Trosabacken och kommer fri där han även dribblar bort målvakten och sätter reduceringen. 

 

9.10 står Trosabacken vid mittplan och skjuter på en täckande Max, bollen studsar tillbaka mot backen men innan han hinner få tag på bollen så petar Narva bollen förbi honom. Narva jagar ikapp bollen och kommer halvfri men passar till höger där Adam kommer älgande och skjuter direkt. 2-2. 

10.44 försöker vi spela upp bollen på höger sida men i samband med en närkamp så slås bollen in in banan där kvällens sharpshooter, Chrisoffer Iwar 7 mål, fångar upp bollen och dribblar förbi vår back. Han kommer fri och går till höger men drar bollen och klubban in mellan sina egna ben och lyfter bollen i mål i sann Marek Malik anda. 

 

14.20 så skjuter Björn från distans och det blir en retur. Adam försöker skjuta in bollen men målvakten gör en fin benparad. 

18.19 åker Christoffer Iwar ut 2 minuter för hårt spel när han är lite för hård vid sarg. 

Tyvärr har vi fortsatt problem med PPet och istället så får Tom Nyberg tag på bollen och kan ganska ohotat skjuta från distans. Rasmus räddar bollen men den flyger rakt upp och han ser inte var den tar vägen. Bollen kommer ner bakom honom och studsar in i mål. Tid 19.35.

 

Skottstatistik: 10-12

 

Andra perioden:

Hela säsongen har vi haft en del problem med andra perioden då vi tappar i energi och fokus men denna match så var det nästan tvärtom...

1.52 blir Rasmus tvungen att kliva av när hans axel hoppar ur led. Kaski tog ansvar och ställde upp. Detta gjorde att Max fick rodda om lite i laget och gick ner på tre backar när han lyfte upp Fromholz som center. 

2.47 passar Sundgren upp bollen till Fromholz, han halvbågar på vänstersidan och skjuter ett skott som målvakten lämnar retur på men denna gång kan vi sätta bollen i mål när Rask är snabbt framme och petar på bollen. Endast 25 sekunder senare är Rasken framme igen när Iski skottpassar från den högra fickan. Rask behöver endast styra in bollen. 4.05 får Marcus Iwar stå ostört vid mittcirkeln, han ser Christoffer Iwar stå omarkerad till höger och slår en pass. Christoffer gör inget misstag och kan skjuta direkt in i mål. 4.56 slår stoppar Sundgren en krosspassning och slår en egen kross till Adam. Adam som står nästan vid sarg några meter in på Trosas planhalva vänder sig om och skjuter ett ganska harmlöst skott men målvakten missbedömer skottet och bollen går in. 

 

6.52 passar Micke bollen upp till Adam i slottet. Han släpper den till en bågande Max som skjuter bollen mot mål men med all trafik framför mål så ser målvakten ingenting och bollen går in. 7.47 åker Grönvall ut två minuter för trängning när han trycker Björn över sargen. Ännu en gång får vi svårt och Trosa får bollen mot vårt mål när Micke slår bort bollen med en högklubba och åker ut två minuter. 13.15 studsar bollen in i slottet och vi är väldigt passiva, istället så kan Nyberg ta bollen och skjuta in bollen. 16.07 passar Sjökvist bollen till Christoffer Iwar bakom mål. Iwar kör en Zorro och lyckas få in bollen. 17 sekunder senare bryter Sundgren ännu en gång en krosspassning, han slår upp bollen till Iski som kan halvkontra från sin högerposition och skjuter in bollen från halvdistans. 17.13 får vi till bra rull i anfallszon, Björn får bollen när han står på vänster sida vid mittplan och slår en krosspassning till Iski som skjuter direkt och in i mål. 17.48 blir Max fälld i slottet. Max slår frislaget till Adam, som i sin tur skjuter direkt och den tar på Narvas fot och in i mål. 

 

18.30 får Trosa ett jätteläge i slottet men Kaski gör en super enhandsräddning. 

19.06 slår Trosa upp bollen genom mittplan men Adam stoppar bollen med armen och åker ut två minuter för hands. 19.18 får Trosa till ännu ett skott från slottet och återigen är Kaski där med sin hand. 19.51 så jagar vi Trosa i deras zon vilket gör att de kan slå upp bollen snabbt till vänster och därefter en krosspassning höger och ett direktskott in i mål. Mål Olsson, pass Marcus Iwar. 

 

Skottstatistik: 13-22

 

Tredje perioden:

1.55 så springer Trosa spelaren längs sarg och Adam missbedömer situation och springer lite lätt in i Trosaspelaren. Domarna diskuterade och kom fram till 5 minuter för hårt spel. 2.38 blir enda gång som Trosa lyckas göra mål under PPet, det sker genom att Olsson passar till Christoffer Iwar i slottet och denna gång hinner inte Kaski plocka bollen. 3.39 ställer vi till det för varandra när vi håller bollen för länge och sen passar tillbaka till back okontrollerat. Detta gör att vi har tre egna spelare kring vårt högra hörn men även tre Trosaspelare. De vinner bollen och kommer in framför mål och skjuter med Kaski gör en jättefin benparad och plockar sen bollen. 

 

8.55 passar Nyberg bollen till Rasmus Elmessaar. Rasmus kör en mini soloraid och kommer in i vårt slott obehindrat och kan skjuta in 9-10. Efter nästa 50 minuter speltid så märker man att många är väldigt trötta. 9.19 så blir det väldigt öppet, Rask, som står på vänster sida nära mittplan slår en pass till Iski på höger sida. Iski tar några steg in och skjuter in bollen. 13.45 tar vi Timeout för att samla krafterna. 

 

14.22 passar Marcus Iwar bollen till Christoffer Iwar. Han springer ohotat upp på höger sida och försöker slå en krosspass men den tar på några fötter och tillbaka till Christoffer och då står målet helt öppet och han gör inget misstag. 16.11 skjuter Söderström ett distans skott som Kaski räddar men Christoffer Iwar är där och skjuter in returen med en backhand. 16.35 får Trosa till ett klapp-klapp-spel när bollen går från höger till vänster och tillbaka till höger och in i mål. Mål: Christoffer Iwar, pass: Marcus Iwar. 18.03 kontrar Trosa när Elmessaar kommer upp högersidan. Samtidigt springer Marcus Iwar mellan våra backar och Elmessaar lägger bollen mellan benen på vår back och fram till Iwar som bara behöver styra in bollen i mål. 

 

Skottstatistik: 10-20

Totalt: 33-54

 

Sammanfattning:

Vi sliter på bra hela matchen. Man märker att vissa har varit småsjuka eller borta ett tag. Detta var en match som kunde gå åt vilket håll som helst. Nu är fokus på fortsättningsserien. Stor eloge till Kaski och Rasmus som ställde upp som målvakter men även till Björn som vågade chansa med sin skada. 

 

Stjärnligan:

Markus Kaski ***

Dennis Sundgren ** 

Elias Iski Sauma *


<< Tillbaka

 
 
Tack till våra huvudsponsorer:
Vi stödjer Telge SIBK!
 
Svenska Spel, anslut dig och hjälp oss!
 
telge.sibk på Instagram