Pojkar 13-15

Nu drar vi igång säsongen 2022/23
2022-08-04 01:02

Hej!

Om en månad är det dags att börja köra lite innebandy igen. Våra träningstider i vinter är

Onsdagar i Västergård Arena, B-hallen (lilla hallen till vänster) kl 18:00-19:15
Söndagar i Östertäljehallen kl 13:00-14:15 (OBS Ny tid)

och vi startar onsdag 31 aug så smått.

Till min hjälp hoppas jag ha Johan och Daniel, men fler behövs för att hålla ordning på spelarna, då vi kanske blir 20 spelare i vinter.
Det behövs även hjälp med att sköta närvarorapportering, sköta kiosk mm när sånt ska göras. Min ambition är fortfarande att jag ska bli överflödig i laget :-)
Söndagarna 11:e och 18:e september vet jag redan nu att jag inte kan.

Vi ska spela med 3 utespelare + målvakt på liten plan (även i år), och vi har anmält 2 lag som spelar vid samma tillfälle.
Det blir spel vid 4 olika tillfällen, samma för båda lagen. Datum och plats har inte kommit än.

Vi ska också vara med på lagfotografering, stå i kiosk i Västergård Arena och vara sargvakter åt seniorlagen några gånger under vintern.

Vi kommer också bli erbjudna en kväll i början på säsongen, där vi kan köpa strumpor, byxor, klubbor och nästan allt annat med rabatt.

Faktura på spelaravgiften skickas ut på mejl när ni sagt till mig att ni ska spela. Under början av september vill jag att ni bestämmer er.

Mejla, messa eller ring om ni undrar nåt

mvh Leo Lundgren, Telge SIBK P13, tel 0706-692069