Pojkar 13-15

Nytt i P13
2022-11-08 11:25

Hej! Träning imorgon kl 18:00 som vanligt i VGA B-hallen. Sen åker jag och Daniel på söndag kl 09:15 (från Circle K på Verkstadsvägen) till Oxelösund med Anton, David, Diesel, Edvin, Ivan, Lukas G, Marko och Melvin för att spela 4 matchers sammandrag. Hör av er om ni behöver skjuts. Övriga (och om ni som spelat vill och orkar) tränar på söndag kl 16:30 i VGA A-hallen!
Vi ska lägga ökat fokus på målvaktsträning med 2 spelare som tränar som målvakt i 2 veckor. Denna vecka är 2:a veckan för Marko och Diesel. Schema finns under "Dokument".

Vi fortsätter att dela ut Bingolottos Julkalendrar och uppesittarlotter (23 dec) för försäljning, 100kr/styck.
P14 Vit har tvingats lägga ner. Det innebär dels att vi har fått Ludwig Delham Bengtsson som permanent medlem i P13, Välkommen! Dels att vi får mer kiosk; 16-20 jan och hela söndag 22 jan (när vi själva delvis spelar). Meddela mig innan jul när ni kan hjälpa till eller inte.
Ses imorgon och på söndag!!
/Leo Lundgren, tel 0706-692069