Knattar födda 2015-2017

Uppstart nya knattelag 2022/2023
2022-02-06 15:20

Vi startar upp nya lag

Träning lördagar kl. 10:00-11:30 i Västergård Arena (B-hallen)

Knattar födda 2017-2018 (blandat pojkar och flickor)

Start lördagen den 1 Oktober 2022

Till första träningen tar ni med innegympaskor, shorts, t-shirt, vattenflaska, innebandyglasögon och klubba (om du har, finns några att låna).

Anmäl er gärna (inte ett måste) innan genom att använda ett av alternativen nedan:

Alt. 1:  Klicka på länken allra längst upp på sidan "Vi söker fler spelare...." och välj lag "Knattar" etc.

Alt. 2:  Klicka på rutan (länken) "BLI MEDLEM" i mitkolumnen längst upp under menyraderna.

Vi har även äldre lag att anmäla sig till, gör en intresseanmälan via denna länk nedan, så hjälper vi dig/er att föras samman med rätt lag:

Intresseanmälan - spela innebandy i Telge

Vid frågor kontakta:

Tina Ahtela

tina.ahtela@gmail.com

Välkomna till Telge SIBK!