Knattar födda 2015-2017

Uppstart nya knattelag 2021
2021-11-20 15:20

Vi startar upp nya lag

Träning söndagar kl. 12:00-13:00 i Västergård Arena (B-hallen)

Knattar födda 2015-2017 (blandat pojkar och flickor)

Start söndagen den 3 Oktober 2021

Till första träningen tar ni med innegympaskor, shorts, t-shirt, vattenflaska, innebandyglasögon och klubba (om du har, finns några att låna).

Anmäl er gärna (inte ett måste) innan genom att använda ett av alternativen nedan:

Alt. 1:  Klicka på länken allra längst upp på sidan "Vi söker fler spelare...." och välj lag "Knattar" etc.

Alt. 2:  Klicka på rutan (länken) "BLI MEDLEM" i mitkolumnen längst upp under menyraderna.

Vid frågor kontakta:

Richard Anglered richard.anglered@hotmail.se

Välkomna till Telge SIBK!