Vi söker fler spelare till våra lag. Vill du spela med oss i Telge SIBK? Anmäl dig via länken.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Telge SIBK
Innebandy
Knattar

Bli medlem i Telge SIBK
BLI MEDLEM
Vill du spela innebandy?

Är du intresserad av att spela med oss så kan du göra Intresseanmälan via föreningens hemsida www.telgesibk.se (klicka "Telge SIBK" längst upp till vänster) och klicka på "Spela innebandy - intresseanmälan"  

 

Vi har startat  upp knattekul för nya spelare, både tjejer och killar i åldrarna 5-8 år.

 

En grupp kallas Knattepojkar Röd och vänder sig till de som går i skolor på östra sidan kanalen (t ex Vittra, Igelsta, Fornbacka, Majtorp, Viksberg) och har sin verksamhet  i Östertäljehallen.

Denna vintern kör vi söndagar kl 11:30-12:30, utom på Påskdagen.

 

En grupp kallas Knattepojkar Vit och vänder sig till de som går i skolor på västra sidan kanalen (t ex Oxbacken, Friskolan, Blombacka, Wasa, Helenelund) och har sin verksamhet i Västergård Arena.

Denna vintern kör vi söndagar kl 10:45-11:45, utom på Påskdagen.

 

Vi har även en grupp för flickor, som kör på söndagar i Västergård Arena, kl 09:30-10.30.

 

Tveka inte att ta kontakt med oss!

 

Leo Lundgren, tel 0706-692069 eller leo.lundgren@telgesibk.se

 

Knatteverksamheten i Telge SIBK
2014-09-14 18:58

Telge SIBK startar varje år nya Knattelag!

 

Målsättningen är att vi varje år skall starta minst ett knattelag med spelare 4-6 år gamla. Detta är sedan rekryteringsbasen för nya flick- och pojklag inom föreningen som normalt drar igång vid 7-8 års ålder. Vid denna ålder börjar man träna mer riktad för matchspel som spelas i så kallade sammandrag. Dessa är då små miniturneringar med totalt fyra lag från distriktet.

Till knattelagen kan vi ha upp till 30 spelare och verksamheten bedrivs på ett lekfullt sätt där man lär sig bli vän med klubba och boll. Ledarna till denna verksamheten rekryteras huvudsakligen från föräldragruppen där det ofta finns bra ämnen för tränare och lagledare. Telge SIBK brukar stödja verksamheten tills den är självgående. Därefter driver lagen själva sin verksamhet vidare mot sammandragsspel och seriespel. Föreningen ser till att lagens ledare får nödvändig utbildning för tränarsysslan och lagledarjobbet. 

Föräldragruppen är en mycket viktig resurs i ungdomsåren där alla deltar på lika vilkor och stödjer sitt lag med arrangemang av matcher, turneringar, transporter, jobba ihop inkomster för finansiering av nya aktiviteter mm.

 

Om du och ditt/dina barn är intresserad av att hänga med i denna populära lagsport så får du gärna kontakta ledarna via lagsidans adresser eller via föreningen genom Ylva: 


ylva.gravenfors@hotmail.com

 

Vi ser fram emot att träffa dig och ditt/dina barn!

 

Mvh Styrelsen i Telge SIBK


BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Telge SIBK, 10/05 16:44 
Telge SIBK, 25/04 15:00 
Telge SIBK, 29/03 12:00 
Telge SIBK, 17/03 00:48 
 
Tack till våra huvudsponsorer:
Vi stödjer Telge SIBK!
 
Svenska Spel, anslut dig och hjälp oss!
 
telge.sibk på Instagram