Vill du spela innebandy?

Vi har startat  upp knattekul för nya spelare, både tjejer och killar i åldrarna 5-8 år.

En grupp kallas Knattepojkar Röd och vänder sig till de som går i skolor på östra sidan kanalen (t ex Vittra, Igelsta, Fornbacka, Majtorp, Viksberg) och har sin verksamhet  i Östertäljehallen.

Denna vintern kör vi söndagar kl 11:30-12:30, utom på Påskdagen.

En grupp kallas Knattepojkar Vit och vänder sig till de som går i skolor på västra sidan kanalen (t ex Oxbacken, Friskolan, Blombacka, Wasa, Helenelund) och har sin verksamhet i Västergård Arena.

Denna vintern kör vi söndagar kl 10:45-11:45, utom på Påskdagen.

Vi har även en grupp för flickor, som kör på söndagar i Västergård Arena, kl 09:30-10.30.

Tveka inte att ta kontakt med oss!

Leo Lundgren, tel 0706-692069 eller leo.lundgren@telgesibk.se

Knatteinnebandy i Västergård arena på söndagar
2020-11-16 12:23
Hej!
Nu drar vi igång en grupp knatteinnebandy på söndagar kl 10:45-11:45 i Västergård Arena B-hallen (in till vänster).
Denna grupp vänder sig till pojkar som bor och/eller går i skola på västra sidan om kanalen, men alla är välkomna! Inneskor och vattenflaska bör ni ha med. Innebandyklubba och innebandyglasögon för att skydda synen, är bra att ha men går att låna av oss.
Vi ska genom lekar och övningar få fram intresse för att röra sig och lära sig spela innebandy.
Vi fortsätter söndagar fram till jul och vi hoppas också hitta dig som förälder som gärna vill hjälpa barnen att ha innebandykul.
Mejla/messa gärna eller hör av er, så hoppas jag att vi ses på söndag!

Leo Lundgren, Telge SIBK, tel 0706-692069