Damjuniorer/JAS

Välkommen till Telge SIBK JAS 2021/2022
Välkommen till lagsidan för Telge SIBK  Juniorallsvenskan! Vi är en stor och bred trupp som betår av spelare från både Allsvenskan och D1.

Vi spelar Juniorallsvenskan Serie D.

Vi har en klar målbild framför oss där vi kommer vara ett mycket konkurrenskraftigt lag i alla tävlingarna.

Vilka kommer då att leda laget på den resan? Där har vi glädjen att presentera - Peter Nilsson, Joakim Höög och Ronnie Sundgren!

För de som är bekanta med Telge är Peter ett välkänt namn, han har en lång och framgångsrik bakgrund inom Telge och är kanske bäst känd som tränare för damlaget,  han bland annat ledde till SSL-spel två gånger om. Jocke och Ronnie anslutar till den här säsongen från Nykvarn där de har lång erfaranhet av att leda tjejlag.

Intresserade spelare är varmt välkomna att höra av sig till någon av tränarna för mer info!
Till festen!
2022-04-13 11:53

Telges JAS-lag på damsidan har tagit sig hela vägen till Innebandyfesten i Uppsala!

I slutet av april drar slutspelet igång, säkra dina biljetter här: Innebandyfesten DJ18 21/22

Inte på plats i Uppsala? Se matcherna här: https://www.innebandy.tv/svenskinnebandy

Spelschemat i dagsläget är inte fastställt men du kommer sedan hitta det här: https://www.innebandy.se

Dra på Telge-tröjan så ses vi i IFU! 🌟

2022-04-08 16:17

På söndag smäller det!

För då spelar Telges JAS-lag den sista och avgörande matchen för att kvalificera sig till Innebandyfesten i IFU Arena, i Uppsala, som spelas 29 april till 1 maj.

Så detta vill du inte missa!

Matchen kommer ej sändas via webben, så ta med alla du känner och kom till Västergård Arena och stötta laget på plats, söndag kl.: 18.00!

Köp dina biljetter här : Telge SIBK - FBI Tullinge

vi ses där! 🌟

Telge dam & damjuniorer satsar framåt, vill du vara med på resan?
2022-02-04 13:01

Telge har under många år varit en av få klubbar som har satsat målmedvetet på damer och damjuniorer.

Vi har varit i SSL flera gånger och är nu på resan att etablera oss där igen.

Vi vill fortsätta att utveckla egna spelare och talanger från regionen. Det gör vi tillsammans med ledare och spelare i A-laget samt i JAS och utvecklingslag.

Så nu söker vi DIG som är född 2004 eller senare och brinner för innebandy !

Vill du utvecklas i en elitmiljö, där vi har lag på flera nivåer som garanterar att du får träning och matchspelande på din nivå ?

Ta då kontakt med sportchef Peter Nilsson på telefon 070 443 83 72 eller till JAS-tränare Joakim Höög på telefon 070-56 865 22.

Derby mot Nykvarn
2021-12-08 19:33

På fredag kl 20:00 är det dags för Nykvarn att komma på besök till Västergård arena.

Notera att giltigt vaccinbevis, id-handling tillsammans med biljett ska visas upp i entrén.

Biljetter säljs som vanligt endast via vår hemsida. Ingen försäljning av biljetter sker vid entrén.

Biljettkiosken

Klicka här för köp av biljett!