Match mot Onyx P04 i Klass BC
2019-10-27 13:57
Så var det återigen match i klass BC.

Vi möter ett starkt Onyx P04 som är väldigt spelskickliga och vill spela innebandy.
Vi har stora problem i början av matchen att skapa någonting framåt medans Onyx gör det väldigt bra genom att rulla bollen snabbt och hjälper varandra. Vi skapar inte mycket framåt och frustration skapas på bänken. Onyx gör 1-0 och det var välförtjänt. Vi fortsätter arbeta vidare och börjar så smått komma in i matchen mer och mer. Dock utökar Onyx sin ledning till 2-0 och då börjar vi hänga med huvudena ännu mer. Vi reducerar dock i tredje perioden till 2-1 och då får vi energi och börjar skapa lägen efter lägen men bollen vill inte in. Vi provar och tar ut målvakten men tappar bollen på mittplan och Onyx gör 3-1 och det blir även slutresultatet tyvärr.

Skotten totalt 20-17 till Telge.
Slutresultat 3-1 till Onyx.

Onyx vinner matchen rättvist då de spelar bollen väldigt fint medans vi försöker spela någon sorts innebandy som man gjorde när man var 10 år. Vi valde att inte spela bollen utan vi skulle göra det helt på egen hand. Men vi tar med oss den starka forceringen från tredje perioden där det lika gärna kunde fått in 2-2.