Herrar Div 2

Kommande säsong 18/19 spelar vi i division 2
.... Telge SIBK JAS/H3

Efter säsongens serieseger i div 3 kommer kommer nästa säsong innebära spel i division 2.

Laget består av ett gott gäng som alla gillar att lira innebandy. En del av spelarna kommer från klubbens JAS-lag och resten har varit lirare som inte vill satsa det som behövs för att spela högre upp. I tillägg finns det möjlighet för spelare ur H1 truppen som behöver speltid eller som är på väg tillbaka från skada/uppehåll.

Telge SIBK - Seriesegrare H3 Norra.
2018-03-09 16:45
Seriesegrare H3 Norra
Efter att näst sista omgången spelats är det klart att Telge SIBK står som seriesegrare i H3 Norra,  vår lokalkonkurrent Galagowear spelade bort Torshällas chanser genom sin bortaseger.

Endast en match återstår och den spelas borta på lördag den 10:e mars mot IK Standard i den underdimensionerade Hållstahallen.  Matchen är inte helt betydelselös även om det kan verka så. Årets poängkung ska ju koras och det är jämt skägg i interna poängligan. Det gäller att hålla sig på plan för vissa spelare.

Samtidigt med seriesegern passar vi på att tacka vårt H1 lag för samarbetet som fungerat perfekt under den gångna säsongen.
Tre träningsmatcher avklarade
2017-09-12 20:46
Lördagen den 9:e september spelades två träningsmatcher i Vagnhärad där Trosa Edanö H2 och IBF Offensiv Lidingö H2 stod för motståndet.

Resultat:
Trosa - Telge 6 - 5
Trosa - Lidingö 5 - 5
Telge - Lidingö 7 - 4

Tidigare spelad träningsmatch 22/6

Trosa - Telge 6 - 2
Säsongen 17/18 lirar vi i division 3
2017-04-19 14:15

Säsongen 2017/2018 kommer laget spela i division 3 Norra.

Laget består av spelare från HJ JAS och spelare som tidigare representerat Telge och andra lag i regionen. Våra träningar som är tre gånger i veckan sker i Västergård Arena och Pershagenhallen. För tider och kontakter klicka på länken nedan.

Division 3 Norra serien innehåller följande sju lag.

Galagowear FBC
IK Standard
Nykvarns IF V
Strängnäs IBK U
Torshälla IBK U
Visby IBK U

Ett långsiktigt mål genom denna satsning på H3 laget är att Telge ska kunna erbjuda spelare att fortsätta att utvecklas och spela innebandy på seniornivå.

Aktuell information om träningstider och kontaktuppgifter till ledare finns på HJ/JAS sidan.
Länk till sidan: http://www.telgesibk.se/start/?ID=98681

Lör 10/3 12:00
Lör 3/3 11:00
Sön 25/2 15:15