Serie:Svenska Superligan Dam   Tabell >>
Samling:14:00
Storseger på bortaplan!
2018-01-21 11:59
Sola skiner i Karlstad
Det blev en härlig lördag eftermiddag i Karlstad när vi slog tillbaka hemmalaget med hela 1-8 efter periodsiffrorna 0-1, 0-2, 1-5.

Tendensen var rätt tydlig redan från start, men med tanke på hur fort det kan gå i innebandy var jag nervös ända fram till 1-6 målet, då kändes det helt klart i min mage.
Jag tycker vi gör en mycket bra match och spelar ett aggressivt försvarsspel och är verkligen påkopplade i 60 minuter. Lägen framåt skapar vi i parti och minut. Det kunde t.o.m. blivit ett par kassar till även om det vore fel att klaga på effektiviteten i den här matchen.

Fille har en härlig dag och sätter hela 4 pytsar, hade jag haft en hatt hade den åkt in vid tredje! Åsa har också en bra dag på jobbet med 4 assist. Matchen hade dock inte vunnits om inte hela laget bidragit och det gjorde verkligen allihopa dag, superbra jobbat!

Vi ser nu fram emot en tuff träningsvecka och förbereder oss ödmjukt inför nästa superviktiga match, hemma mot Linköping den 27/1. Jag hoppas verkligen du kommer och stöttar, vi ses!