Dam Allsvenskan

Välkommen till Damlagets lagsida
Telge SIBK Dam allsvenskan

Säsongen 2020-2021 spelar vårt damrepresentationslag i Allsvenskan (östra).

Utlåning Therese Gustafsson
2020-12-05 09:18
Telge SIBK & Västerås Rönnby IBK har kommit överens om följande:

Telge lånar ut Tess till och med 17/1 -21.
Vi är glad att Tess får möjligheten att återigen få spela innebandy. Tess kommer alltså få spela med Rönnbys SSL lag.

Vi hoppas att vår egen serie kommer igång så snart som det är möjligt.

Lycka till Tess!
Det som nästan hela innebandysverige väntat på är nu här!
2020-10-21 20:38
Telge SIBK har äntligen efter mycket arbete lyckats lösa så vi kan ha publik till helgens match mellan Telge och Åkersberga IBF.

Biljetter köper du via vår hemsida. I biljettpriset ingår dryck & bulle.

Tänk på att läget är inte som det har varit. Vi har tagit smittspridning på stort allvar och gjort allt vi kan för att vi ska kunna på ett säkert sätt kunna ta in publik. Lyssna därför på de funktionärer och matchvärdar när det kommer till hur du får röra dig i hallen. För allas säkerhet.

Varmt välkomna!
Kaptenstrion är utsedd
2020-09-25 17:24
Säsongen närmar sig med stormsteg och redan nu på söndag beger vi oss mot Uppsala för att ta oss an Sirius. Vi har naturligtvis utsett en kaptenstrio som utan tvekan kommer att leda laget på ett bra sätt under säsongen!
Olivia flyttas upp i A-truppen!
2020-09-22 18:11
Ytterligare en spelare flyttas upp i damlaget nedifrån. Denna gång är det den skarpa right-skytten Olivia Hellsing!

Olivia är en ung spelare som med sina 19 år besitter en enorm utvecklingspotential. Som rightfattad spelare utgör hon ett hot överallt på banan. Med sitt sylvassa skott och välutvecklade spelförståelse kommer Olivia komplettera truppen på ett oerhört bra sätt!
Träningsmatcher i Västergård arena
2020-08-18 06:48
Helgen är räddad!

Damerna har ordnat så hemmaborgen blir fylld med innebandy hela helgen.
8st bra matcher. 7st SSL lag. Innebandy på högsta nivån, kan det bli bättre.

Ja, det blir det. Alla matcher sänds på Telge SIBK nya kanal.
Här får du möjligheten att köpa varje match för sig eller hela helgen i ett bra paket.
All vinst tillfaller samtliga deltagande lag för att hålla ner kostnaden.
(du behöver skapa ett konto för att kunna köpa matcherna)

Så bänka dig framför datorn, plattan eller mobilen hela helgen så ses vi på webben

Tyvärr tillåter vi ingen publik i hallen.
Telgefostrad junior kritar på
2020-08-09 19:27
Spelarna har nött på stenhårt och efter ett kortare uppehåll här på hemsidan är vi äntligen tillbaka med glädjande nyheter! Vår Telgefostrade Elin ”BP” Blomqvist Palm har nämligen flyttats upp i Allsvenskantruppen.
Polly Hammarstrand förlänger!
2020-06-29 12:08
Ännu en viktig kugge i försvaret har valt att förlänga med oss. Denna gång är det Polly Hammarstrand som valt att krita på ett nytt kontrakt med oss, något som vi med säkerhet vet kommer vara av stor betydelse kommande säsong!
Ny sportchef på damsidan!
2020-06-21 10:24
Det är inte bara spelare som utgör pusslet inför kommande säsong. Vi kan glädjande meddela att vi gjort klart med en ny sportchef på damsidan som kommer gå in i rollen tillsammans med Peter Nilsson, och det är ingen mindre än Ola Rosander!
Junior skriver på
2020-06-13 13:24
Förra säsongen fick Telgefostrade Ebba Andersson, född -02, spela med den allsvenska truppen. Ju längre in på säsongen vi kom, desto mer speltid fick Ebba som uppvisade en hel del potential, och nu skriver hon alltså på för A-laget!
Viktig kugge i offensiven förlänger!
2020-06-08 16:02
Vi kan glädjande fortsätta presentera spelare som förlänger med oss, och näst ut på tur är den offensiva kuggen Sarah Schoning som föregående säsong hamnade på en tredje plats i den interna poängligan med sina 5+8!
Nästa förlängare ut på tur
2020-06-03 20:52
Nästa spelare på tur att förlänga sitt kontrakt är en viktig byggsten inte minst i det offensiva spelet. Det är Maja Höög, som den gångna säsongen vann den interna poängligan, som kritat på ett nytt kontrakt!
Hörnsten i lagbygget på plats!
2020-06-02 10:37
Det är inte bara nya spelare som väljer spel hos oss, utan vi har även en hel del spelare som väljer att förlänga kontrakt. En av de spelarna är ingen mindre än Josefine Krogh!
Ytterligare förstärkning på anfallssidan!
2020-05-11 19:26
Nästa tjej att skriva på är en tjej som utan tvekan kommer bidra med en hel del framåt. Det är Rebecka Jansson som valt spel i Telge vilket vi är oerhört glada över! I Rebecka får vi en snabb spelare med en blick för spelet som få kan matcha. Håll koll på Janne, att se henne på plan med sina spetskvaliteter är en fröjd för ögat!
Strid-duon är fullbordad!
2020-05-09 16:13

För några veckor sedan kunde vi meddela att backlöftet Emma Strid skrivit på för oss. Det är med stor glädje vi nu hälsar systern Josefine Strid, som väljer att gå i systers rätta spår, varmt välkommen till oss! I Josefine får vi en ung, spelförstående forward som precis som sin syster besitter en stor potential.

Lör 24/10 14:00
Lör 17/10 13:00