Herrjuniorer/JAS

Hj match mot Åby
2019-10-13 21:00
Ny match i Hj-serien som innehåller lag från Södermanland och Östergötland.

Vi rivstartar denna match och vinner första perioden med 6-0. Kändes som Åby satt kvar i bussen och inte riktigt vaknade till liv. Vi hade dock bra utdelning på våra chanser ska tilläggas.
Skotten: 11-9 till Telge.

Period 2 är betydligt jämnare spelmässigt där båda lagen skapar chanser åt båda håll. Vi lyckas vinna perioden med 3-2. Vi drar dock på oss 2 utvisningar under perioden där vi släpper in 1 mål i boxplay.
Skotten: 15 - 7 till Telge.

Period 3 slår vi av på takten då vi har en stor ledning med 9-2. Det märks att vi inte är lika skärpta i avsluten som tidigare och att Åby försöker forcera framåt. Vi förlorar perioden med 2-1.
Skotten: 14 - 14.

Skotten totalt: 40 - 30 till Telge
Slutresultat: 10-4.

Bra första period som sätter prägeln för hela matchen. Skönt med 3 nya friska poäng i Hj-serien.