Denna helg åkte laget till Linköping där vi skulle spela 2 matcher.
Lördagen så var det Hj-serien och moståndet var Linköping.
Söndag så var det JAS-serien och motståndet stod Ledberg för.

Linköpingsmatchen visade vi upp massa olika sidor av oss som lag.
Första 10 minutrarna i matchen spelar vi otroligt fin innebandy och tar ledningen med 2-0. Linköping växer in i matchen och lyckas reducera, kvittera och ta ledningen innan vi hinner reagera äns. Oj vad det kan svänga spelmässigt ibland. Vi lyckas dock peta in kvitteringen i slutet på perioden och det var viktigt.
Vi gör varsitt mål i period 2 och matchen står och väger åt båda håll.
Period 3 så är det ställningskrig och inget av lagen vågar riktigt kliva framåt. Men när vi väl petat in 5-4 och Linköping börjar gå mot ett kvitteringsmål så lossnar det rejält för våran del. Vi gör 6 mål i sista perioden och vinner matchen med 10-4.

Skotten: 35 - 26 till Telge
Slutresultat 10-4 till Telge.

Summering av matchen är väl att vi spelar bra innebandy stundtals och lyckas straffa Linköping ordentligt i sista perioden. Vi har mycket innebandy i oss och vi lyckas ta fram det i vissa delar av matchen.

Så var det då äntligen dags för JAS-match igen och nu stod Ledberg för motståndet. Ledberg som har fostrat många unga duktiga killar och lyckats väldigt bra i JAS-sammanhang senaste åren.

Vi gör en helt okej första period där vi släpper in 4 bollar och gör 2 mål framåt. Vi kände alla att vi hade något att bygga på och att vi gör en bra första period. Men oj vad fel vi hade. Vi är inte alls med i resten av matchen, vi lät Ledberg göra precis vad de ville. Vi förlorar med 13-2 tillslut och ja, det var precis det matchen visade också. Ledberg ville spela innebandy och vi ville inte göra jobbet för varandra.

Skotten: 45 - 22 till Ledberg.
Slutresultat: 13-2 till Ledberg

Summeringen av matchen är att Ledberg hade en första femma som gjorde minst 9 mål. De var ruskigt effektiva och lyckades luckra upp vårat försvar ordentligt. Vi slarvar med bollen när vi väl får låna den av Ledberg och vi kämpar inte för varandra tyvärr. Vi glömmer denna matchen helt enkelt och arbetar vidare mot nya matcher och nya mål.