Vi söker fler spelare till våra lag. Vill du spela med oss i Telge SIBK? Anmäl dig via länken.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Telge SIBK
Innebandy
Pojkar 11

Bli medlem i Telge SIBK
BLI MEDLEM
Välkomna till Pojkar 2011
Telge SIBK Lag P11

Vi är ett härligt gäng spelare som tränar innebandy/leker på söndagar klockan 10:00-11:30 och onsdagar 17:00-18:30 i Östertälje hallen. 


Vill du komma och testa innebandy?!


Hör av dig till en tränare eller lagledare så vi vet att du kommer eller om du har några andra funderingar.


Hos oss är alla välkomna och lika viktiga - alla är stjärnor i #BästaLaget P11!


Vi som tränar/leder P11:
Annica Siljeström    Lagledare         076-276 19 81
Ylva Hedberg           Lagledare         070-746 69 62
Andreas Eriksson    Huvudtränare 070-843 46 65
Fredrik Dahlman     Tränare            070-680 44 66
Samuel Sandberg    Tränare           073-638 97 06
SportLov + Smått & Gott
2021-02-28 05:39
Tjolahoppsan #BästaLaget!

Tiden går verkligen fort när man har roligt & vips(!) nu är det redan dags för sportlov!

Vi kommer att köra våra träningar som vanligt under lovet, så i & med detta kommer ni även få kallelser via SportAdmin som vi vill att ni svarar på snarast så vi vet hur många som kommer och kan planera därefter. Det är även helt okej för spelarna att bjuda med en jämngammal skolkompis, granne eller släkting till dessa träningar för att pröva på innebandy med oss - meddela det bara i förväg.

Vi har sen terminsstarten avancerat våra träningar lite genom att införa mer taktikstrategier och ökat svårigheten på teknikdelarna. Vissa av våra spelare tycker nog att detta har varit lite jobbigt och lite tråkigt men det är nödvändigt att laget fortsätter att utvecklas och inte fastnar i samma ekorrhjul. Prata gärna med era spelare om detta hemma.

Skulle era spelare/eller ni vara i behov av att prata med oss enskilt i ledargruppen så finns det möjlighet att träffas innan 30 minuter innan träning, både onsdagar och söndagar - det är bara att höra av sig i sådana fall. Vi hoppas att spelarna vågar kommunicera med oss/eller er om det är något de känner att de behöver prata om utanför gruppen. Tala gärna om för era spelare att vi ledare är extra vuxna runt dem och att vi alla vill att de ska må bra, både på och utanför innebandyplan.

OBS!!! BRA KOMPIS!!!

Tyvärr har det behövts lite för ofta att påpeka för våra spelare om hur man är en bra kompis!
Alla har vi såklart bättre & sämre dagar men även här önskar vi att ni i hemmet talar med spelarna om HUR man bör & ännu viktigare HUR man INTE bör vara mot sina lagkamrater/ledare. En taskig kommentar om en dålig pass eller liknande är INTE OKEJ!!!
Attityden återspeglar & smittar också på resten av laget - kommer man in med en positiv attityd möts man oftast positivt... detsamma om den är negativ.
En för alla - Alla för en!


Några små punkter vi vill lyfta:
 • Hämta/lämna spelarna säkert!!! Ställ era bilar på anvisad parkering & kör försiktigt på området! Spelarna är fortfarande barn & vi vill inte ha några olyckor!
 • Påminner om Rabattkupong-häftena. Glöm inte Swisha till Ylva när de är sålda.
 • Spelarna växer & vi märker att några av dem är i behov av längre klubba. Tänk på att be om hjälp i den butiken ni vänder er till så det inte blir för långa/korta/felvända klubbor. Några av er har vi redan meddelat detta ;-)
 • Meddela frånvaro! Antingen i SportAdmin-appen eller sms-gruppen - så vi kan planera träningar på bästa sätt.
 • Hör av er med frågor och funderingar!


/ Ledare i P11

Terminsstart 2021
2021-01-26 18:38
Flygande start
Halloj #BästaLaget

🎉 Imorgon, onsdag 27/1, startar vi äntligen med 2021s första träning för våra spelare 🎉

De anpassningar vi som lag följt under hösten kommer vi även att fortsätta följa. Detta gör vi genom att vi: 

 • Tillåter inga föräldrar/anhöriga i hallen
 • Kommer ombytta
 • Stannar hemma vid symtom
 • Spritar/tvättar händerna
 • Tvättar/spritar den gemensamma utrustningen
 • Går in/ut via samma omklädningsrum för att undvika möte med andra lag
 • Inte spelar sammandrag/cuper
 • Inte samåker
 • Kommunicerar via telefon/sms/mail/media

(Hör av er om ni har frågor, synpunkter eller funderingar kring detta)

Obs! Se till att era spelare har med sig den utrustning de behöver till varje träning och att alla kläder/utrustning är tydligt märkt med namn!

Spelarna behöver:
 • innebandyklubba
 • spelarglasögon
 • inneskor
 • vattenflaska
 • komma ombytta i träningskläder

Skulle man råka komma utan något av detta någon träning går det givetvis att lösa för stunden men vi ser gärna att grabbarna tar eget ansvar inför/under/efter varje träning, något vi tillsammans pratat mycket om med dem och kommer givetvis att fortsätta ta upp. 

🕔 Vi tränar onsdagar 17:00-18:30 + söndagar 10:00-11:30 🕙

På onsdagar är det fortsatt "drop-in" uppvärmning med sargbygge och fruktstund fram till 17:30.

PS! Meddela via Sportadmin-appen ifall ni kommer eller inte till VARJE träning. Fungerar det inte i appen går det bra att meddela detta i sms-gruppen.


Påminner även att vi finns på  Instagram: @p11_telgesibk samt på Facebook : Föräldragruppen P11 Telge SIBK.

Som vanligt är det bara att höra av er om det dyker upp några otydligheter eller annat till oss ledare 📞

/ Ledargruppen, P11

🎶 Ingenting kan stoppa oss ~ En för alla, Alla för en 🎶
Nya riktlinjer = uppehåll
2020-12-20 22:09
God Jul 2020
Halloj #BästaLaget!

Idag hade vi vår julavslutning som blev riktigt uppskattad av alla närvarande. Det vi inte visste då var att detta blev sista träningen på ett bra tag 🙁

Under rådande omständigheter har Södertälje kommun, i enlighet med de skärpta restriktionerna från regeringen och Folkhälsomyndigheten, beslutat att all versamhet för samtliga åldrar är inställd på kommunens bokningsbara anläggningar. Beslutet gäller 21a december till 24e januari - men kan komma att förlängas.

Detta innebär för oss i P11:
 • Ingen jullovsträning 🚫
 • Framskjuten terminsstart ➡️➡️
Precis som i våras vill vi dock skicka ut en önskan om att fortsätta få era spelare att röra på sig. Om vädret blir fint under detta uppehåll så är fortfarande skogsturer, löprundor, kojbyggen samt cykling/pulka fortfarande tillåtet - fantasin sätter inga gränser även om pandemin gör det.


För att sammanfatta höstterminen lite så ser vi en fantastisk utveckling hos alla  spelarna!
Individuellt har alla kommit väldigt långt men den största utvecklingen ligger givetvis i lagandan och samspelet, något vi jobbat mycket med och kommer att fortsätta nöta framöver.
Vi har även infört en mer variationsrik träning där spelarna har utmanats i uthållighet, styrka, kondition och teknik. Även regler och teori har fått ta mer plats då vi ser att spelarna börjar bli mer mottagliga för detta vilket i sin del även ger de en bättre förståelse i sin träning.

Träningarna har varit en behövlig paus två gånger i veckan för oss alla, både ledare och spelare. Det har varit något att komma till utöver skola/jobb och framförallt utöver pandemin. Vi har kunnat mötas genom lek, skratt, Pokemon och givetvis innebandyn. Hos oss får alla ta den plats de behöver och vissa dagar behöver vissa av oss få utlopp för våra frustrationer vilket hela laget även ger utrymme för.

Vi är stolta över att vara ledare till detta fantastiska lag!
Nu håller vi i och vi håller ut, för att tillsammans kunna spela ihop snart igen!

God Jul & Gott Nytt År
Önskar
Ledarna P11 ♥️
Kakor, datum & jullovsträning!
2020-12-01 16:16
InnebandyJulLykta
Hej #BästaLaget!

Ett mycket speciellt år närmar sig sitt slut och med det får ni här några datum att förhålla er till:

 • Lördag 5e december, sista dagen för kakförsäljning
 • Söndag 20e december, sista träningen 2020
 • Måndag 4e januari, kl 10-15, jullovsträning 
 • Onsdag 13e januari, första träningen 2021

Sista rycket på vår kakförsäljning denna vecka!!! Det ska bli väldigt spännande att se om vi lyckas nå förra årets fantastiska resultat. Alla registrerar sina egna försäljningar på nätet via den länk ni fått tidigare. Stöter ni på några problem eller har ni några andra frågor kring detta så hör av er till Ylva.

Vi fortsätter våra anpassade träningar som vi gjort hittills vilket tyvärr innebär att vår sedvanliga julavslutning med föräldramatch och knytis uteblir. Vi ledare kommer att givetvis försöka hitta på något annat skoj istället.

Det stundande lovet kommer liksom det gångna året inte bli som det brukar. Varken firanden, resande eller utflykter kommer kunna göras på samma sätt som vanligt. Därför har vi ledare ordnat en rolig heldag med innebandy för våra killar:

Måndag den 4e januari klockan 10-15 i Västergård Arena.
 Vi kommer varva lek, fysträning, teknik, teori och givetvis matchspel. Vi bjuder även på lunch (korv m. bröd) & fruktstund.
Svara på kallelsen i SportAdmin som ni kommer att få inom de närmsta dagarna ifall era spelare kommer eller inte så vi kan i god tid beräkna inköp m.m.
Har ni annars några förslag eller funderingar kring denna dag får ni mer än gärna hör av er till oss!

Nästa termin startar onsdag den 13e januari som vanligt i Östertälje Hallen kl. 17 och sedan rullar vi på med våra träningar fram till SportLovet om inget annat förändras.

Ta hand om er i vintermörket, glöm inte använda reflexer!

~ Ingenting Kan Stoppa Oss, En För Alla - Alla För En ~


/Ledarna i P11
Nya Restriktioner
2020-10-30 19:39
No Game
Hej #BästaLaget

Som ni säkerligen redan vet gick Folkhälsomyndigheten ut igår med råd om skärpta restriktioner i regionen. Detta pga de oroväckande antal smittade som nu fortsätter att öka i vad vi kan anta är "den andra vågen" av Covid-19.

Detta innebär att vi i P11 blir tyvärr av med vårat ack så efterlängtade sammandrag samt även måste ställa in det planerade föräldramötet.

MEN vi fortsätter att träna!!!

Vi fortsätter att aktivt förebygga smittspridningen genom att:

 • Vi spritar händerna i början av träningspassen
 • Vi tränar utan föräldrar i hallen
 • Vi tvättar västar + målvaktsställ mellan användningar
 • Vi håller oss hemma vid minsta symtom


PS!!! Ingen träning nu på söndag 1a november

Som vanligt, har ni några frågor eller synpunkter så tveka inte att höra av er till någon av oss /// Ledarna, P11
Senaste nytt + FöräldraMöte
2020-10-20 02:40
Föräldramöte
Hejsan Hoppsan!

Här kommer lite uppdateringar i höstens tecken med massa härliga olika nyanser och skiftningar.
Vi är ju redan en bra bit in på terminen och hunnit med dels en välbesökt föreningskväll på Intersport samt en väldigt lyckad fotografering. Som ni alla vet blev tyvärr säsongens första sammandrag inställt men vi laddar nu upp inför det vi själva ska stå värd för den 14:e november.

Ni har därför alla fått kallelse till FÖRÄLDRAMÖTET den 5:e november som vi denna gång kommer att ha i teorirummet i Västergård Arena kl 18:00.
Under större delen av mötet kommer vi gå igenom vilka som ska göra vad under sammandraget - men vi kommer givetvis även täcka andra punkter delvis val av ny kassör = {Hör av er om ni kan tänka er axla denna roll}
Mail:a/sms:a om ni har en fråga eller ett ärenden ni önskas ska tas upp på mötet så får vi med det på dagordningen redan från start.

För att hålla smittorisken låg kommer vi enbart tillåta 1 anhörig/spelare på mötet!!!

När det kommer till höstlovet så kommer onsdagsträningen, 28:e oktober, fortfarande att köras.
Här tänker vi i ledargruppen att det är ett väldigt  ypperligt tillfälle att ta med en kompis, skolkamrat, granne eller släkting som vill pröva på innebandy med oss!
Söndag 1:a november är det ingen träning!!!


Släng iväg ett sms, mail eller samtal om ni undrar något /// Ledarna P11
Föreningskväll & Lagfotografering
2020-09-18 12:23
Halloj!

Tiden går fort när man har roligt och vi är redan inne på fjärde veckan med träningar denna termin.

👑 Grabbarna i laget är fantastiskt duktiga! 👑
De hjälper numera till i byggandet samt rivandet av sarg och blir även mer utmanade i övningarna vi ger dem både rent fysiskt men även teoretiskt.

Det märks dock tydligt att det blir en skillnad på träningarna, (både på barnen och oss vuxna), när vi jämför onsdagarna med söndagarna. Vi i ledar-/tränargruppen försöker att hitta en balans men ser gärna att även NI i hemmet pratar med era spelare om vikten att lyssna på både tränare & kompisar trots att man kanske är lite trött efter skolan på onsdagarna.

Se gärna även till att era spelare har fått i sig lite mellis innan träningen på onsdagarna, energin tryter snabbt annars! På förra onsdagsträningen fanns det lite frukt för de som behövde, något som kan komma att bli ett stående inslag då det gav bättre resultat och verkade mycket uppskattat. Vi tar gärna feedback från er föräldrar angående detta! 🍌

Nu på onsdag, 23/9, utgår träningen då vi istället har vår inplanerade Föreningskväll på Intersport i Moraberg.

Vi i P11 har tid i Föreningsrummet 18:25-19:00 där man kan pröva ut produkter och lägga sin beställning på önskade föreningskläder 🛒
Utöver detta är det även 25% rabatt på övrigt i butiken (ej cyklar/elektronik) så passa på att fynda för hela familjen!
Kallelse kommer skickas ut för detta och det går givetvis att beställa i förväg till Annica om ni inte kan närvara den 23e.


Tisdag 6/10 är det även dags för lagfotograferingen i Västergård Arena. En kallelse kommer att skickas ut med info till detta men vi vet redan nu att P11 har fototid kl 17:40. Spelarna måste vara på plats minst 15 minuter innan, dvs 17:25, samt ha med sig ifylld fotoblankett och ombytta i matchställ - röda shorts/vita strumpor/inneskor/klubba (matchtröjor får de av oss). Efter fotograferingen kommer Zone ha en PopUp-shop i teorisalen med möjlighet att fynda coola innebandyprodukter 😎

☀️ Som det ser ut just nu kommer våra sammandrag att bli av denna säsong, yeay! ☀️
Mer information om hur allt kommer gå rent praktiskt till under rådande omständigheter får ni när det närmar sig.
Ni kommer även bli kallade till ett föräldramöte inför det sammandrag vi ska stå värd för i november 📆

Fortsätt att rapportera ev. frånvaro i antingen sms-gruppen eller via SportAdmin-appen, det underlättar planeringen inför varje träning! 🗒


Som vanligt - hör av er om frågor och synpunkter ❤

Trevlig helg/ Ledarna i P11
Ny härlig säsong!!!
2020-08-17 11:44
Happy New Season
Hej #BästaLaget!

☀️ Hoppas ni alla haft en underbar sommar! ☀️

Nu börjar samhället & även Telge SIBK få någorlunda koll på allt som innebär för att kunna leva & verka under en pågående världspandemi.

❤ Vi vill först & främst tacka våra fantastiska spelare & deras familjer för all förståelse & flexibilitet förra säsongen ❤

Vi måste dock be er att fortsätta vara flexibla även under denna säsong, men förhoppningsvis kommer vi tillsammans kunna hålla våra förhållningsregler för att minimera plötsliga förändringar för just våra spelare i P11.
 
Med det sagt kommer anpassningar såklart att behöva införas för att uppfylla en säker & trygg träningsmiljö.
Det innebär:

 •  Inga anhöriga i hallen, enbart spelare & tränare/ledare.
 • Ingen användning av omklädningsrummen. Kom ombytta & duscha sedan hemma efter träning.
 • God handhygien innan/under/efter träning.
 • Ingen utlåning av utrustning. Alla spelare måste ha egen klubba, glasögon osv.
 • Vid minsta symtom ska spelare/ledare/tränare stanna hemma! 48 timmarsregeln gäller!
 • Vid behov kontakta lagledare via telefonsamtal/sms/mail.

Mer punkter kommer förmodligen fyllas på allteftersom.
Tips & förslag mottages gärna! 💡


⚠️ Vi i ledargruppen kommer att hålla er föräldrar uppdaterade hur just era spelare utvecklas både individuellt & i laget tills dess att anhöriga är tillåtna i hallen igen. För oss är det viktigt att ni är fortsatt delaktiga i barnens träning trots dessa anpassningar! ⚠️

Mer säsongsinformation angående fotografering, föreningskväll på Intersport osv kommer allteftersom men mycket är redan inlagt i vår Kalender. Passa även på att dubbelkolla era kontaktuppgifter i SportAdmin-appen som alla bör ha laddat ner nu.

⭐ P11s träningar startar nu på söndag 23/8!!! ⭐

Våra NYA träningstider är:
 • Söndagar i Östertälje Hallen, klockan 10:00-11:30
 • Onsdagar i Östertälje Hallen, klockan 17:00-18:30 (drop-in mellan 17:00-17:30)
Vi ses på söndag! /// Ledarna i P11 🌻

Majblomman 2020
2020-04-27 17:53
Digital majblomma
Hej #BästaLaget!

Nu har vi i P11 chansen att stödja Majblommans arbete mot barnfattigdom och samtidigt få ett tillskott till lagkassan 🌸

Sprid gärna denna länk till era nära och kära samt i era sociala medier för att vi ska kunna nå så många som möjligt! 🔁


Hoppas att ni håller er friska i dessa oroliga tider och vi längtar så mycket tills vi får ha kul på innebandyträningarna tillsammans igen! 💖

// Ledarna
Ljus i mörkret!
2020-04-05 20:32
Hej #BästaLaget!

Efter flera tråkiga besked från förening, kommun och myndigheter har vi i ledargruppen beslutat för att ställa in resten av träningarna för P11 terminen ut 🙁

I dessa tider av egenansvar och social distansering känner vi oss skyldiga att göra det lilla vi kan för att underlätta för samhället, även om det blir på dyr bekostnad av det vi gillar mest - vår innebandy! 💔

Vi önskar innerligen att alla våra spelare och deras anhöriga håller sig friska från det virus som gör allt i världen lite upp-och-ner just nu. 💕

Från och med nästa säsong flyttar vi i #BästaLaget upp i serien Grön, något vi tror kommer hjälpa våra stjärnor att utvecklas ännu mer - både som individuella spelare och självklart som lag. 💪

Vi kommer förhoppningsvis få fortsätta med de träningstider vi har haft nu även till hösten. Vi i ledargruppen jobbar på med att få ut all information samt datum osv åt er i god tid. 📨

 Preliminärt startdatum för säsongen 2020/2021 blir söndagen 30/8 kl 10.00 i Östertälje Hallen

Fortsätt att vara aktiva! 🏃‍
Fortsätt att öva med innebandyklubban! 🏑
Fortsätt att springa, hoppa, cykla och leka - speciellt nu när vädret bjuder på sol och värme! 🌞
Framförallt fortsätt att vara de fantastiska barn ni är med ert ljusa underbara tankesätt - mitt bland allt som verkar så mörkt runtomkring 🌟
Vi vuxna får all vår styrka och inspiration från er barn, glöm aldrig det! 💖

Vi ses efter sommaren och som vanligt - tveka inte att höra av er på mail eller sms till oss lagledare om ni har några frågor eller funderingar! 📞


🎶 Ingeting kan stoppa oss! 🎶
Inställda träningar
2020-03-18 14:30
Hej #BästaLaget!

Då kom tyvärr den dagen då även vi i vår ledargrupp beslutat att ställa in våra innebandyträningar framöver för att göra vad vi kan för att minimera den smittspridning som pågår 🙁

Vi vill dock uppmana alla att fortsätta röra på sig!

Spring och cykla ute när vädret tillåter. Fortsätt gärna att spela lite innebandy mot t.ex. garageväggen el. liknande. Ta skogsturer tillsammans med familjen, sparka fotboll osv. Friskvård är en stor del av vår goda hälsa!

I nuläget kan vi inte säga när träningarna kommer att återupptas - ni kommer att hållas uppdaterade angående det!

🎶 "En För Alla, Alla För En" 🎶

Det är såklart väldigt tråkigt att behöva ta ett beslut som detta!
Oavsett vad som händer är vi fortfarande #BästaLaget och vi kommer givetvis fortsätta att ha kul ihop när denna storm har lagt sig! ❤

Vid minsta undran eller fråga får ni gärna höra av er till oss ledare via sms, mail eller samtal // Ledarna i P11

Maskotar, NewBody m.m.
2020-03-08 04:30

Hej #BästaLaget!


Tidigare i veckan fick ni alla en kallelse till DAs match den 14e mars i Västergård Arena kl 13:00.


Vi i P11 kommer då att ha flera ansvarsområden i samband med denna match - några av er vuxna kommer stå i entrén och kiosken medan vi hoppas att merparten av våra spelare kommer agera maskotar och sargvakter. Se gärna arbetspassschemat som finns här på vår hemsidan under dokument för tydliggörande om vem som gör vad. Vi kommer samlas i det tilldelade omklädningsrummet kl 12:00 samma dag för genomgång av regler, tröjutdelning samt närvarokoll.  


OBS! Svara snarast på kallelsen i SportAdmin-appen angående detta så vi vet hur många som kommer. Se gärna detta som en möjlighet för våra små stjärnor att känna av både lag- och klubbgemenskapen utanför våra egna träningstillfällen.Utöver detta så håll även koll på datumen:

Lördag 28/3 - sammandrag i Eskilstuna

Lördag 11/4 - Påsk på ICA MAXI (enbart vissa)

Lördag 25/4 - sammandrag NyköpingNi ska alla även ha fått ett mail från våra kassörer med information om nästa försäljning till lagkassan. Denna gång kommer vi sälja NewBody och vi hoppas givetvis på ett lika överraskande bra, (eller till och med bättre), resultat än det vi hade med försäljningen från Kakservice. Så fort katalogerna har kommit är tanken att vi ska påbörja detta och kassörerna kommer ge ut alla nödvändig information.


Då vi har återigen vuxit i laget, (vi är numera ett 18-mannalag, woohoo!) vill vi pass på att länka till dels våran slutna Facebook-grupp:


https://www.facebook.com/groups/2041591085886305/


samt vårt öppna Instagramkonto:


https://www.instagram.com/p11_telgesibk/


Utöver detta finns kontaktinformation att hämta både via SportAdmin samt hemsida och för att inte glömma vår välanvända sms-grupp där vi lätt kommer i kontakt med varandra.


Vi i ledargruppen skulle väldigt gärna uppskatta om ni föräldrar använder er av sms-gruppen eller appen för att frånvaroanmäla era spelare. Då kan vi dels optimera planeringen av träningarna/aktiviteterna samt få en bra översyn. Våga även använda kontakten med varandra via t.ex. sms-gruppen för att arrangera samåkningar osv. Vi som lag har gemenskap på flera planhalvor än den på träningarna...... Detta för oss till ytterligare en punkt, som några i föräldragruppen önskat ta upp -> finns intresset för en afton avsedd för enbart föräldrarna med måhända förtäring av berusande slag? Om detta vore fallet hur ska en sådan afton lättast arrangeras tycker ni? Kom gärna med förslag!Som vanligt, har ni några frågor eller funderingar så tveka inte att smsa/maila oss

/// Ledarna

SportLov 2020
2020-02-15 18:48
Sportlovsinnebandy
Hej #BästaLaget!

Först och främst vill vi passa på att berömma alla spelare för vi ser redan avanceringar gällande teknik, bollkontroll och samspel sen vi började med våra torsdagsträningar.
Fantastiskt! ⭐

Sportlovet stundar och med det kommer många vara bortresta/upptagna inklusive våra tränare. Den ursprungliga tanken var att vi därför skulle ställa in träningarna då men vid lite närmare eftertanke har vi kommit fram till att behålla 23/2 som en ordinarie träningstid.
De andra datumen, 27/2 och 1/3, kommer vi erbjuda en mer ledig lekfull sportlovsträning ledd av lagledare med fokus på teambuilding.
Meddela därför gärna via kallelserna i SportAdmin-appen om ni kommer eller inte för att underlätta planeringen.
Givetvis är syskon/kompisar också välkomna dessa datum! 🗓

Vi vill även tipsa våra små stjärnor om att passa på att se herr-/damlaget spela sina matcher. Dels för att skapa en känsla av klubbsamhörighet och för att stötta de lagen men även för att kunna se hur tekniken och samarbetet fungerar under "riktiga" matcher. Ofta kan våra yngre spelare komma med flera reflektioner som de äldre kan behöva! 💡

Som vanligt - har ni några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av er /// Ledarna, P11 ❤
Extra Träningstid m.m.
2020-01-23 21:52
Hej #BästaLaget!

Vi vill återigen tacka alla er fantastiska anhöriga för era insatser vid sammandraget vi höll i söndags. Vi har inte bara små stjärnor till spelare i detta lag, utan även stöttande stjärnor runtom. ⭐

Roliga nyheter är att vi lyckats få till ytterligare en träningstid - något som vi i ledargruppen märkt att våra växande spelare behöver nu för att fortsätta utveckla sina kunskaper 🏆

Vi välkomnar alla spelare därmed in till torsdagsträningar i Östertälje Hallen 18:30-20:00 fr.o.m 30/1 (förmodligen blir träningarna något kortare i början).
Söndagsträningarna fortsätter givetvis som vanligt! 📅

Mera roliga nyheter är att Samuel, som agerat stödtränare under hösten, har valt att kliva upp ett snäpp och tar på sig rollen som en av lagets tränare! ❤

Nu på lördag agerar vi i P11 maskotar + sargvakter på en kvällsmatch! En chans för våra stjärnor att se hur de äldre lagen spelar samt få en känsla av samhörighet inom klubben! 🔁

Minnesanteckningar efter förra föräldramötet finns att hitta under våra dokument här. 📃

Som vanligt, tveka inte att höra av er till oss om det är något ni undrar. Ha det gött/ Ledarna, P11


BLI MEDLEM
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Tack till våra huvudsponsorer:
Vi stödjer Telge SIBK!
 
Svenska Spel, anslut dig och hjälp oss!
 
telge.sibk på Instagram