Vi söker fler spelare till våra lag. Vill du spela med oss i Telge SIBK? Anmäl dig via länken.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Telge SIBK
Innebandy
Pojkar 11

Välkomna till Pojkar 11
Telge SIBK Lag P11

Vi är ett härligt gäng spelare som tränar innebandy på onsdagar 18:15-19:30 och söndagar 10:30-12:00 i Östertälje hallen. 

 

Vill du komma och testa innebandy?! Hör av dig till en tränare eller lagledare så vi vet att du kommer eller om du har några andra funderingar.

 

Annica Siljeström Lagledare 076-276 19 81
Ylva Hedberg Lagledare 070-746 69 62
Andreas Eriksson       Huvudtränare 070-843 46 65
Mario Cortinovis Tränare 072-555 02 08
Samuel Sandberg Tränare   073-638 97 06
 
                  
 
                 
             
Disco, Cup och Boda Borg
2023-04-20 07:48

Hallå #BästaLaget!

 

Oj, vad fort tiden går! Säsongsavslutningen närmar sig och vi har redan spelat färdigt alla våra sammandrag. Det finns dock några få roligheter kvar på agendan, som listas här nedan:

 

Fredag 21/4 - Telge SIBK anordnar Innebandy-Disco i Västergård Arena. Killar & tjejer, oavsett om man spelat innebandy tidigare eller inte, är varmt välkomna!

Klockan 17:30-19:30 upp till 9år
Klockan 19:30-21:30 10-15år

Det kommer bjudas på musik, lampor, Pantameras hinderbana, dansgolv, speed shooting & självklart är kiosken öppen. Inträdet går på 20kr, som betalas med Swish. Endast inneskor på planen.

 

Onsdag 26/4 - Träningsmatch mot P12. Klockan 17:00-18:30 i Västergård Arena spelar vi lite träningsmatch mot P12:orna istället för ordinarie träning.

 

Lördag 6/5 Blå Cupen! Samling klockan 09:00 i Åbyhallen, Västerhaninge.

Spelschemat ser ut som följande: 

09:50 Farsta IBK - Telge SIBK P11 (ÅBY)
11:30 Telge SIBK P11 - Tungelsta IF F11/12 (RIBBY)
14:50 Västerhaninge IBK P11/12 - Telge SIBK P11 (ÅBY)
16:30 Telge SIBK P11 - Tungelsta IF P11/12 (RIBBY)

Separat kallelse kommer att skickas ut!

 

Obs! Träningen söndag 7/5 uteblir.

 

Söndag 14/5 - Boda Borg/Säsongsavslutning

Vi kör säsongsavslutning med en dag fylld med Questar och Tacobuffé på populära Boda Borg i Oxelösund.

Separat kallelse kommer att skickas ut!

Titta gärna på följande video-länk för att kunna förbereda er på en rolig dag tillsammans:

https://www.youtube.com/watch?v=n1YTKLxdmAY

 

Information om nästkommande säsong kommer vid ett lite senare tillfälle. Ha det så gott och hör av er om ni har några frågor eller funderingar/ Ledarna i P11

Våren 2023
2023-02-10 10:10

Hej #BästaLaget!

 

Terminen, och vi som lag, tuffar på för fullt.

Vi har väldigt många helger med sammandrag bakom oss och har nu även ett framför oss imorgon lördag 11/2 i Hölö. Sedan kommer det att bli skönt med en liten paus mellan matcherna.

 

Det sammandrag vi skulle stått värdar för söndag 26/2 har tyvärr blivit inställt på grund av det stundande sportlovet. Även vår träning uteblir den helgen. Det blir därför ett litet längre uppehåll mellan träningarna, som ni kan se i kalendern, och vi hoppas att laget ser det som en belöning och chans att återhämta sig.

 

Helgen 6-7/5 kommer vi åka på vår första cup i Västerhaninge!!!

Än så länge inväntar vi mer information från arrangörerna men ni kan läsa lite mer om detta på Blå Cupen 2023. Boka in den helgen redan nu!!!

 

Ylva har skickat ut ett separat schema på sargvakt- och kioskpass vilka vi har blivit tilldelade som lag under vecka 9+10. Kolla igenom detta schema snarast och byt med varandra om ni inte kan täcka era egna pass.

 

Schemat över diverse uppgifter för vårt egna sammandrag, som vi har 18/3 hemma i Västergård Arena, kommer att fastställas någon veckan innan det. Oavsett vilka pass ni får ser vi gärna att så många som möjligt av er föräldrar + släkt och vänner kommer dit och hejjar på våra fantastiska spelare. De behöver ert stöd!

 

En LÄXA som spelarna har fått med sig av oss är att gå på en eller flera hemmamatcher som klubbens andra lag spelar. Dels för att stödja våra lag i klubben + få en ökad känla av klubbgemenskap men också för att de som spelare ska få en bredare syn på hur innebandymatcher kan se uppbyggda ut och spelas när de själva inte är med ute på plan. Matchscheman hittar ni under de olika lagens flikar här på hemsidan.

 

Som vanligt, hör av er till oss lagledare/tränare om det är något ni undrar över!

Vi ses i Hölö imorgon/ Ledarna P11

Hemma-Sammandrag 19/11
2022-11-18 09:28

Varmt välkomna till vårt sammandrag!

 

Imorgon, lördag 19e november, står vi i P11-Telge SIBK äntligen som värdar igen för sammandragspel i Västergård Arena 🏟️

 

Bjud med alla nära och kära, grannar och bekanta, kollegor och skolkamrater. Vi hoppas nu på att så många som möjligt vill komma som publik och hej på alla de spelande lagen. Det är fri entré under vårt sammandrag och självklart finns det tillgång till kiosk.

 

Spelprogram:
09:15 Telge SIBK - IFK Gnesta
10:00 Trosa Edanö IBK - Trosa Edanö IBK  Svart
10:45 Telge SIBK - Trosa Edanö IBK  Svartm
11:30 IFK Gnesta - Trosa Edanö IBK
12:15 Trosa Edanö IBK - Svart-IFK Gnesta
13:00 Trosa Edanö IBK - Telge SIBK

 

Vid eventuella funderingar, kontakta någon av lagledarna.

 

Ses imorgon,

Ledarna P11

Sportlov & Sammandrag
2022-02-18 20:53

Vi går mot ljusare tider!

 

Ja, tro´t eller ej, men både våren och värmen är inte långt ifrån nu...

men först och främst kommer sportlovet!

 

Vi i P11 har valt att behålla våra träninsgtider under sportlovet för alla våra spelare som vill ta igen lite av den förlorade tiden vi haft under pandemin. Vi vill att ni anmäler i Sportadmin-appen/sms-gruppen OAVSETT om era spelare kommer eller inte under sportlovet så vi kan planera dessa träningar utifrån antal spelare som kommer.

Vi kommer som en extra bonus även att hålla dessa träningar öppna för andra under sportlovet. Det betyder att syskon, kusiner, klasskamrater, grannar eller kompisar - ja, alla barn, är varmt välkomna att prova på lite innebandy med oss men meddela gärna innan vilka ni tar med er och om låneklubbor behövs!

 

KIOSKPASS!!!

Vi har blivit tilldelade 2 kioskpass som vi behöver omgående bemanna, ni har redan nu fått chans på er att frivilligt anmäla er via sms-gruppen. Då ingen av er har än har tagit sig an varken det ena eller det andra passet kommer vi ledare utse några av er under träningen på söndag 20/2.

Passen är redan nästa helg: lördag 26/2 start kl. 13:45 och sönsdag 27/2 start kl. 14:00.

 

I mars drar äntligen sammandragen igång igen för vårt underbara lag, och det med råge!

Hela 4 helger på raken kommer vi åka och spela sammandragsmatcer på bortaplan.

Datumen är söndag 13/3 i Hölö, lördag 19/3 i Malmköping, söndag 27/3 i Nykvarn och lördag 2/4 i Eskilstuna.

 

Trots att restriktionerna är borttagna och smittspridningen i samhället ser nu äntligen ut att vända räknar vi med att ni fortsätter hålla era spelare hemma vid tecken på sjukdom!

 

Har ni några frågor eller funderingar, hör av er till Ylva eller Annica!

Ha det bäst/ Ledarna

 

God Jul & Gott Nytt År
2021-12-24 21:56
InneBandyLykta

God Jul & Gott Nytt År!

 

Vi ses igen söndag 9e januari, 2022

 

Vi ser så fram emot att få fortsätta lira innebandy med er!

 

Ha det bäst tills dess!/

 

Ledarna i P11

Kakor, BingoLotto & Matcher
2021-11-15 14:27

Hej #BästaLaget!

 

Det är redan november och på lördag är det dags för vårt andra sammandrag!!!

 

Vi träffas 20/11 klockan 10:00 i Skjulstahallen i Eskilstuna och spelar 3 matcher under dagen, vi förväntas vara klara för dagen cirka klockan 13:45.

Då det blir en lång dag för våra spelare se gärna till att ha med mellanmål/matsäck så de kan fylla på sina energier - kiosk kommer finnas på plats!

Alla spelare ska under sammandraget ha röda shorts, vita strumpor, inneskor, spelarglasögon, innebandyklubba och vattenflaska.

 

 

Vi fyller på lagkassan!

 

* Benjamins mamma håller i kakförsäljningen från Kakservice - sista datum för inlämning av beställningar är 5e december. Leveransen kommer hem till dem i Brunnsäng lagom innan jul.

 

* BingoLotter till BingoLottos uppesittarkvällen 23e december samt BingoLottos JulKalender kan nu säljas av alla fram till 23e december - lotter och kalendrar finns redan nu hos lagledare Annica! Vi har förs stunden enbart enkellotter men skulle efterfrågan av dubbel eller trippel lotter finnas kan detta ordnas. Sprid ordet om detta redan NU och hör av er till Annica med hur många lotter ni behöver så försöker vi sälja så många lotter som möjligt till lagkassan! 

 

Vid symptom!!!

Även om restriktionerna har blivit lättade är det av största vikt att vi fortsätter att hålla vissa anpassningar med tanke på covid-19 pandemin. Vi i laget fortsätter sprita händerna vid träningsstart, vi tvättar alla västar/målvaktsställ efter varje användning och vi håller oss hemma om vi uppvisar symptom! Detta gäller spelare, ledare och föräldrar!

 

 

Vi fortsätter att jobba med "BRA KOMPIS" - detta betyder att vi har noll tolerans mot all sorters mobbing, utfrysning och dåligt sportmannaskap. Vi kommer att återkoppla till er föräldrar om situationer uppstår som inkluderar era barn på ett eller annat vis. Vi önskar att ni föräldrar och era barn vänder sig till oss ledare om vi missat något under träningarna.

 

 

Som vanligt :

Hör av er om ni har några frågor eller funderingar!

Hälsningar/ Ledarna i P11

 

Välkommen Säsong 21/22
2021-08-31 20:08

Hej #BästaLaget!

 

ÄNTLIGEN är vi igång igen! :-D

 

I söndags var det 11 glada grabbar på säsongens första träning ~ något färre än vad vi trodde men vi hoppas att desto fler kommer imorgon - onsdag.

 

För att vi inte ska bli för få spelare i laget igen vore det jättebra om NI föräldrar bjuder in t.ex. spelarnas klasskompisar, vänner, grannar eller släktingar osv. till att komma och prova på innebandy. Även de andra lagen tar gärna emot nya aspiranter så sprid ordet till alla ni känner! <3

Mot Ljusare Tider
2021-05-22 20:20

Hej #BästaLaget!

 

Det är knappt att man kan tro det men nu är det bara dryga veckan kvar av denna säsong. Med morgondagens träning har vi blott 3 träningar kvar innan vi tar sommaruppehåll.

 

Söndag 30/5 har vi avslutning!

Om vädret tillåter kommer vi köra utomhuslekar och dagen till ära bjuds även spelarna på lite gofika. Är vädret av den blötare sorten flyttar vi in aktiviteterna in i hallen istället.

 

Vi är så obeskrivligt glada att ha just våra spelare i laget! Även om denna säsong, precis som förra, inte blev som vi hade hoppats, så har spelarna varit fantastiska! Visst har vi stött på en tendens till charmiga förpubertala attityder samt lite okamratliga beteenden men dessa har vi snabbt kommit förbi och tillsammans vuxit oss starkare.

 

Innan vi tackar för oss vill vi åter slå ett slag för den digitala insamlingen vi har med Majblomman!

Vi har tyvärr inte alls fått in så mycket än i år och nu hoppas vi att under de få resterande dagarna av majmånad kunna med allas hjälp få in några "swishar" till så att vi kan stoltsera med att slå förra årets insamling. Följ länken nedan och dela vidare - Kom igen nu!!!

 

Majblomman - Telge SIBK P11

 

Även föreningshäftena påminner vi lite om igen. Har ni sålt era häften så glöm inte att Swisha in det till Ylva och behöver ni flera eller har några frågor så kontaktar ni henne.

 

Vi behöver bli flera!!!

När vi börjar igen efter sommaren kommer vi som vanligt ha en liten period med lite extra fokus på att få in nya spelare - ni kan redan nu tipsa era vänner, skolkompisar, grannar, kusiner osv att denna roliga sport finns och den är öppen för ALLA!!!

 

Vi behöver även få in mer vuxna runt sporten - vi har utrymme för ännu en kassör och stödtränare till vårt egna lag, inga förkunskaper krävs även om det alltid är ett plus.

Valberedningen har under en längre tid eftersökt individer till ett flertal olika roller inom Telge SIBKs verksamhet och kanske är det just DU?! Eller finns eventuellt mor-/farföräldrar som vill vara delaktiga i deras barnbarns sport?? En fantastisk möjlighet att bidra och samtidigt vara del i en fin gemenskap och utvecklas som person. Kontakta valberedningen eller någon av oss ledare om ni känner att detta kan bli just ett projekt för er!!! 

 

Telge SIBK - Valberedningen

 

Vi önskar alla våra spelare en fantastisk och aktiv sommar!

Med det vill vi även tipsa om kommunens kostnadsfria sommaraktiviteter. Det är begränsat antal platser och ett bra tillfälle att få pröva på många olika och roliga saker under en tid som annars är fylld med begränsningar.

 

Södertälje Sommarskoj

 

Prova era vingar!!!

Vi ser mer än gärna att flera av våra spelare kombinerar innebandyn med en eller två sporter till för att få in mer allsidig rörelse och mera fysisk aktivitet, (vi vet att några spelare redan gör det). Ett fysiskt liv är ett friskt liv!

 

Vi återkommer med information om starten för kommande säsong senare.

 

Som vanligt, hör av er om ni har några frågor eller funderingar/

Ledarna P11

SportLov + Smått & Gott
2021-02-28 05:39
Tjolahoppsan #BästaLaget!

Tiden går verkligen fort när man har roligt & vips(!) nu är det redan dags för sportlov!

Vi kommer att köra våra träningar som vanligt under lovet, så i & med detta kommer ni även få kallelser via SportAdmin som vi vill att ni svarar på snarast så vi vet hur många som kommer och kan planera därefter. Det är även helt okej för spelarna att bjuda med en jämngammal skolkompis, granne eller släkting till dessa träningar för att pröva på innebandy med oss - meddela det bara i förväg.

Vi har sen terminsstarten avancerat våra träningar lite genom att införa mer taktikstrategier och ökat svårigheten på teknikdelarna. Vissa av våra spelare tycker nog att detta har varit lite jobbigt och lite tråkigt men det är nödvändigt att laget fortsätter att utvecklas och inte fastnar i samma ekorrhjul. Prata gärna med era spelare om detta hemma.

Skulle era spelare/eller ni vara i behov av att prata med oss enskilt i ledargruppen så finns det möjlighet att träffas innan 30 minuter innan träning, både onsdagar och söndagar - det är bara att höra av sig i sådana fall. Vi hoppas att spelarna vågar kommunicera med oss/eller er om det är något de känner att de behöver prata om utanför gruppen. Tala gärna om för era spelare att vi ledare är extra vuxna runt dem och att vi alla vill att de ska må bra, både på och utanför innebandyplan.

OBS!!! BRA KOMPIS!!!

Tyvärr har det behövts lite för ofta att påpeka för våra spelare om hur man är en bra kompis!
Alla har vi såklart bättre & sämre dagar men även här önskar vi att ni i hemmet talar med spelarna om HUR man bör & ännu viktigare HUR man INTE bör vara mot sina lagkamrater/ledare. En taskig kommentar om en dålig pass eller liknande är INTE OKEJ!!!
Attityden återspeglar & smittar också på resten av laget - kommer man in med en positiv attityd möts man oftast positivt... detsamma om den är negativ.
En för alla - Alla för en!


Några små punkter vi vill lyfta:
 • Hämta/lämna spelarna säkert!!! Ställ era bilar på anvisad parkering & kör försiktigt på området! Spelarna är fortfarande barn & vi vill inte ha några olyckor!
 • Påminner om Rabattkupong-häftena. Glöm inte Swisha till Ylva när de är sålda.
 • Spelarna växer & vi märker att några av dem är i behov av längre klubba. Tänk på att be om hjälp i den butiken ni vänder er till så det inte blir för långa/korta/felvända klubbor. Några av er har vi redan meddelat detta ;-)
 • Meddela frånvaro! Antingen i SportAdmin-appen eller sms-gruppen - så vi kan planera träningar på bästa sätt.
 • Hör av er med frågor och funderingar!


/ Ledare i P11

Terminsstart 2021
2021-01-26 18:38
Flygande start
Halloj #BästaLaget

🎉 Imorgon, onsdag 27/1, startar vi äntligen med 2021s första träning för våra spelare 🎉

De anpassningar vi som lag följt under hösten kommer vi även att fortsätta följa. Detta gör vi genom att vi: 

 • Tillåter inga föräldrar/anhöriga i hallen
 • Kommer ombytta
 • Stannar hemma vid symtom
 • Spritar/tvättar händerna
 • Tvättar/spritar den gemensamma utrustningen
 • Går in/ut via samma omklädningsrum för att undvika möte med andra lag
 • Inte spelar sammandrag/cuper
 • Inte samåker
 • Kommunicerar via telefon/sms/mail/media

(Hör av er om ni har frågor, synpunkter eller funderingar kring detta)

Obs! Se till att era spelare har med sig den utrustning de behöver till varje träning och att alla kläder/utrustning är tydligt märkt med namn!

Spelarna behöver:
 • innebandyklubba
 • spelarglasögon
 • inneskor
 • vattenflaska
 • komma ombytta i träningskläder

Skulle man råka komma utan något av detta någon träning går det givetvis att lösa för stunden men vi ser gärna att grabbarna tar eget ansvar inför/under/efter varje träning, något vi tillsammans pratat mycket om med dem och kommer givetvis att fortsätta ta upp. 

🕔 Vi tränar onsdagar 17:00-18:30 + söndagar 10:00-11:30 🕙

På onsdagar är det fortsatt "drop-in" uppvärmning med sargbygge och fruktstund fram till 17:30.

PS! Meddela via Sportadmin-appen ifall ni kommer eller inte till VARJE träning. Fungerar det inte i appen går det bra att meddela detta i sms-gruppen.


Påminner även att vi finns på  Instagram: @p11_telgesibk samt på Facebook : Föräldragruppen P11 Telge SIBK.

Som vanligt är det bara att höra av er om det dyker upp några otydligheter eller annat till oss ledare 📞

/ Ledargruppen, P11

🎶 Ingenting kan stoppa oss ~ En för alla, Alla för en 🎶
Nya riktlinjer = uppehåll
2020-12-20 22:09
God Jul 2020
Halloj #BästaLaget!

Idag hade vi vår julavslutning som blev riktigt uppskattad av alla närvarande. Det vi inte visste då var att detta blev sista träningen på ett bra tag 🙁

Under rådande omständigheter har Södertälje kommun, i enlighet med de skärpta restriktionerna från regeringen och Folkhälsomyndigheten, beslutat att all versamhet för samtliga åldrar är inställd på kommunens bokningsbara anläggningar. Beslutet gäller 21a december till 24e januari - men kan komma att förlängas.

Detta innebär för oss i P11:
 • Ingen jullovsträning 🚫
 • Framskjuten terminsstart ➡️➡️
Precis som i våras vill vi dock skicka ut en önskan om att fortsätta få era spelare att röra på sig. Om vädret blir fint under detta uppehåll så är fortfarande skogsturer, löprundor, kojbyggen samt cykling/pulka fortfarande tillåtet - fantasin sätter inga gränser även om pandemin gör det.


För att sammanfatta höstterminen lite så ser vi en fantastisk utveckling hos alla  spelarna!
Individuellt har alla kommit väldigt långt men den största utvecklingen ligger givetvis i lagandan och samspelet, något vi jobbat mycket med och kommer att fortsätta nöta framöver.
Vi har även infört en mer variationsrik träning där spelarna har utmanats i uthållighet, styrka, kondition och teknik. Även regler och teori har fått ta mer plats då vi ser att spelarna börjar bli mer mottagliga för detta vilket i sin del även ger de en bättre förståelse i sin träning.

Träningarna har varit en behövlig paus två gånger i veckan för oss alla, både ledare och spelare. Det har varit något att komma till utöver skola/jobb och framförallt utöver pandemin. Vi har kunnat mötas genom lek, skratt, Pokemon och givetvis innebandyn. Hos oss får alla ta den plats de behöver och vissa dagar behöver vissa av oss få utlopp för våra frustrationer vilket hela laget även ger utrymme för.

Vi är stolta över att vara ledare till detta fantastiska lag!
Nu håller vi i och vi håller ut, för att tillsammans kunna spela ihop snart igen!

God Jul & Gott Nytt År
Önskar
Ledarna P11 ♥️
Kakor, datum & jullovsträning!
2020-12-01 16:16
InnebandyJulLykta
Hej #BästaLaget!

Ett mycket speciellt år närmar sig sitt slut och med det får ni här några datum att förhålla er till:

 • Lördag 5e december, sista dagen för kakförsäljning
 • Söndag 20e december, sista träningen 2020
 • Måndag 4e januari, kl 10-15, jullovsträning 
 • Onsdag 13e januari, första träningen 2021

Sista rycket på vår kakförsäljning denna vecka!!! Det ska bli väldigt spännande att se om vi lyckas nå förra årets fantastiska resultat. Alla registrerar sina egna försäljningar på nätet via den länk ni fått tidigare. Stöter ni på några problem eller har ni några andra frågor kring detta så hör av er till Ylva.

Vi fortsätter våra anpassade träningar som vi gjort hittills vilket tyvärr innebär att vår sedvanliga julavslutning med föräldramatch och knytis uteblir. Vi ledare kommer att givetvis försöka hitta på något annat skoj istället.

Det stundande lovet kommer liksom det gångna året inte bli som det brukar. Varken firanden, resande eller utflykter kommer kunna göras på samma sätt som vanligt. Därför har vi ledare ordnat en rolig heldag med innebandy för våra killar:

Måndag den 4e januari klockan 10-15 i Västergård Arena.
 Vi kommer varva lek, fysträning, teknik, teori och givetvis matchspel. Vi bjuder även på lunch (korv m. bröd) & fruktstund.
Svara på kallelsen i SportAdmin som ni kommer att få inom de närmsta dagarna ifall era spelare kommer eller inte så vi kan i god tid beräkna inköp m.m.
Har ni annars några förslag eller funderingar kring denna dag får ni mer än gärna hör av er till oss!

Nästa termin startar onsdag den 13e januari som vanligt i Östertälje Hallen kl. 17 och sedan rullar vi på med våra träningar fram till SportLovet om inget annat förändras.

Ta hand om er i vintermörket, glöm inte använda reflexer!

~ Ingenting Kan Stoppa Oss, En För Alla - Alla För En ~


/Ledarna i P11
Nya Restriktioner
2020-10-30 19:39
No Game
Hej #BästaLaget

Som ni säkerligen redan vet gick Folkhälsomyndigheten ut igår med råd om skärpta restriktioner i regionen. Detta pga de oroväckande antal smittade som nu fortsätter att öka i vad vi kan anta är "den andra vågen" av Covid-19.

Detta innebär att vi i P11 blir tyvärr av med vårat ack så efterlängtade sammandrag samt även måste ställa in det planerade föräldramötet.

MEN vi fortsätter att träna!!!

Vi fortsätter att aktivt förebygga smittspridningen genom att:

 • Vi spritar händerna i början av träningspassen
 • Vi tränar utan föräldrar i hallen
 • Vi tvättar västar + målvaktsställ mellan användningar
 • Vi håller oss hemma vid minsta symtom


PS!!! Ingen träning nu på söndag 1a november

Som vanligt, har ni några frågor eller synpunkter så tveka inte att höra av er till någon av oss /// Ledarna, P11
Senaste nytt + FöräldraMöte
2020-10-20 02:40
Föräldramöte
Hejsan Hoppsan!

Här kommer lite uppdateringar i höstens tecken med massa härliga olika nyanser och skiftningar.
Vi är ju redan en bra bit in på terminen och hunnit med dels en välbesökt föreningskväll på Intersport samt en väldigt lyckad fotografering. Som ni alla vet blev tyvärr säsongens första sammandrag inställt men vi laddar nu upp inför det vi själva ska stå värd för den 14:e november.

Ni har därför alla fått kallelse till FÖRÄLDRAMÖTET den 5:e november som vi denna gång kommer att ha i teorirummet i Västergård Arena kl 18:00.
Under större delen av mötet kommer vi gå igenom vilka som ska göra vad under sammandraget - men vi kommer givetvis även täcka andra punkter delvis val av ny kassör = {Hör av er om ni kan tänka er axla denna roll}
Mail:a/sms:a om ni har en fråga eller ett ärenden ni önskas ska tas upp på mötet så får vi med det på dagordningen redan från start.

För att hålla smittorisken låg kommer vi enbart tillåta 1 anhörig/spelare på mötet!!!

När det kommer till höstlovet så kommer onsdagsträningen, 28:e oktober, fortfarande att köras.
Här tänker vi i ledargruppen att det är ett väldigt  ypperligt tillfälle att ta med en kompis, skolkamrat, granne eller släkting som vill pröva på innebandy med oss!
Söndag 1:a november är det ingen träning!!!


Släng iväg ett sms, mail eller samtal om ni undrar något /// Ledarna P11
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Tack till våra huvudsponsorer:
Vi stödjer Telge SIBK!
 
Svenska Spel, anslut dig och hjälp oss!
 
telge.sibk på Instagram