Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Telge SIBK
Innebandy
Telge IBS Herrar Div 1

Telge IBS - Herrar Division 1

Telge IBS spelar i Division 1 Mellersta Svealand säsongen 2018-19.


Föregående säsong slutade laget på sjätte plats i Divison 1 Mellersta Svealand. En säsong som innehöll det mesta. En minst sagt trevande inledning med ett spel som inte alls stämde ledde till ett tränarbyte. In kom Nicklas Jonsson som även under kommande säsong kommer leda laget och stegvis så började saker och ting se bättre ut. Under andra halvan av säsongen var laget seriens nästbästa lag vilket bådar gott inför nästa säsong. Truppen består till stor del av spelare fostrade i Telge SIBK men kommer till nästa säsong också spetsas med nya spelare från Stockholmsområdet. 


Truppläget i herrlaget inför 18/19! Vilka har tillkommit och vilka har lämnat!
2018-07-08 12:00
Herrlaget går nu på en längre periods uppehåll från gemensamma träningar och kommer träna på egen hand under Juli månad. Detta innebär att hemsidan tar semester och vi tänkte att det var på sin plats med en uppdatering om läget i herrlagets trupp inför den kommande säsongen.
En ny lovande målvakt klar för Telge IBS!
2018-06-13 12:00
Telge SIBK är väldigt glada över att kunna presentera ännu ett nyförvärv till herrlaget inför den kommande säsongen. Samuel Sundman har skrivit på ett kontrakt med föreningen och förstärker laget inför kommande säsong.

Samuel har de senaste säsongerna vaktat målet för Djurgårdens IF IBS och deltog förra säsongen i 14 matcher för deras herrlag i Allsvenskan Norra. Han har även varit en viktig del av Djurgårdens framgångsrika JAS-lag och tidigare har han spelat för Älvsjö AIK i deras ungdomsorganisation samt representerat Stockholms Stadslag i Distrikslags-SM. 

Samuel är född 1999 så det är en ung lovande målvakt som nu ansluter till laget vilket gör att tillsammans med våra två andra målvakter så ser vår målvaktssida väldigt stark ut.
Nyförvärv till herrlaget! Välkommen till Telge IBS Albin Fröberg!
2018-06-03 09:00
Telge SIBK är väldigt glada över att kunna presentera ännu ett nyförvärv till herrlaget inför den kommande säsongen. Albin Fröberg har skrivit på ett kontrakt med klubben och förstärker laget till nästa säsong. 
Albin har haft intresse på sig från flera lag och det är väldigt kul att valet till slut föl på Telge. Albin kommer närmast från tidigare seriekonkurrenten Balrog B/S IK där han under fjolåret stod för 27 poäng på 22 matcher. Han är född 1997 och har tidigare spelat i Nacka Wallenstam IBK som junior och på senior nivå. Han har även spelat dubbla SDF-SM för Stockholms stadslag och hunnit med en vända i Djurgårdens juniororganisation.
Nyförvärv till herrlaget! Välkommen till Telge IBS Axel Lindell Nilsson!
2018-06-02 09:00
Telge SIBK är väldigt nöjda att kunna presentera ett spännande nyförvärv till herrlaget inför kommande säsong. Axel Lindell Nilsson har skrivit på ett kontrakt med klubben och förstärker laget inför kommande säsong.
Axel kommer närmast från Djurgårdens IF IBS där han under föregående säsong tillhörde föreningens representationslag i Allsvenskan. Axel har tidigare spelat för Huddinge IBS ända från unga ungdomsår till spel i Division 1 med Huddinges herrlag. Han har även meriter från SDF_SM med Stockholm Stadslag. Axel är en ung spelare med stor potential som det kommer bli spännande att se hur han utvecklas under kommande säsong.
Truppförändringar i herrlaget! Några spelare som lämnar men nya på väg in!
2018-06-01 20:00
Det händer mycket i herrlaget som tränar på för full inför kommande säsong redan. Bygget för att skapa ett starkt lag inför kommande säsong är i full gång och det har varit en hel del nya ansikten på träningarna under våren. Under helgen så kommer vi presntera några nya spelare som nu skrivit på för laget men vi börjar att skriva lite om de som tyvärr valt att lämna laget av olika anledningar.
Snabb forward förlänger med Telge IBS!
2018-05-10 14:05
Telge SIBK är väldigt glada över att kunna meddela att Andreas Lindgren har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben.
Andreas kom till laget en bit in i säsongen och blev trots att han varit borta från Division 1-nivå en längre tid snabbt en viktig kugge i laget. Andreas största styrkor på innebandyplanen är hans snabbhet och målfarlighet som gör honom till ett ständigt hot mot motståndarnas försvar. Det nya kontraktet är skrivet på två säsonger och gäller därmed över säsongen 19/20.
Serieindelning Division 1 Mellersta Svealand 18/19
2018-04-28 16:00
Serieindelningen för säsongen 2018/2019 är nu fastställd. Vi är kvar i Division 1 Mellersta Svealand och de flesta lagen känner vi igen sen tidigare men också några nya bekantskaper:

Farsta IBK
Hammarby IF IBF (Nya från Division 2 Stockholm)
Hovslätts IK
Jönköping IBK Ungdom
Ledberg IBF (Nya från Divison 2 Östergötland)
Linköping FBC
Nykvarns IBF Ungdom (Nya från Division 2 Södermanland)
Telge IBS
Tyresö Trollbäcken IBK
Värmdö IF
Älvsjö AIK IBF
Östra SK Jönköping (Nya från Allsvenskan Södra)
Andra nyförvärvet klart! Välkommen till Telge IBS Filip Rönnkvist!
2018-04-25 16:50
Telge SIBK är väldigt glada över att  kunna presentera herrlagets andra nyförvärv inför kommande säsong. Filip Rönnkvist har skrivit på ett kontrakt med klubben och förstärker laget inför den kommande säsongen!
Filip kommer närmast frånn Huddinge IBS där han under de två senaste säsongerna varit en del av klubbens Division 1-lag. Förra säsongen stod han för 26 poäng på 21 matcher i Division 1 och året innan det gjorde han 14 poäng på 18 matcher under sin debutsäsong på seniornivå.
Första nyförvärvet klart! Välkommen till Telge IBS Edvin Engbom!
2018-04-24 16:00
Edvin Engbom
Telge SIBK är väldigt glada över att redan nu kunna presentera herrlagets första nyförvärv inför kommande säsong. Edvin Engbom har skrivit på ett kontrakt med klubben och förstärker laget inför den kommande säsongen!
Edvin är en ung talangfull spelare född 2000 som redan förra säsongen gjorde avtryck i Division 1 där han stod för 11 poäng på 22 matcher för Huddinge IBS. Han har innan sin debut seniornivå tillhört Huddinges juniororganisation där han stått för mycket poäng på olika nivåer.
Nicklas Jonsson fortsätter som huvudtränare för Telge IBS!
2018-03-22 21:45

Det är med stor glädje som vi redan nu kan meddela att vi har gjort klart med en av de viktigaste pusselbitarna i lagbygget,


"Nicklas Jonsson kommer att fortsätta som tränare för herrlaget i division 1". Nicklas kom in under säsongen och var en stark bidragande orsak till lagets fina uppryckning i serien.


Det ska bli väldigt spännande att se vad han kan åstadkomma med laget när han nu får vara med från säsongsstart. 


Förberedelserna inför nästa säsong är redan i full gång och det kommer löpande komma upp nyheter som gäller truppen här på hemsidan när vi har något att presentera.
Årets sista fajt för säsongen !!! Huddinge gästar Västergård Arena, 13:00 11/3
2018-03-10 23:17
Då är det dax för sista omgången i årets serie H1 Mellersta Svealand!
Referat: Linköping FBC - Telge IBS
Telge IBS reser till Linköping
2018-03-02 19:59
Serien går nu definitivt in i sitt slutskede med endast 2 omgångar kvar!
Drömvecka med två tuffa fajter!
2018-02-20 22:05
Den här veckan ges vi möjlighet att njuta av 2 härliga matcher,först då imorgon borta mot serieledande Åby och på söndag mot Hovslätts IK.
En otroligt viktig vecka där mycket avgörs i serien,framförallt kampen runt strecken!
På söndag tar vi en tripp till Motala, gör du de också?!?
2018-02-16 22:32
Dax för en oerhört viktig fajt mot Solfjäderstaden i kampen om förnyat kontrakt!
Kommande matcher
Spelade matcher
Ons 16/5 19:00
Sön 11/3 13:00
11 - 3  
Lör 3/3 11:00
5 - 6  
Sön 25/2 13:00
8 - 9  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Telge SIBK, 25/06 09:13 
Telge SIBK, 20/06 16:20 
Telge SIBK, 18/06 08:41 
 
Tack till våra huvudsponsorer:
Våra Guldsponsorer
Vi stödjer Telge SIBK!
Svenska Spel, anslut dig!
 
telge.sibk på Instagram
 
Vi stödjer Svenska Innebandyförbundet:
Se matcherna live: