Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Telge SIBK
Innebandy
Telge SIBK Herrar Div 2

Älvsjö AIK IBF
5 - 5
Telge IBS
Älvsjö AIK IBF5 - 5Telge IBS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 14 oktober, 17:00
Plats:Västertorpshallen
Serie:Herrar Div 1 Mellersta Svealand   Tabell >>
Samling:16:00
Inför Älvsjö AIK - Telge IBS: Matchens profil
2018-10-14 08:00
Dags för match mot ett lag vi känner väl den här gången. Älvsjö AIK väntar i svårspelade Västertorpshallen på Söndag 14/10 kl 17:00. Föregående säsong när lagen möttes så slutade det med seger båda gångerna för våran del. Inför den här omgången befinner sig herrlaget på femteplats och Älvsjö på sjundeplats. Vi pratade inför matchen lite med #7 Tommy Cannerbo för att kolla läget i laget inför matchen.
Namn: Tommy Cannerbo
Nummer: 7
Ålder: 28
Position: Forward
Tidigare klubbar: Nykvarns IF, Kolpenäs IBF
Matcher i A-laget: 32
Mål i A-laget: 29
Assist i A-laget: 29
Poäng i A-laget: 58
Utvisningsminuter i A-laget: 14

Tjena Tommy! Vi börjar med att kolla hur veckans träningar har varit?
- De har varit väldigt bra, känns som vi har steppat upp spelet och fått in lite mer fysiskt spel vilket behövs när de kommer till match.

Det blev oavgjort i senaste matchen mot Ledberg IBF efter en sen kvittering. Vad tycker du om matchen så här i efterhand?
- Första 10 minuter spelar precis som vi ska, härlig fart på bollen och fokus på försvaret. Sen kommer vi ifrån de och gör några egna misstag som gör att Ledberg kommer in i matchen. Men hur matchen utvecklades och med det faktum att vi kvitterar med 5 sekunder kvar så får vi vara glada med en poäng därifrån. Men en ny match på söndag, där vi vill ha revansch efter poängtapet senast.

Den här gången är de en mer välbekant motståndare i form av Älvsjö AIK som står för motståndet. Matcher i Västertorp brukar oftast bli fysiska och ha högt tempo, tankar om helgens match?
- Kommer bli en tuff match med mycket fysiskt spel och mycket känslor inblandat som de oftast brukar bli när vi drabbar samman. Men det gäller för oss att inte tumma på nått utan spela det spelet som vi har i oss så kommer poängen att trilla in.

Efter tre omgångar så står vi på fyra poäng efter lite spridda resultat. Dina tankar om säsongsstarten?
- Spelmässigt tycker jag överlag att den har varit bra. Vi gör de vi säger att vi ska  göra och gör de svårt för motståndarna. Håller vi bara ner våra egna misstag så hade vi nog haft 2 eller 3 vinster så det är små marginaler som kan avgöra en innebandymatch!

Någon spelare som imponerat på dig under säsongsstarten som publiken bör hålla ett extra öga på under Söndagens match?
- Måste säga #11 Fillip ”rönken” Rönnqvist. En kille som jag inte hade så bra koll på innan han anslöt till oss inför den här säsongen, en kille som har alla verktygen för att bli en ssl inom snar framtid! 

Då har vi endsast en fråga kvar som #22 Matias Karkulahti skickade vidare från förra veckan. Han undra vilka som är de tre största "primadonnorna" i laget enligt dig? Han vill även ha en motivering till valen.
- Tycker kanske inte riktigt att vi har några men om jag måste välja någon så får de bli #18 Axel Lindell Nilsson, där håret alltid ska vara välkammat innan match och ligga på rätt plats. Sen två stycken som får samma motivering är #21 Robin Berglund och #43 Philip Nordström där de alltid ska överdrivas med grimaser vid några lätta tryckare eller en lös boll på sig. 

Då säger vi tack till Tommy för den här intervjun och hoppas få se så många som möjligt med Telgesympatier på plats i Västertorpshallen på Söndag 14/10 kl 17:00 då herrlaget möter Älvsjö AIK.


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 27/9 11:00
3 - 6  
Lör 19/9 15:00
6 - 8  
Sön 13/9 09:00
Lör 5/9 13:00
8 - 6  
 
 
Tack till våra huvudsponsorer:
Vi stödjer Telge SIBK!
 
Svenska Spel, anslut dig!
 
telge.sibk på Instagram