Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Telge SIBK
Innebandy
Telge SIBK Herrar Div 2

Ledberg IBF
8 - 4
Telge IBS
Ledberg IBF8 - 4Telge IBS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 19 januari, 15:00
Plats:Campushallen
Serie:Herrar Div 1 Mellersta Svealand   Tabell >>
Samling:14:00
Torsk mot Ledberg
2019-01-20 22:37

Hade lite överläggningar med mig själv om det var värt en resa på 16 mil enkel resa till Linköping en lördagseftermiddag!

Klar som tusan att det är kom jag fram till. Sporten är ju så jäkla kul o se och laget man följer stöttar man varje dag oavsett hur det går.

Och när det går tungt så sållas agnarna  från vetet,det uttrycket känns och avslöjar oss som individer. 

Oavsett om det gäller publik,ledare eller spelare. 

Tycker att ni spelare gör det förbannat  bra trots att det är tunga tider och jobbar hårt och sliter i 60 minuter gång efter gång!

Känner givetvis att även jag trots att jag inte på något sätt är ansluten till föreningen eller laget bär ett ansvar,finns ju ingen som helst anledning att komma med någon som helst negativ kritik mot någon på individuell nivå. Tror helt enkelt inte att det gagnar laget på något vis!

Vi gör det som ett lag och en enhet och alla 6 på plan har en roll i varje byte och konsekvenser kommer såklart för laget av individuella misstag men helheten är alltid LAGET!

 

Vi kommer till match mot ett Ledberg som kommer till match med 5 raka vinster där man har gått rent mot "allt" i 08 regionen. Trots detta så går vi in helt utan respekt och är spelförande från första bytet.

Tyvärr så gör Ledberg 1-0 på sitt första Skott på mål,ett kliniskt avslut med 3-4 spelare ivägen för får målvakt som därmed har 0 sikt!

Vi gör sedan 1-1 på ett sånt härligt direktskott  från Berglund som vi bara önskar få se!

Bara minuten efter får Ledberg straff i en situation  framför mål med ett slag från oss som orsakar straffen. Dock får vi ännu en gång se en härlig straffräddning från PG och 1-1 kvarstår.

Vid 9.24 drabbas vi av en utvisning och ett påföljande pp där Ledberg visar upp ett spel som är snabbt och effektivt och sårar våran box enkelt och 2-1!

Sista 10 minuter av första så är det bara ett lag på plan då vi via hög press enkelt erövrar boll gång efter gång och trummar på.  Dock vinner vi ju boll längst upp i banan och således inga spelvändningar som utgör några allvarliga hot. 

Vi har ett pp vid 13.24 som är helt ofarligt och 2-1 till Ledberg kvarstår på tavlan efter första.

 

Vi fortsätter andra perioden på samma sätt med hög press och ständiga bollvinster, dock uteslutande bakom offensiv mållinjen och inga hot.

Ett pp tidigt i andra och en kvittering och bra energi? Nix vårat pp  fungerar tyvärr inte och återigen inget direkt hot!

Dock fortsätter vi modigt och ligger högt och äger boll och matchbilden till 100%!

Tyvärr så är det ju så oavsett vilka man möter att äga boll och få spelvändningar från mitt/mitt offensivt och runt halvplan är svårt. Ledberg lyckas gång efter gång vända på spelet och de gångerna är det farligt. Man lyckas med 2 spelvändningar och kommer 2-1 &3-1 och PG är såklart chanslös i de lägena. 

Därtill drar vi på oss en utvisning med 2 minuter kvar av perioden och Ledberg visar oss än en gång hur man ska spela i pp och 5-1 kommer upp på tavlan.

 

Tredje perioden och uppgivet? Nej knappast och det är det jag personligen tar med mig och vill förmedla. Vi fortsätter precis likadant och är spelförande och äger boll. 

Dock är det ju så då att vi blir sårbara på spelvändningar och det är det vi får se,till slut så går Ledberg segrande med tydliga 8-4. Detta i en match när vi vinner skotten med tydliga 32-17.

 

Är ändå stolt över det jag ser,grabbarna krigar  i 60 minuter och vill så jäkla mycket men får inte riktigt till det!

 

Närmast väntar Älvsjö hemma i borgen och jag är där,jag tror på er gubbar till 100% och önskar inget annat än att ni får betalt med 3 pinnar igen!

Så kom och stötta grabbarna,det är det som behövs! 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 17/10 15:30
8 - 4  
Lör 10/10 13:00
6 - 7  
Sön 4/10 14:00
10 - 4  
Sön 27/9 11:00
3 - 6  
 
 
Tack till våra huvudsponsorer:
Vi stödjer Telge SIBK!
 
Svenska Spel, anslut dig!
 
telge.sibk på Instagram