Telge SIBK Herrar Div 2

Telge IBS - Tumba GoIF 14 - 4
2015-10-04 00:09

Tre nya poäng mot Tumba

I lördags tog vi vår första vinst i nya hemmahallen. Segern skrevs till 14 – 4 efter periodsiffrorna
3-3, 3-0, 8-1.

Tumba hade en del spelare borta och det märktes. Trodde de skulle ge oss bättre motstånd. De spelade mycket targetspel som vi hade en del problem med inledningsvis och de var duktiga på att hålla undan våra backar i en mot en-situationer. Eftersom de ville dra ner tempot kände vi att vi var tvungna att gå ner på två femmor en bit i andra perioden för att få lite bättre kontinuitet i spelet och det var nog också det som gjorde att vi kunde gå ifrån till 6-3 inför sista. På grund av att vi generellt sett höll ett högre tempo än Tumba orkade de till slut inte stå emot och det rann iväg ordentligt i sista perioden.

När vi summerar ihop matchen tar vi med oss att vi gör mycket mål framåt och släpper bara in fyra bakåt. Sex insläppta på de två senaste matcherna är bra, men vi behöver träna vidare på och bli bättre på att hantera våra motståndare en mot en och sedan kunna ge våra backar bättre understöd.