Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Telge SIBK
Innebandy

Vill du hjälpa oss med marknadssidan?
Telge SIBK har en ambitiös plan om att bli ännu bättre som organisation och även avancera i seriesystemen på dam- och herrsidan i föreningen.  För att klara detta behövs hjälp av fler personer som kan vara delaktiga i bl.a. vår marknadsgrupp.


Vår huvudsakliga syssla i marknadsgruppen är att söka nya samarbetspartners och sponsorer åt föreningen. Därefter underhålla relationen med dessa och skapa mervärde i relationen för båda parter.  För detta behöver vi stärka vår marknadsgrupp med personer som gillar att kommunicera. Även den mer praktiska sidan med beställning och hantering av framtaget material behöver vi också bemanning till.


Utöver detta söker vi även personer som kan jobba med kommunikation och sociala medier. Det kan vara att fotografera och/eller filma, intervjua och/eller skriva lite text till desamma.

För att klara ovanstående behöver vi volontärer som vill hjälpa till. Ålder och kön är underordnat utan det viktiga är viljan att hjälpa till.

Tycker du detta låter intressant? I så fall får du gärna kontakta oss .


Mikael Wikner  070 727 03 70

Tor Bratland     070 816 66 07

Vi söker en ekonomiansvarig!
Vår kassör, som gjort ett utmärkt jobb,  har lämnat sitt uppdrag och vi behöver en efterträdare med kunskap om redovisning och ekonomifunktionen i företag eller organisation med många medlemmar.
 
Vi har nu organiserat om detta viktiga föreningsjobbet, delat upp arbetsbördan på flera personer vilket gör jobbet avsevärt mer överkomligt än förut. Den som kan tänka sig detta fina och viktiga uppdrag bör ha en bra kännedom om ekonomifunktionen i förening eller företag. Kvinna eller man, ung eller äldre spelar ingen roll utan det är kunskapen som behövs.
 
Det ingår även att vara en aktiv del i Telge SIBK:s styrelse och likaledes vara föredragande i ekonomifrågor för denna.
 
Jobbet är meningsfyllt då det handlar om att ge våra barn och ungdomar en aktiv fritid.
 
Är du intresserad av uppdraget? Kontakta då vår ordförande Tor Bratland på telefon: 0708 16 66 07 eller via e-post.
Vi söker fler personer till evenemangsgrupperna Dam och Herr!

Telge SIBK/IBS söker nu fler personer till ”evenemangsgrupperna” som ansvarar för bemanning och inramning av våra hemmamatcher för våra representationslag.

 

Evenemangsgrupperna ansvarar i huvudsak för bemanning av sekretariat, intro för spelare, iordningställning av arenan, lotteri/tävlingar, matchvärdar för bortalag och sponsorer, samordning av sargvakter samt entrévärdar i samband med våra hemmamatcher.

 

Vill du vara med och bidra till att utveckla innebandyn i Telge SIBK är du helt rätt person för oss. Inga förkunskaper krävs – utan bara ett intresse för att innebandyn ska synas och höras på ett bra och underhållande sätt i stan.

 

Är du intresserad av att arbeta med våra evenemang inom Telge SIBK/IBS framöver?  Kontakta då:

Micke Wikner på 070-727 03 70 eller via e-mail mikael.wikner@telgesibk.se

Henrik Wemmer på 076-767 63 00 eller via e-mail  henrik@wemmer.se

Du behövs! Hjälp oss att utveckla vidare...!

Massor har hänt på senare år både sportsligt men också föreningsmässigt. Sportsligt har vi lyckats bra med både dam och herrlag på hög nivå. Men än viktigare är en väl fungerande ungdomsverksamhet med tävling, parasport och motion, där barn och ungdomar utvecklar sitt spel men även lär sig att ett aktivt idrottande är nyttigt både för kropp och själ.


För att fortsätta detta spår där vi önskar bli än bättre behövs du!  Vi behöver din kompetens och kunnande!  Det kan vara för direkt sportrelaterade saker men även på administrativ eller praktisk nivå där vi vill utveckla våra arrangemang, marknadsföring eller service till våra medlemmar. För detta behövs ideella insatser och alla kan hjälpa till.  Det är meningsfyllt att hjälpa våra ungdomar men det är även roligt och utvecklar kamratskap med nya människor du ofta inte känner innan.  I många fall har dina barn blivit omhändertagna av andra frivilliga krafter sedan länge, kanske dags att bjuda tillbaka nu?


Om du kan tänka dig hjälpa till så kontakta oss antingen via vår mailbrevlåda info@telgesibk.se eller ge dig till känna via någon ledare inom vår organisation och därefter kontaktar vi dig! 


Bästa hälsningar

Styrelsen, kommitteer och utskott i Telge SIBK

Våra Parasportare behöver ledare!
Sedan flera år har vi haft en väl fungerande  grupp av parasportspelare (spelare med viss funktionsnedsättning) i vår förening. Spelarna har visat fina sportsliga framgångar lika väl som att det blivit en mogen grupp som utvecklats mycket positivt i vardagslivet tillsammans med föreningen. Engagerade ledare har varit en viktig del av framgångarna.

Nu behövs nya ledare då de gamla lämnar för andra uppgifter. Är du en person som gillar att jobba med och utveckla parasportare så får du mycket gärna höra av dig till oss. Har du utbildning inom området är det givetvis bra men entusiasm och människotycke kommer högt på meritlistan.  

Arbetet består av att ta hand om vårt gäng av parasportare, organisera träningar, förbereda för matchspel samt genomföra det samma. Idealiskt är det ifall vi hittar flera ledare som kan dela upp jobbet sinsemellan.  Har du inte erfarenhet av innebandy så hjälper föreningen givetvis till och fixar tränar-/ledarutbildningar.

Har du intresse av ovan är du välkommen att höra av dig till:

Ylva Gravenfors                    ylva.gravenfors@hotmail.com        070-672 48 97
Vi söker en Telge Cup-ansvarig!

Telge Cup har existerat under olika skepnader i många år inom innebandyvärlden men sedan två/tre år har den fått form som en proffsig, uppskattad och välarrangerad cup med 40-50 deltagande lag under viktiga säsongsupptakten runt mitten av september.

Det har getts mycket beröm för arrangemangen och det är föreningens önskan att kunna fortsätta driva cupen på liknande sätt framöver.


Från föreningens sida är detta en möjlighet att generera lite överskott som är välkommet i alla åtaganden man har och gör att vi kan satsa ytterligare på spelarutveckling med bra tränare som tar över efterhand som barnen växer upp.


För att åstadkomma ovanstående behöver vi en ”cupgeneral” som får saker att hända runt arrangemanget. Det kan vara annonsering, inbjudningar, förberedelser med spelplanering och genomföranden av själva cupspelet. Vid sin sida kommer den cup-ansvariga att ha alla Telgelagen som skall delta i cupen och här räknas såväl spelare, ledare och föräldragrupperna in.  Från dessa bildas en projektgrupp som ansvarar tillsammans med cup-ansvarig.  Vi har under de gångna åren lärt oss en hel del hur detta görs men behöver en pådrivande kraft för att komma igång. 

 

Den/de som åtar sig detta behöver inte nödvändigtvis finnas inom dagens ledarsida. Det kan vara en förälder, en helt utomstående eller en av dagens ledare/funktionärer. Det viktiga är att du vill själv, kan administrera samt har förmågan att kommunicera med projektgrupp, föreningens lag och deltagande lag.

Att jobba ideellt i en ungdomsförening som vår anses av de flesta vara en merit samt att det är en enormt stimulerande, meningsfull och samhällsnyttig uppgift som görs för våra ungdomar.

 

Känner du att du kan uppfylla ovan är du mycket välkommen att höra av dig till någon i Sportkommitén eller till styrelsen via:

Göte Rost gote.rosth@gmail.com

Leo Lundgren leo.lundgren@telgesibk.se

 


 

Bästa hälsningar

 

Styrelsen Telge SIBK

Vill du vara med i vår Marknadsgrupp?

Marknadsgruppen behöver bli större!

Marknadsgruppens utmaningar ökar efter hand som våra lag når framgångar.

Vill vi göra ett bra jobb behöver vi bli fler. Det gäller i stort inom alla våra arbetsområden bl a sponsorsgruppen, arrangemangsgruppen och IT-gruppen.

 

Sponsorsgruppen behöver få in nya sponsorer på bred front för att föreningens ekonomi ska fortsätta att vara stabil och för att vi ska kunna ta föreningen vidare mot nya mål för såväl ungdoms- som seniorverksamhet. Sponsorsgruppen arbetar aktivt med att få in nya sponsorer till föreningen och att se till att de sponsorer vi har är nöjda. Känner du att detta skulle kunna vara något för dig, tveka inte, kontakta någon i Sponsorsgruppen:

Micke Wikner tel 070-727 03 70 e-post 

Henrik Wemmer tel 076-767 63 00 e-post 

 

Arrangemangsgruppen har som grunduppgift att se till att arrangemangen kring seniormatcherna blir en upplevelse. Gruppen kan även ha till uppgift att hjälpa till vid andra föreningsarrangemang. Det finns ett stort behov av att utöka gruppen för att klara dessa utmaningar. Alla som kan hjälpa till är välkomna, även om man bara kan avvara några timmar då och då kommer det vara till stor hjälp. Intresserad? Kontakta:
Tor Bratland, tel 0708166607, e-post

Roland Fränzel tel 0700903354

 

Kommunikations-/Mediagruppen ser till att vi syns, både inåt och utåt. Här behöver vi bli fler för att vi ska kunna utveckla och uppdatera vår webb och vår Facebook-sida kontinuerligt. Vi vill även hitta och utveckla nya kommunikationsvägar via andra mediekanaler för att nå ut med föreningens information, både internt till våra medlemmar och externt till alla innebandyintresserade och sponsorer. Till nästa säsong planerar vi t ex att bli än mer aktiva på Instagram. Är du intresserad av sociala media och/eller vill skriva reportage om vår förening och spelare till webb och dagspress? Kontakta då:
Jessica Alnesved, tel 070 241 35 10 e-post 

 

Tillsammans gör vi föreningen bättre!

 
Tack till våra huvudsponsorer:
Vi stödjer Telge SIBK!
 
Svenska Spel, anslut dig!
 
telge.sibk på Instagram