Välkommen till Telge SIBK!

Välkommen till en av Södermanlands största innebandyföreningar. Under säsongen 2016/2017 var vi mycket stolta över att våra Damer lyckades spela upp sig i Svenska Superligan och att Herrarna gjorde det bra i Division 1. 

Än viktigare är att vi har vi en mängd duktiga och lovande barn/ungdomar som spelar innebandy i vår förening. Detta inkluderar lag för seriespel/sammandrag, motionsspel och inte minst även ParaSportlag för spelare med någon form av funktionshinder.

Herrar
Storväxt målvakt förlänger med Telge IBS!
2017-05-19 15:00, Herrar
#30 Adam Blomberg, målvakt
Telge SIBK är väldigt glada över att kunna meddela att #30 Adam Blomberg har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben.
Adam har trots sin unga ålder redan varit en viktig del av herrlaget i flera säsonger. Han är en målvakt som tack vare sin storlek täcker väldigt mycket och är också väldigt lugn på plan vilket spiller över på utespelarna. Det ska bli spännande att se Adam fortsätta utvecklas i Telge. Det nya kontraktet är skrivet på ett år och gäller därmed över säsongen 17/18.
"Tillsammans är vi Telge"
2017-05-15 21:14
Under 2016 och 2017 så har de olika åldersgrupperna på Röd nivå i Telge SIBK gjort en hel del roliga saker tillsammans.

I Telge SIBK så är vi mer än bara enstaka lag i en förening.

Tillsammans är vi Telge!

Här visas ett litet klipp på en bråkdel på allt kul som ungdomarna i Telge på Röd nivå gjort tillsammans över laggränserna!!
Herrar
Intervju med sportansvarig på herrsidan!
2017-05-12 13:00, Herrar
Nu när herrlaget har fått tränarne på plats inför nästa säsong så passade vi på att prata lite med sportansvarige på herrsidan Roland Fränzel samt Claes Lundberg som hjälpt till med rekryteringen under våren om läget i truppen, serieindelningen och en del annat.
SSL Dam
Viktiga förlängningar!
2017-05-10 11:30, SSL Dam
Cecilia Asplund & Malin Hellsén

Lagbygget fortsätter och Telge SIBK är mycket nöjda att presentera två viktiga förlängningar i SSL-truppen:


Cecilia Asplund och Malin Hellsén som båda två väljer att köra vidare.


Cecilia Asplund är en skicklig spelare med mycket mod som genom åren varit en av våra viktigaste spelare, det kommer hon fortsätta att vara.


Malin Hellsén gjorde en bra come-back säsong i Allsvenskan och här finns det ytterligare att hämta. Det syns att träningen ger mer och mer effekt vilket också kommer att synas på planen.

SSL Dam
Spännande nyförvärv!
2017-05-10 10:30, SSL Dam
Madeleine Rooslien

Lagbygget fortsätter inför SSL-säsongen och Telge SIBK är mycket glada att presentera ett spännande nyförvärv:


Madeleine Rooslien från IBF Falun


Madeleine mötte vi i Allsvenskan där hon gjorde intryck på oss, speciellt under de två täta kvalmatcherna. Vi är övertygade att den här unga spelaren kommer att fortsätta utvecklas på ett bra sätt.


Herrar
Ny huvudtränare till herrlaget! Välkommen till Telge IBS Dennis Ericsson!
2017-05-09 21:35, Herrar
Dennis Ericsson, Huvudtränare
Telge SIBK är väldigt glada över att kunna presentera herrlagets nya huvudtränare inför kommande säsong. Dennis Ericsson har skrivt på ett kontrakt med Telge SIBK på två år som därmed gäller över säsongen 18/19 och kliver in som huvudtränare för herrlaget omgående.
Herrar
Ny assisterande tränare till herrlaget! Välkommen till Telge IBS Johan Löf!
2017-05-09 13:05, Herrar
Johan Löf, Assisterande tränare
Telge SIBK är väldigt glada över att kunna presentera herrlagets nya assisterande tränare inför kommande säsong. Johan Löf har skrivit på ett kontrakt med Telge SIBK på två år som därmed gäller över säsongen 18/19 och kliver in som tränare för herrlaget omgående.
Telgecupen 2017
2017-05-04 14:00

Nu har vi öppnat anmälan till Telgecupen 2017, en uppskattad försäsongscup som i år arrangeras för sjätte gången!


Årets version kommer att spelas 9-10 september och precis som förra året spelar vi i 4 klasser (F01/02, P04, P03 och P02).


Matcherna kommer att spelas i Västergård Arena, Hölö Allaktivitetshall, Wasa Sporthall och Pershagenhallen. Samtliga hallar har fullstora planer, läktare och kiosk.


Anmälan sker via Cupmate och där finner ni även mer information om cupen.

http://www.cupmate.nu/cup/telgecupen


Det går att följa cupen på instagram också:

https://www.instagram.com/telgecupen/

Herrar
Andra nyförvärvet klart! Välkommen till Telge IBS Joachim Gustafsson!
2017-05-02 15:00, Herrar
Joachim Gustafsson, fw

Telge SIBK är väldigt glada över att kunna presentera herrlagets andra nyförvärv inför den kommande säsongen. Joachim Gustafsson har skrivt på ett kontrakt med klubben och förstärker laget inför den kommande säsongen!

Jocke kommer närmast från division 2-laget Kolpenäs IBF från Södertälje där han spelat de två senaste säsongerna. Nu återvänder han till Telge SIBK som är hans moderklubb för att förstärka laget inför kommande säsong. Jocke har alltid gjort mycket mål i vilket lag han än spelat i och det ska bli spännande att se vad han kan göra i division 1 nästa säsong. Kontraktet är skrivet på två år och gäller därmed över säsongen 18/19.

Målvakt sökes till Telge SIBK P02
2017-05-01 21:30

Telge SIBK söker en målvakt till vårat P02-lag. Laget består av c:a 25 spelare födda 01/02 (merparten 02). Vi är idag 3 målvakter där alla 3 är födda 01, därför söker vi nu en målvakt som är född 02 eller yngre.


Vi vet att du redan idag är målvakt och vi vet att du brinner för innebandy! Vi tar för givet att du är en riktig lagspelare och att du med din positiva inställning alltid ger 100% på varje träning och match. Du gillar utmaningen och vill fortsätta utvecklas i en större förening som Telge SIBK!


Tveka inte att höra av dig till oss ledare, kanske vill du komma förbi och kika på en träning eller varför inte provträna. Vi tränar 2-3 gånger i veckan samt spelar 2-3 matcher varje helg.


Hör av dig till oss, du är varmt välkommen!


Kontaktperson:

Peter Hämäläinen

0767797700

peter.hamalainen@astrazeneca.com

Herrar
Hårdskjutande back förlänger sitt kontrakt med Telge IBS!
2017-05-01 12:00, Herrar
#8 Marcus Lundberg, back

Telge SIBK är väldigt ör att kunna meddela att #8 Marcus Lundberg har förlängt sitt kontrakt med klubben.

Marcus är en storväxt och fysisk spelare med bra defensiva färdigheter. Han är också ett hot i det offensiva spelet med sitt hårda skott som tog honom till en tredjeplats i lagets interna poängliga förra säsongen och användes flitigt i powerplay. Det nya kontraktet är skrivet på två år och gäller därmed över säsongen 18/19.

Herrar
Målfarlig forward förlänger med Telge IBS!
2017-04-30 12:00, Herrar
#44 Tommy Cannerbo, forward
Telge SIBK är väldigt glada över att kunna meddela att #44 Tommy Cannerbo har fölängt sitt kontrakt med klubben!
Tommy anslöt halvvägs in i förra säsongen från Nykvarns IF och efter bra samtal med Nykvarns IF så har en fortsättning för Tommy i Telge IBS blivit möjlig. Tommy är en målfarlig spelare som alltid gjort många poäng i vilket lag han än spelat i och kommer vara en viktig del i lagets offensiva spel med sin höga poängkapacitet. Det nya kontraktet är skrivet över två år och gäller därmed över säsongen 18/19.
S-t kommun överlämnar pris för avancemang till SSL på Valborgsmässoafton
2017-04-30 10:20
Boel Godner, Anna Bohman Enmalm, delar av damlaget och Tor

Föreningen prisad vid valborgsmässofirandet av Södertälje Kommun med 50.000 kr. Vi tackar Södertälje kommunen för ett mycket välkommet bidrag.


Trevligt var även att Telge SIBK var nominerad till pris för bästa förening samt årets ledare. Sånt värmer!

Herrar
Omskolad powerforward förlänger med Telge IBS!
2017-04-29 12:00, Herrar
#2 Alexander Lundström, Forward
Telge SIBK är väldigt glada över att kunna meddela att #2 Alexander Lundström har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben!
Alex är en egen produkt som tog steget upp i A-laget redan som femtonåring och har redan gjort fyra säsonger i A-laget. Tidigare säsonger har vi sett honom spela en viktig roll som back i laget men halvvägs in i förra säsongen fick vi se honom kliva upp på forwardplatsen som en stark powerforward med stor framgång. Det nya kontraktet är skrivet på två år och gäller därmed över säsongen 18/19.
Nyheter från våra lag
 
Tack till våra huvudsponsorer:
 
Guldsponsorer
 
Vi stödjer Telge SIBK!
Se matcherna live:
 
 
 
 
Senaste från telge.sibk på Instagram