Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Telge SIBK
Innebandy

Bli medlem i Telge SIBK
BLI MEDLEM
Välkommen till Telge SIBK!

Välkommen till en av Södermanlands större innebandyföreningar. Under säsongen 2019/2020 spelar våra Damer i Allsvenskan (Västra) och Herrarna i Division 2 (Södermanland). Vi har även ett herrlag representerade i JuniorAllSvenskan.

Vi är mycket stolta över våra duktiga och lovande barn/ungdomar som spelar innebandy i vår förening. Detta inkluderar lag för seriespel/sammandrag och inte minst även parasportlag för spelare med någon form av funktionshinder.

Telge SIBK årsmöte inför säsongen 2020/2021
2020-05-17 13:11

Publicerat 2020-05-17

Dags för årsmöte i Telge SIBK

Datum:    Måndag 15 juni 2019, kl 19

Plats:       Västergård Arena, VIP/Utbildningslokalen alt elektroniskt via länk*

Alla medlemmar är mycket välkomna!


Direkt efter årsmötet håller den nya styrelsen ett konstituerande möte.


Valberedningen har identifierat nya potentiella kandidater till många poster, men tar gärna emot tips om tänkbara personer för styrelseuppdrag eller annat. I så fall kontakta Tina Ahtela 076-035 39 31 eller tina_ahtela@hotmail.com 


*För att delta elektroniskt på årsmötet maila till Ylva Gravenfors för vidare instruktioner (ylva.gravenfors@hotmail.com).


Dagordning:

Herrar H2
Ny huvudtränare för herrlaget! Välkommen till Telge SIBK Henrik Gustavsson!
2020-05-15 19:00, Herrar H2
Då var det dags att presentera herrlagets huvudtränare för den kommande säsongen. Telge SIBK är väldigt glada över att kunna välkomna Henrik Gustavsson till klubben som ska leda herrlaget mot nya framgångar.
Henrik kommer närmast från ett år som spelare i IFK Gnesta och har innan dess representerat Södertälje IBK och ONYX IBK under sin spelarkarriär. Som tränare har han under fyra år tränat IFK Gnestas herrlag i Division 2 där han var med och gjorde dem till ett stabilt topplag i Division 2. Därefter blev det ett år som assisterande tränare i allsvenska ONYX IBK som han var med och ledde till SSL-kval. 
Rekryteringen av en huvudtränare är en av de viktigaste pusselbitarna i lagbygget och vi är väldigt glada över att Henrik valt att ansluta till klubben. Vi är övertygade att han med sin professionalism och erfarenhet från att coacha lag på högre nivå ska kunna ta vårat herrlag till nya höjder. Varmt välkommen till Telge SIBK! 
Herrar H2
Herrlaget tar sats mot nästa säsong!
2020-05-15 10:00, Herrar H2
Säsongen som var slutade på ett minst sagt snopet sätt för vårt herrlag. På grund av rådande omständigheter som alla är medvetna om så avslutades säsongen i förtid. För oss innebar det att vi inte fick chans att spela klart det kval som vi hade inlett och gick miste om chansen att spela oss upp i Division 1. Vi har förståelse för beslutet och att det var en svår situation som förbundet sattes i som man aldrig kunnat förutse.
Men nu lämnar vi säsongen som varit och tar ny sats mot framtiden. Arbetet med ledarstab och spelartrupp har pågått för fullt i det tysta. Vi har nu kommit så långt att det är dags att börja presentera spelare och ledare som kommer representera Telge SIBK:s herrlag den kommande säsongen. Först ut vår nya huvudtränare som presenteras under kvällen.
Dam Allsvenskan
Ytterligare förstärkning på anfallssidan!
2020-05-11 19:26, Dam Allsvenskan
Nästa tjej att skriva på är en tjej som utan tvekan kommer bidra med en hel del framåt. Det är Rebecka Jansson som valt spel i Telge vilket vi är oerhört glada över! I Rebecka får vi en snabb spelare med en blick för spelet som få kan matcha. Håll koll på Janne, att se henne på plan med sina spetskvaliteter är en fröjd för ögat!
Dam Allsvenskan
Strid-duon är fullbordad!
2020-05-09 16:13, Dam Allsvenskan

För några veckor sedan kunde vi meddela att backlöftet Emma Strid skrivit på för oss. Det är med stor glädje vi nu hälsar systern Josefine Strid, som väljer att gå i systers rätta spår, varmt välkommen till oss! I Josefine får vi en ung, spelförstående forward som precis som sin syster besitter en stor potential.

Dam Allsvenskan
Hemvändare nummer två
2020-05-04 17:02, Dam Allsvenskan
Den andra hemvändaren som skrivit på är en forward som senast kommer från Rönnby och SSL, en tjej som besitter ett otroligt skott och utan tvekan kommer bidra med någon poäng eller två. Vi är oerhört glada över att kunna presentera Tess Gustafsson som gör comeback i Telge!
Dam Allsvenskan
Den första av två hemvändare
2020-05-01 10:51, Dam Allsvenskan
Som ni säkert sett på sociala medier så blev det tidigare i veckan klart med två tjejer som vänder hem till Telge. Den första av dem är en erfaren back som senast kommer från FBC Nyköping, och som senast bar Telgetröjan säsongen 2012-13. Vi snackar naturligtvis om ingen mindre än Pernilla Lövgren!
Dam Div 1
Samarbete i JAS kommande säsong!
2020-04-29 17:44, Dam Div 1
Säsongen som var fick våra damjuniorer tråkigt nog dra sig ur JAS pga spelarbrist. Kommande säsong är det spelare födda tidigast -03 Som får vara med och göra upp. Vi kommer nu med glädjande besked om att vi kommer att ingå i ett samarbete med Nykvarn i vad som ser ut att bli ett storslaget lag!
Dam Allsvenskan
Nästa nyförvärv klart!
2020-04-27 18:19, Dam Allsvenskan
Arbetet inför nästa säsong rullar vidare och för ett par dagar sedan blev det klart med ännu ett nyförvärv. Denna gången är det backlöftet Emma Strid (född -01) som kritat på för klubben! I Emma får vi en stabil spelare som inte drar sig för mycket, en allsidig back med stor potential. 
Vi i Telge SIBK behöver ditt stöd mer än någonsin.
2020-04-06 10:43

Hej,  

 

Vi i Telge SIBK behöver ditt stöd mer än någonsin.  

 

Uteblivna intäkter från cuper, hemmamatcher och liknande under Corona-virusets framfart har gjort att vi just nu behöver allt stöd vi kan få för att fortsätta kunna bedriva vår verksamhet.  

 

Varför inte köpa någonting som ni ändå behöver köpa, och samtidigt stödja oss i Telge SIBK? 

 

Vi har just nu webbshoppar öppna, där ni kan handla Newbody-produkter eller kryddor, oljor och grillmarinader från Spicy Dream. Via länkarna nedan kommer ni direkt in i vår shop. Utöver detta har vi även tvål/lotion och doftljus från Home Seremonies.  

 

Newbody (Strumpor, underkläder, träningskläder)  Klicka här

 

För varje sålt paket tjänar vi 37 kronor.  

 

 

Spicy Dream (Kryddor, oljor, marinader - perfekt till grillsäsongen) Klicka här

 

För varje sålt kryddpaket tjänar vi 27 kronor.  

 

Välj direktköp - så får ni produkterna hemskickade direkt. Newbody har tillfälligt sänkt fraktavgiften.  

 

Var med och stötta oss i din lokala förening. Vi behöver dig mer än någonsin! 

Nya allmänna råd från Folkhälsomyndigheten
2020-04-02 10:08
Telge SIBK följer givetvis Folkhälsomyndighetens allmänna råd och nu när man skriver att man bör hålla träningar utomhus så gäller det även oss. Se även nedan från Södertälje kommun som nu stänger omklädningsrummen i hallarna.

Klippt från Folkhälsomyndighetens sida:
Idrottsföreningar bör om möjligt hålla träningar och andra idrottsaktiviteter utomhus och begränsa antalet åskådare. Om det är möjligt att anordna träningar och träningsmatcher utan att riskera sprida smitta kan aktiviteterna hållas, om inte bör de ställas in.
Klicka här för länk till FHMs hemsida. Här finns senaste informationen uppdaterad. Som tidigare 
Valberedningen söker kandidater till Telge SIBKs styrelse!
2020-04-01 10:55

Telge SIBK’s valberedning söker nu kandidater till styrelsen inför årsmötet i juni 2020. Nya kandidater behövs eftersom det finns ledamöter som är på tur att avgå samt att styrelsen önskar utöka antalet ledamöter.

Vi söker dig som har ett hjärta för vår förening och för innebandy. Kandidaterna skall vara intresserade av att fortsätta utveckla vår fina och inkluderande förening där ”hellre på plan än på stan” är vår ledstjärna. Administrativ- och/eller praktisk förmåga att få saker att hända är viktigare än detaljkunskap om spelet. Föräldrar kan vara den naturliga basen att välja styrelsens ledamöter från men det kan lika gärna vara andra engagerade som gillar barn- och ungdomsidrott.

 

Har du förslag på kandidater eller kan du tänka dig att bli vald?  Kontakta någon i valberedningen eller i styrelsen som tacksamt tar emot förslag inklusive kontaktuppgifter, eller skicka mail till info@telgesibk.se senast den 31 mars.

Dam Allsvenskan
Gnestatrio klar för Telge!
2020-03-29 15:47, Dam Allsvenskan
Från vänster: Wera Nygren, Ella Nilsson och Alice Lott.
Säsongen fick som ni säkert redan vet ett abrupt slut i och med coronasmittan. Tråkigt nog missar vi kvalet, men arbetet inför nästa säsong är redan i full gång. I veckan skrev de första nyförvärven på!

Det är (från vänster) Wera Nygren, Ella Nilsson och Alice Lott, födda -03, som kritat på för Telge. Tre unga, lovande talanger som med sin fart och energi har mycket att ge, men även hämta hos oss. Vi tog ett snack med tjejerna:
En uppdatering och påminnelse vad som gäller för träningar nu
2020-03-29 14:18
Nedan följer en uppdatering och komplettering till de texter runt Coronaviruset som skrevs den 14 och 17 mars.
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Flickor 08/09, 14/05 21:55 
Dam Allsvenskan, 11/05 19:26 
Dam Allsvenskan, 09/05 16:13 
Dam Allsvenskan, 04/05 17:02 
Dam Allsvenskan, 01/05 10:51 
Dam Div 1, 29/04 17:44 
 
Tack till våra huvudsponsorer:
Vi stödjer Telge SIBK!
 
Svenska Spel, anslut dig!
 
telge.sibk på Instagram