Se matcherna live:

Senaste från telge.sibk på Instagram
Välkommen till Telge SIBK!

Välkommen till en av Södermanlands största innebandyföreningar. Under säsongen 2016/2017 är vi mycket stolta över att våra Damer spelar i Allsvenskan och att Herrarna spelar i Division 1.

Dessutom har vi en mängd duktiga och lovande barn/ungdomar som spelar innebandy i vår förening. Detta inkluderar lag för seriespel/sammandrag, motionsspel och inte minst även ParaSportlag för spelare med någon form av funktionshinder.

Köp dina julklappar på Intersport!
2016-11-28 12:22
I samarbete med vår sponsor Intersport kan vi nu förmedla detta fina erbjudande till våra medlemmar.

Den 2-4 december får du som medlem i Telge SIBK 20% rabatt på hela sortimentet till ordinarie pris.

Ta med inbjudan, som du laddar ned här, till butiken för att få din rabatt.
Börja Gymnasiet? Vi rekommenderar innebandygymnasium!
2016-11-27 12:02

Telge SIBK samarbetar sedan länge med Vackstanäs Gymnasium som erbjuder Innebandy inom sitt idrottsprogram. Nytt är att från och med hösten 2017 har man NIU-status på utbildningen. Klicka här för mer info.

Detta gör det till ett mycket attraktivt alternativ för den som vill satsa på innebandyn i kombination med studier. Närhet och samarbete med Telge SIBK gör att man mycket väl kan kombinera satsning på spel på hög svensk nivå tillsammans med studier.

Ansökning till hösten 2017 måste göras innan 1 december 2016. Läs mer här.

Reportage i LT om vårt damlag och en av våra poängdrottningar.
2016-11-25 13:06
I dagens Länstidningen finns ett fint reportage om Felicia Forsmark och vårt damlags väg mot SSL.

Läs hela reportaget här.
2016-11-25 12:27

Möt våra poängdrottningar: #28 Malin Hellsén
2016-11-22 11:23
Telge SIBK:s damer har inlett säsongen 2016/17 mycket stabilt och leder sin serie så här långt. Vi har en uttalad målsättning att nå kval till SSL och väl där arbeta mycket hårt för att klara av att gå hela vägen.

Föreningen arbetar för att slå publikrekord vid kommande hemmamatch mot IBF Falun nu på söndag 27 november och vi vill reta aptiten lite genom att presentera några av våra spelare lite närmare; de tjejer som ligger topp fem i den interna poängligan. Först ut är Malin Hellsén!
Allsvenskan
Seger i toppmötet!
2016-11-20 23:24, Allsvenskan

Seriefinal i en fullsatt Åkersberga Sporthall. Bra inramning och ovisst långt in i tredje perioden. Till slut segrar vi med 7-4 och även om vi har mer att ge är vi väldigt nöjda att vi kan ta hem segern och befästa serieledningen.

Nu ser vi fram emot nästa utmaning som är Falun på hemmaplan den 27/11 kl 15.00. Boka in den tiden, det kommer att bli en extra satsning då. Exakt vad får ni läsa om under veckan.

Här följer mer om Åkersbergamatchen.

Flickor 08/09
Sammandrag för Flickor Grön A, 19 nov 2016
2016-11-20 00:55, Flickor 08/09

Idag spelade Flickor Grön sammandrag i Västergård Arena.  De gästande lagen kom från Torshälla, Gnesta och Nykvarn.  Tuffa intensiva matcher blev det där tjejerna kämpade på jättebra. Resultaten tyckte vi som tittade var ganska oviktiga utan det stora var att tjejerna hade kul och att spelet flöt bättre och bättre utöver dagen.

Tjejernas familjer trivdes också och fick det att låta som ett högre divisionsspel när tjejerna visade upp sina prestationer.

Dömde matcherna gjorde våra nyutbildade domare som till vardags oftast spelar i något klubblag. Det gjorde de med den äran och det är en jättebra kombination att både spela och döma.

Arrangemanget var lyckad, de gästande lagen var glada och föräldragruppen svetsades ihop och tyckte att detta gör vi gärna om.  Med andra ord så kan vi se fram emot flera välorganiserade arrangemang av denna gruppen. Vi vet ju sedan tidigare att inga framgångsrika lag klarar sig utan en duktig och engagerad föräldragrupp!

Allsvenskan
Seger mot Bele Barkarby 8-4
2016-11-14 16:34, Allsvenskan
Trots söndag blev det lördagsgodis även denna helg!

Ett taggat Bele Barkarby bjöd upp till kamp och det var först efter halva matchen som vi fick fart på målskyttet och gick ikapp och förbi för att sedan ro hem segern.

En match med bra fart och intensiv kamp samt med en hel del fint spel och fina mål, helt enkelt en kul match att se!

Herrar
Inför FBI Tullinge - Telge IBS: Matchens profil
2016-11-11 23:00, Herrar
#90 Magnus Söderqvist, forward

Efter en välbehövlig seger mot Katrineholms IBF i Tisdagskväll med 11-7 så är det nu dags för den andra matchen den här veckan mot FBI Tullinge på bortaplan Lördag 12/11 kl 14:00 i Tullingehallen.

Efter vinsten tidigare i veckan så avancerade vi upp till en femteplats och kan vid vinst på Lördag gå förbi FBI Tullinge och upp på en slutspelsplats i tabellen. Inför matchen så tog vi oss ett snack med #90 Magnus Söderqvist, en av de spelare som varit med längst i A-laget och som är innehavare av någon form av rekord när det kommer till utvisningar i A-laget för att kolla läget i laget inför toppmatchen mot FBI Tullinge.

Pojkar 02, 30/11 21:02
Flickor 01/02, 28/11 08:44