Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Telge SIBK
Innebandy

Bli medlem i Telge SIBK
BLI MEDLEM
Välkommen till Telge SIBK!

Välkommen till en av Södermanlands större innebandyföreningar. Under säsongen 2020/2021 spelar våra Damer i Allsvenskan (Östra) och Herrarna i Division 2 (Södermanland). Vi har även ett herrlag representerade i JuniorAllSvenskan.

Vi är mycket stolta över våra duktiga och lovande barn/ungdomar som spelar innebandy i vår förening. Detta inkluderar lag för seriespel/sammandrag och inte minst även parasportlag för spelare med någon form av funktionshinder.

Dam Allsvenskan
Telgefostrad junior kritar på
2020-08-09 19:27, Dam Allsvenskan
Spelarna har nött på stenhårt och efter ett kortare uppehåll här på hemsidan är vi äntligen tillbaka med glädjande nyheter! Vår Telgefostrade Elin ”BP” Blomqvist Palm har nämligen flyttats upp i Allsvenskantruppen.
Träningsmatcher allsvenska damer
2020-08-09 17:05

Vi har ett antal matcher inplanerat innan själva säsongen drar igång.


Självklart spelar vi utan publik.


För inte innebandyabstinensen ska bli för stor för er hemma kommer vi att livesända. Länk kommer så fort allt är klart. Vi hoppas på att bortamatchen kommer sändas också men det är inte klart ännu. 

 

 

 

15/8 

12: 00 Rönnby U - Telge SIBK  (Borta)

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Alla matcher nedan spelas i Västergård Arena. 

Denna helgen kommer vi livesända alla matcher. Du kommer kunna köpa din stream till en bra pris. All vinst tillfaller lagen för att hålla ned kostnaden.

 

21/8 

18:30 Telge SIBK  - Nacka Wallenstam IBK

21:00 Lund IBK - Rönnby Västerås IBK

 

22/8 

11:00 Telge SIBK - Malmö FBC

13:30 Nacka Wallenstam - Lund IBK

16:00 Malmö FBC - Täby FC

 

23/8 

11:00 Täby FC - Lund IBK

13:30 Nacka Wallenstam IBK - Malmö FBC

16:00 Telge SIBK - Rönnby Västerås IBK

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

29/8 

14:00 Telge SIBK - Nacka Wallenstam IBK

 

Väl mött på webben!

 

Herrar H2
Morgan Ahlberg fortsätter med Telges herrlag!
2020-07-25 12:00, Herrar H2
Fotograf:Roland Osbeck
Telge SIBK är glada över att kunna meddela ännu en viktig förlängning för herrlaget inför den kommande säsongen. Morgan Ahlberg har skrivit på och är klar för en fortsättning med Telge SIBK!
Morgan gjorde debut i herrlaget 2011 och har sedan dess gjort nio raka säsonger med herrlaget. Nästa säsong blir således hans tionde och hittills har det hunnit bli 156 matcher och 130 poäng vilket ger en sjätte plats på listan över de som gjort flest poäng någonsin i herrlaget. Morgan har länge varit en av lagets bästa offensiva spelare vilket hans poängsnitt vittnar om. Förra säsongen blev det 24 poäng på 14 matcher då han missade några matcher på grund av en efterhängsen skada. Vi är övertygade om att det poängsnittet kommer vara minst lika bra den kommande säsongen och är nöjda över att kunna presentera ännu en viktig del i vårt pågående lagbygge inför säsongen 2020/2021.
Herrar H2
Anton Malmqvist Scott har skrivit på för Telge SIBK:s herrlag!
2020-07-22 12:00, Herrar H2
Fotograf: Roland Osbeck
Vi är glada över att kunna presentera ännu en förlängning inför nästa säsong i vårat herrlag. Anton Malmqvist Scott har skrivit på och är klar för fortsatt spel med Telge SIBK!
Anton gjorde debut i herrlaget förra säsongen när han anslöt från vårat eget utvecklingslag där han under flera säsonger öst in poäng i Division 2 och Division 3. Förra säsongen blev det 17 matcher och 12 poäng fördelat på 5 mål och 7 assist. Poängmässigt tror vi att Anton har mer att ge och är övertygade om att han kommer få det att lossna den kommande säsongen. Med sitt tunga skott är han ett ständigt offensivt hot för motståndarna och vi ser fram emot att se honom i herrlaget den kommande säsongen.
Herrar H2
Måns Ahlberg förlänger med Telge SIBK!
2020-07-18 12:00, Herrar H2
Fotograf: Roland Osbeck
Telge SIBK är glada över att kunna presentera ännu en förlängning gällande vårat herrlag. Måns Ahlberg har skrivit på och är klar för den kommande säsongen!
Förra säsongen blev det 12 matcher och 20 poäng i en säsong som blev delvis störd av en efterhängsen skada. Måns gjorde sin debut i herrlaget säsongen 09/10 och sedan dess har det blivit 102 matcher och 164 poäng. Han är med sina 109 mål endast en av tre spelare som nått över 100 mål för herrlaget genom åren och herrlagets näst bäste poängplockare och målskytt genom tiderna endast slagen av Kim Callin i båda kategorierna. Med sitt tuffa spel och sin förmåga att hitta målet är han ständigt ett problem för våra motståndare och vi är glada över att Måns valt att fortsätta spela med Telge SIBK.
Herrar H2
Magnus Söderqvist fortsätter spela med Telge SIBK:s herrlag!
2020-07-15 12:00, Herrar H2
Fotograf: Roland Osbeck
Vi är glada över att kunna presentera en ny förlängning inför den kommande säsongen för Telge SIBK:s herrlag. Magnus Söderqvist har skrivit på och är klar för en ny säsong med herrlaget!
Magnus var lagets bäste poängplockare under förra säsongen då han gjorde 37 poäng på 16 matcher. Debuten i herrlaget skedde redan säsongen 09/10 och sedan dess har det blivit totalt 137 matcher och 144 poäng vilket gör honom till den femte bäste poängplockaren i herrlagets historia. Magnus var förra säsongen en av våra viktigaste spelare med sina offensiva färdigheter som resulterade i många poäng. Med sina offensiva färdigheter och fina spelsinne lägger vi ännu en viktig pusselbit i herrlagets lagbygge inför den kommande säsongen.
Herrar H2
Johan Talvio förlänger med Telge SIBK!
2020-07-12 12:00, Herrar H2
Fotograf: Roland Osbeck
Telge SIBK är väldigt glada över att kunna presentera ännu en förlängning med en av de spelarna som varit med längst i herrlaget. Johan Talvio har förlängt med föreningen och är klar för fortsatt spel med herrlaget.
Johan gjorde sin debut i herrlaget säsongen 07/08 och har sedan dess tillhört herrlaget med undantag för några korta sejourer på annat håll. Förra säsongen blev det 8 poäng på 9 matcher efter att en skada hållit honom borta under inledningen av säsongen. Totalt i herrlaget har det genom åren blivit 120 matcher och 96 poäng vilket ger en åttonde plats över flest matcher genom tiderna i herrlaget. Johan kan spela både forward och back vilket han gjorde med framgång under föregående säsong. Vi är väldigt glada över att vara överens med ännu en av våra spelare med gedigen rutin från högre nivå om en fortsättning i herrlaget.
Herrar H2
Jonathan Edelsvärd förlänger med Telge SIBK!
2020-07-09 12:00, Herrar H2
Fotograf: Roland Osbeck
Telge SIBK är glada över att få presentera ännu en kontraktsförlängning med en spelare i vårat herrlag. Jonathan Edelsvärd har skrivit på och fortsätter spela med Telge SIBK!
Jonathan anslöt inför den förra säsongen från Nykvarns IBF som han var med och spelade upp i allsvenskan säsongen innan. Jonathan klev direkt in och blev en viktig spelare i våran backuppsättning och gjorde en stark debutsäsong i herrlaget. 13 matcher och 10 poäng blev det från hans klubba under föregående säsong. Vi är väldigt nöjda över att ännu en av de bärande backarna från förra säsongen valt att fortsätta. Med sin fart och spelskicklighet är han ett ständigt hot från sin backplats och vi är övertygade om att han kommer vara en viktig spelare för oss kommande säsong i både det offensiva och defensiva spelet
Herrar H2
Mattias Nordenadler klar för en ny säsong med herrlaget!
2020-07-06 12:00, Herrar H2
Fotograf: Roland Osbeck
Ännu en av herrlagets viktigaste spelare den föregående säsongen har skrivit på för en ny säsong med laget. Telge SIBK är väldigt glada över att kunna meddela att Mattias Nordenadler är klar för nästa säsong!
Mattias är en av spelarna som tagit steget från ungdomsspelare i föreningen upp till en bofast plats i herrlaget. Förra säsongen stod han för 6 poäng på 14 matcher och var en av lagets tongivande backar. Första säsongen i herrlaget gjordes säsongen 16/17 och totalt har det sedan dess blivit 66 matcher och 13 poäng. Mattias har tagit steg  framåt varje säsong och har tagit för sig mer för varje säsong. Trots sin unga ålder har han varit med i herrlaget under flera säsonger och vi ser fram emot att se honom ta ytterligare kliv i sin utveckling under den kommande säsongen.

Herrar H2
Tommy Cannerbo har förlängt med herrlaget!
2020-07-03 12:00, Herrar H2
Fotograf: Roland Osbeck
Telge SIBK är väldigt glada över att kunna meddela att vi gjort klart med ytterligare en viktig förlängning inför den kommande säsongen. Tommy Cannerbo har skrivit på för fortsatt spel i herrlaget!
Tommy gjorde sin första säsong för herrlaget säsongen 16/17 och har sedan den säsongen varit en viktig del i lagets offensiv. Med sitt tunga skott har han varit en av lagets bästa målskyttar säsong efter säsong. Förra säsongen var inget undantag då han med sina 19 mål var lagets näst bäste målskytt. Totalt i herrlaget har det hittills blivit 65 matcher och 112 poäng i seriesammanhang vilket ger en nionde plats i listan över herrlagets bästa poängplockare genom tiderna. Med sin stora rutin från högre nivå och offensiva styrka är det ännu en viktig pusselbit som läggs i herrlagets lagbygge inför den kommande säsongen.
Herrar H2
Andreas Fränzel klar för fortsatt spel i herrlaget!
2020-07-01 12:00, Herrar H2
Fotograf: Roland Osbeck
Telge SIBK är väldigt glada över att kunna presentera ännu en viktig förlängning för vårat herrlag. Andreas Fränzel har skrivit på ett nytt kontrakt och fortsätter spela med vårat herrlag!
Andreas gjorde sin debut i herrlaget säsongen 07/08 och kommer nästa säsong göra sin fjortonde raka säsong i herrlaget. Totalt har det blivit 122 poäng över 235 matcher. Med det så toppar han listan över flest matcher i herrlaget genom tiderna och är den ende som gjort över 200 matcher i seriespel. Med sin rutin och sina defensiva färdigheter är han en viktig pusselbit i vår backbesättning och vi är glada över att det blir en fortsättning i herrlaget.
Dam Allsvenskan
Polly Hammarstrand förlänger!
2020-06-29 12:08, Dam Allsvenskan
Ännu en viktig kugge i försvaret har valt att förlänga med oss. Denna gång är det Polly Hammarstrand som valt att krita på ett nytt kontrakt med oss, något som vi med säkerhet vet kommer vara av stor betydelse kommande säsong!
Herrar H2
Målvaktstrion i herrlaget komplett!
2020-06-27 22:02, Herrar H2
Vi är väldigt glada över att kunna meddela att vi skrivit kontrakt med Casper Fältö som gör våran målvaktstrio komplett till den kommande säsongen!
Casper kommer från vårt juniorlag och fick förra säsongen vara med och känna på spel med herrlaget under två matcher. Den här säsongen anser vi att han är redo för att lyftas upp på riktigt och vara med herrlaget från starten på säsongen. Casper har stor potential och vi tror att han kan fortsätta utveckla sitt målvaktsspel hos oss och nå nya höjder. Det är alltid extra roligt att lyfta upp spelare från de egna leden och vi ser fram emot att se Casper utvecklas i vårat herrlags organisation.
Herrar H2
Andreas Lindgren klar för nästa säsong!
2020-06-25 12:00, Herrar H2
Fotograf: Roland Osbeck
Telge SIBK är väldigt glada över att kunna meddela att en av herrlagets bästa poängplockare föregående säsong fortsätter i herrlaget. Andreas Lindgren har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben!
Andreas kom till herrlaget under säsongen 17/18 och var med herrlaget under tiden i Division 1. Förra säsongen fick vi se honom ta en mer framträdande roll i poängprotokollet då han svarade för 36 poäng på 18 matcher. Totalt har de hittills blivit 51 matcher och 53 poäng i seriespel för herrlaget. Vi är övertygade om att han kommer göra minst lika många poäng under kommande säsong och är väldigt glada över att en av lagets viktigaste offensiva spelare är klar för en ny säsong.
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Tack till våra huvudsponsorer:
Vi stödjer Telge SIBK!
 
Svenska Spel, anslut dig!
 
telge.sibk på Instagram