Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Telge SIBK
Innebandy

Bli medlem i Telge SIBK
BLI MEDLEM
Välkommen till Telge SIBK!

Välkommen till en av Södermanlands större innebandyföreningar. Under säsongen 2020/2021 spelar våra Damer i Allsvenskan (Östra) och Herrarna i Division 2 (Södermanland). Vi har även ett herrlag representerade i JuniorAllsvenskan.

Vi är mycket stolta över våra duktiga och lovande barn/ungdomar som spelar innebandy i vår förening. Detta inkluderar lag för seriespel/sammandrag och inte minst även parasportlag för spelare med någon form av funktionshinder.

Nu startar Telge SIBK knatte-innebandy
2020-09-28 09:31
Med start söndag 4 okt drar vi igång en ny grupp som riktar sig till tjejer och killar födda 2012 och senare. Vi håller till i Östertäljehallen. Ledare är spelare från våra seniorlag.

Sen hoppas vi med föräldrars hjälp kunna starta ett eller flera nya lag. Då kan andra tider och hallar bli aktuella, beroende på vad som passar er bäst.
Är du kille och 7-8 år kanske du slussas in i ett av våra befintliga lag.

Det finns också platser i flera andra åldersgrupper både för killar och tjejer för den som vill prova på.

Sprid gärna detta på sociala medier, och det finns flyers att sätta upp på anslagstavla på ditt jobb, affär eller för att dela ut. Hör av dig om du undrar nåt.

/Leo Lundgren, Sportkommittén, tel 0706-692069  leo.lundgren@telgesibk.se

Är du en god kommunikatör?
2020-09-27 11:03

Telge SIBK har en ambitiös plan för att utvecklas som organisation och bredda basen med fler ungdomar, samtidigt som vi gärna ser att våra dam- och herrlag avancerar uppåt i seriesystemen. En viktig pusselbit på vägen framåt är föreningens kommunikation.

 

För att leva upp till vår ambition att utveckla organisationen söker vi nu personer som är intresserade av att kommunicera. I praktiken betyder det att utveckla våra media- och kommunikationskanaler såsom webb, sociala medier, utskick, mm.

 

Vi önskar helt enkelt synas mer, både inåt och utåt, men även utveckla fler kommunikationsvägar via nya mediekanaler för att nå ut.

 

Tycker du detta låter intressant? I så fall får du gärna kontakta oss;

 

Jörgen Rogstam                    076 858 15 45

Tor Bratland                          070 816 66 07

Herrar H2
Inför Strängnäs IBK U-Telge SIBK: Matchens profil
2020-09-26 12:00, Herrar H2
Fotograf: Roland Osbeck
Det blev seger i premiären för herrlaget efter en tuff match i Hedebyhallen. Nu på söndag åker laget till Strängnäs för att spela säsongens andra bortamatch. Strängnäs IBK U står för motståndet i Thomas Arena på Söndag 27/9 kl 11:00. Strängnäns U är nya i Division 2 efter att ha vunnit Division 3 föregående säsong och i första matchen förlorade man mot Onyx IBS. Inför matchen pratar vi lite med Jonathan Edelsvärd som stod för en fin insats i premiären för att höra hans tankar om den kommande matchen och hur han ser på årets säsong.
Dam Allsvenskan
Kaptenstrion är utsedd
2020-09-25 17:24, Dam Allsvenskan
Säsongen närmar sig med stormsteg och redan nu på söndag beger vi oss mot Uppsala för att ta oss an Sirius. Vi har naturligtvis utsett en kaptenstrio som utan tvekan kommer att leda laget på ett bra sätt under säsongen!
Bilda lag och delta i veteran-SM?
2020-09-23 10:33
Det bör finnas många "innebandyveteraner" i Södertäljeområdet

Anmälan öppen till veteran-SM


Den 5-7 februari avgörs veteran-SM i Uppsalas IFU Arena. 


Veteran-SM är vänder sig till veteranspelare i åldrarna 35 och 45 år 

- nu är anmälan öppen.


Det finns endast begränsat antal platser i respektive klass och principen ”först till kvarn” gäller vid anmälan. SIBF återkommer med en bekräftelse om laget erhållit en plats.

Läs mer och anmäl er här.

Dam Allsvenskan
Olivia flyttas upp i A-truppen!
2020-09-22 18:11, Dam Allsvenskan
Ytterligare en spelare flyttas upp i damlaget nedifrån. Denna gång är det den skarpa right-skytten Olivia Hellsing!

Olivia är en ung spelare som med sina 19 år besitter en enorm utvecklingspotential. Som rightfattad spelare utgör hon ett hot överallt på banan. Med sitt sylvassa skott och välutvecklade spelförståelse kommer Olivia komplettera truppen på ett oerhört bra sätt!
Herrar H2
Herrlagets lagkaptener den kommande säsongen!
2020-09-18 18:00, Herrar H2
Fotograf: Roland Osbeck
Premiären närmar sig och det är nu endast dagar kvar till serien rullar gång igen efter ett långt uppehåll. Vi kan nu passa på att presentera vilka spelare i herrlaget som kommer vara lagkaptener den kommande säsongen.

Mattias Nordenadler kommer vara lagets lagkapten under den kommande säsongen. Mattias gjorde sin debut i herrlaget säsongen 16/17 och står därmed redo för sin femte säsong med herrlaget. Under dessa är har vi fått se honom växa från junior till en av lagets viktigaste backar med en given roll i startuppställningen. Vid sin sida som assisterande lagkapten kommer han ha Morgan Ahlberg som redan förra året klev in i den rollen. Morgan gör sin tionde säsong med herrlaget den kommande säsongen och är en av de som varit med länge i herrlaget som en av de bärande spelare.
Herrar H2
Henrik Brunsärn skriver på för Telge SIBK:s herrlag!
2020-09-18 12:00, Herrar H2
Fotograf: Roland Osbeck
Telge SIBK är glada över att kunna presentera ännu en pusselbit i  herrlagets lagbygge inför den kommande säsongen. Henrik Brunsärn har skrivit på ett kontrakt med herrlaget och ansluter inför den kommande säsongen!
Henrik är en egen produkt som spelat i föreningens ungdomslag hela vägen upp till juniorlaget.
Han är ett nytt ansikte i vårat herrlag men har genom spel i föreningens juniorlag och reservlag under flera säsonger tränat mycket med herrlaget men ännu inte fått göra debut. Förra säsongen spelade han endast ett fåtal matcher med vårat reservlag då militärtjänstgöring kom emellan. Henrik är en tuff back som är stark i det defensiva spelet som även brukar kunna göra en del mål. Med sin träningsvillighet och vilja att utvecklas så tror vi han kan ta rejäla kliv framåt den kommande säsongen och vi är glada att han valt att skriva på för vårat herrlag inför den kommande säsongen.
Herrar H2
Ung talangfull back flyttas upp i Telge SIBK:s herrlag!
2020-09-17 12:00, Herrar H2
Theo Harmaala Hollsten
Telge SIBK är glada över att kunna presentera ännu en del i lagbygget inför den kommande säsongen. Theo Harmaala Hollsten har skrivit på ett kontrakt med herrlaget och flyttas upp från juniorlaget inför den kommande säsongen!
Theo är en egen produkt född 2003 som gått den långa vägen genom klubbens ungdomslag hela vägen upp till herrlaget. Förra säsongen tillhörde han vårat juniorlag där han var en av det lagets viktigaste backar. Han fick även göra debut i herrlaget under förra säsongen då han var med och spelade en match i Division 2 mot Flens IBF. 
Till den kommande säsongen anser vi att han är redo för större uppgifter och vara en del av herrlagets trupp redan vid säsongsstart. Theo är en spelare vi tror mycket på inför framtiden och vi ser fram emot att se honom fortsätta utvecklas under den kommande säsongen med spel i vårat herrlag.
Herrar H2
Johannes Ygberg förlänger med Telge SIBK:s herrlag!
2020-09-16 12:00, Herrar H2
Fotograf: Roland Osbeck
Telge SIBK är glada över att kunna presentera en förlängning med herrlaget inför den kommande säsongen. Johannes Ygberg har skrivit på ett kontrakt med klubben och är klar för fortsatt spel den kommande säsongen!

Johannes är en egen produkt som anslöt till herrlaget under förra säsongen från Salems IF:s juniorlag efter några säsonger i deras organisation. Totalt blev det 8 matcher och 5 poäng under säsongen i herrlaget. Han fick även under säsongen chansen att känna på spel på högre nivå genom en dubbellicens med IFK Gnestas Division 1-lag. 

Johannes är en ung back med offensiva färdigheter med mycket utvecklingspotential som vi tror kommer ta ytterligare kliv framåt under sin andra säsong på seniornivå. 
Herrar H2
Talangfull junior skriver på för Telge SIBK:s herrlag!
2020-09-15 12:00, Herrar H2
Fotograf: Roland Osbeck
Telge SIBK är väldigt glada över att kunna presentera ännu en spelare som har skrivit på för vårat herrlag inför den kommande säsongen. Gustav Bäckström lyfts upp från juniorlaget och kommer spela med vårat herrlag den kommande säsongen!
Gustav är en egen produkt som spelat alla sina ungdomsår i klubbens ungdomslag. Förra säsongen fick han göra debut i herrlaget och gjorde det så pass bra att han fick chansen i flertalet matcher under säsongen. Totalt blev det under förra säsongen 8 matcher och 8 poäng med herrlaget. Den här säsongen anser vi att han är redo för att ta steget fullt ut och spela med herrlaget från säsongsstart. Gustav är ett framtidsnamn med stor potential som vi tror väldigt mycket på och som vi redan i år tror kommer ta stora kliv framåt. Vi är väldigt glada att han väljer att fortsätta spela med oss och ser fram emot att se honom fortsätta utvecklas i herrlaget.
Herrar H2
Herrlagets truppbygge fortsätter! Jakob Leek fortsätter i Telge SIBK!
2020-09-14 12:00, Herrar H2
Fotograf: Roland Osbeck
Telge SIBK är väldig glada över att kunna presentera ännu en förlängning för vårat herrlag inför den kommande säsongen. Jakob Leek har skrivit på ett nytt kontrakt och är redo för ännu en säsong i Telges herrlag!

Jakob är en egen produkt från början som förutom en halv säsong på annat håll spelat alla sina innebandymatcher i Telge SIBK. Detta gör att han varit i föreningen som spelare i mer än två decennium vilket endast kan matchas av David Larsen på herrsidan. Debuten i herrlaget skedde säsongen 2008/2009 och sedan dess har det blivit 180 matcher för herrlaget i seriesammanhang vilket ger en fjärde plats i listan över flest matcher genom tiderna. På de matcherna har de totalt blivit 106 poäng. Med Jakobs signatur på plats säkrar vi upp viktig rutin och lagbygget börjar snart bli komplett. 
Klottret fortsätter...
2020-09-01 16:18
Det verkar stå "rebel mts"
Vi har tidigare skrivit här om klotter i hallarna och hoppades då att det skulle sluta av sig själv. Nu har det återigen klottrats och denna gången i Wasa Sporthall. Taggen är den samma som tidigare och är det någon som känner igen denna eller vet något mer så vill vi väldigt gärna ha reda på detta  för att försöka stoppa eländet som bara skapar kostnader. 
Hör av dig till vårt kansli eller till någon förtroendeman/kvinna inom föreningen.
Nu är den snart här!
2020-08-26 09:14

TELGE SIBK-muggen är beställd och ligger på tryck!

Missa inte chansen att skina som en riktig supporter med en snygg mugg i handen.

Utöver muggen så ingår också kaffe under hela säsongen i Västergård Arena. Har du muggen med dig när kiosken är öppen så slipper du stå i kö för att köpa kaffe, du fyller helt enkelt bara på när du är sugen.


Skulle det vara så att vi inte kan öppna upp kiosken innan jul pga förbudet mot publik så kommer dealen med gratis kaffe även gälla nästa säsong.


Telge-muggen kostar 300 kr och kommer att säljas i kiosken när vi öppnar men vill du säkra en redan nu så skickar du en beställning till ledaren för ert lag.
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Flickor 08/09, 27/09 19:50 
Flickor 08/09, 26/09 14:22 
Dam Allsvenskan, 25/09 17:24 
Dam Allsvenskan, 22/09 18:11 
Pojkar 07/08, 19/09 20:46 
Flickor 03-07, 19/09 20:14 
 
Tack till våra huvudsponsorer:
Vi stödjer Telge SIBK!
 
Svenska Spel, anslut dig!
 
telge.sibk på Instagram