Tack till våra huvudsponsorer:
 
Se matcherna live:
 
 
 
 
Välkommen till Telge SIBK

Välkommen till en av Södermanlands största innebandyföreningar. Under säsongen 2014/15 är vi mycket stolta över att våra Damer spelar i SSL och våra Herrar i Division 1.
Dessutom har vi en mängd duktiga och lovande ungdomar som spelar innebandy i vår förening.

H1 Truppbygget börjar bli färdigt
2015-05-26 17:41
vi börjar presentera truppen efter tre veckors fys och träningsmatch mot allsvenska Salem som vi vann med 10-9.
vi kommer att presentera tre spelare i taget:

Vi börjar med våra tre målvakter:

Rikard Weilow, gjorde en fantastisk säsong förra året och vi hoppas/vet att Rikard kommer att ta ytligare kliv den här säsongen som kommer.
Skrivit på för två år framåt. Tröjnummer : 35

Christian Karlsson: Tillbaka i Södertälje efter några år i Salem med spel i juniorserier, JAS och tillhört A-laget där det även blev spel i allsvenskan.
Vi är glada att Christian är tillbaka hos oss.
Skrivit på för två år framåt. Tröjnummer : 91.

Adam Blomberg, uppflyttad från JAS laget. Ser fram emot att se hur Adam utvecklas framöver. Kommer ge Rikard och Christian en kamp om platsen mellan stolparna.
Skrivit på för två år framåt. Tröjnummer : 30.

Ytterligare två som kör!
2015-05-20 21:40
Felicia & Lotta
Läs mer här.
Nytt för ungdomar och juniorer fom nästa säsong
2015-05-19 11:49

Säsongen 2015/16 sker det förändringar för de som ska tävla i ungdoms- och juniorinnebandy. Förutom förändringarna i själva tävlingsupplägget kommer våra ungdomar och juniorer att mötas av fyra förändringar och möjligheter nästa år.

Kolla länken här ovan och nertill till SIBF och se hur detta träffar dig.


Länk

Telge SIBK åkte med SSL klubbarna på föreningsutveckling!
2015-05-18 22:05

Under en hel vecka deltog vi i Telge SIBK delta med fyra personer i SIBFs "Föreningsutvecklingsutbildning 2015" på Rhodos tillsammans med SSL klubbarna i landet.


Det blev en hel del om elitverksamheten, ekonomin i föreningarna, marknadsföring och elitlicensen som Innebandyförbundet håller på med implementeringen av. Det hela skall även ända upp i en verksamhetsplan för föreningens vidare utveckling.


Detta passar Telge SIBK/IBS alldeles utmärkt då vi satsar hårt på framtiden och vill bygga en uthållig förening med en bred ungdomsverksamhet samt en framgångsrik elitverksamhet som  vi alla kan vara stolta av.

En in och en ut
2015-05-13 15:00
Terese & Jennifer
Läs mer här.
Fyrtal i Ess!
2015-05-12 22:00
Mats, Conny, Bengt & Thomas.

Det här fyrtalet går inte av för hackor! Ett gäng ytterst kompetenta och härliga människor som förgyller tillvaron för så många andra.


Precis som i poker är det inte ofta man får handen och det gäller även den här gången. Essen Mats Weilow och Conny Gustafsson indikerade när säsongen var slut att de skulle tacka för sig. Telge SIBK och speciellt damlaget riktar det största av alla tack till Matte och Conny för det engagemang och slit ni har lagt ner!


Bengt Sjödin är dock ett ess som vi får behålla, Benge kommer fortsättningsvis leda den dagliga fysträningen som damlaget genomför vilket vi är oerhört glada för!


Det nya esset i handen är Thomas Fredriksson som är ett välbekant ansikte i Södertäljes innebandysfär, Slidder kommer att axla Connys mantel med bravur!


Än en gång, STORT TACK MATTE OCH CONNY! Ta nu hand om er själva och familjen, lev väl!


Och till Benge säger vi: Kör hårt!


Och till Slidder: Välkommen!


Lagbygget fortsätter!
2015-05-12 12:00
Emelie & Johanna!
Läs mer här.
364 matcher blir fler!
2015-05-07 16:00
Minnie & Natta!
Läs mer här.
Kvintett fortsätter!
2015-05-03 21:00
Carro, Sandra, Cissi, Jessika och Malin!
Läs mer här.
Telge SIBK Dam
2015-04-28 13:30
Jonny Norrbom

Information från Telge SIBK 28 april 2015


Föreningen bygger vidare i ledarskapet kring representationslagen.


Vi hälsar Jonny Norrbom välkommen som assisterande tränare i damlaget.


Jonnys innebandyfilosofi passar väl ihop med huvudtränaren Richard Gårdmans och vi säkra är på att Jonny egenskaper kommer att skapa bra dynamik i ledarskapet. I det civila arbetar Jonny som lärare och vi ser fram emot hur hans pedagogiska ådra ska hjälpa laget att utvecklas än mer.


Jonny kommer närmast från en roll som spelande tränare i Kolpenäs IBF och har erfarenheter från spel på högsta nivå med Södertälje IBK i Elitserien.

Frågor kring detta kan ställas till undertecknade.


Innebandyhälsningar

Håkan Ahlqvist

Damansvarig


Telge SIBK Herr
2015-04-21 09:35
Kim Callin

Information från Telge SIBK 21 april 2015


Föreningen bygger vidare i ledarskapet kring herrlaget.


Vi hälsar Kim Callin välkommen som assisterande tränare och spelare.


Förutom att assistera huvudtränaren Peter Nilsson kommer Kim även att spela i laget där han med sin erfarenhet och skicklighet kommer att bidra på många sätt. En kompromisslös och hängiven personlighet matchar Peter på ett intressant sätt och vi är övertygade om att denna konstellation ska lyckas ta laget till nya nivåer.


Kim kommer närmast från spel i Allsvenskan med Salems IF och har ett flertal säsonger i högsta serien tillsammans med Balrog B/S IK, Södertälje IBK och AIK.


Frågor kring detta kan ställas till undertecknad.


Innebandyhälsningar


Roland Fränzel

Herransvarig


Stort tack!
2015-04-09 21:24
Vår kampanj på ICA Maxi är nu över och vi kan bara konstatera att det blev en stor succé! Så många människor har pratat med oss, lämnat sina kvitton och gissat vikt på påskäggen. Vinnarna i tävlingarna har dragits och meddelats personligen, grattis till er!

Vi vill rikta ett stort tack till alla som stöttat oss genom att lämna sina kvitton, till de lag som varit med och packat kassar, till de medlemmar som arbetat med genomförandet av kampanjen och till ICA Maxi som sponsrat eventet. Hjärtligt tack!
Telge SIBK Dam och Herr
2015-04-01 22:15
Richard Gårdman & Peter Nilsson

Information från Telge SIBK 1 april 2015


Efter en tids diskussioner är de första pusselbitarna på plats för våra representationslag och vi är glada att presentera Richard Gårdman som ny tränare för Telges damer och att Peter Nilsson tar över som tränare för Telges herrar.


Peter Nilsson som framgångsrikt lotsat våra damer till framgångar under flera år har uttryckt sig redo för nya utmaningar. Peters kunskaper och erfarenheter tillsammans med hans driv och engagemang kommer att tillföra ytterligare en dimension till vårt herrlag i deras plan att nå allsvenskan.


Richard Gårdman kommer närmast från ett uppdrag inom Nacka Wallenstam och med flera års erfarenhet från ett antal föreningar kommer han till Telge med resultatmålsättningen att återta platsen i SSL tillsammans med laget. Richard har en gedigen innebandybakgrund och –utbildning som vi räknar som nyckelfaktorer för att förbereda laget på bästa sätt inför återkomsten och genomföra de förändringar vi ser behov av.


Frågor kring detta kan ställas till undertecknade.


Innebandyhälsningar


Håkan Ahlqvist                             Roland Fränzel

Damansvarig                                Herransvarig


Så förändras de nationella ungdoms- och juniortävlingarna
2015-03-25 11:54

Svensk Innebandys Tävlingsutskott har arbetat tillsammans med distriktsförbunden för att komma fram till en lämplig tävlingsmodell för juniorer och ungdomar. Här presenteras den.


Följ länken här nedan och läs mer om hur det blir:

http://www.innebandy.se/Nyheter/TavlingDomare/Sa-forandras-ungdoms--och-juniortavlingarna/

Nyheter från våra lag
Pojkar 00, 28/05 13:03 
H1 Södertälje IBS, 27/05 17:03 
H1 Södertälje IBS, 26/05 17:24 
Pojkar 03, 20/05 23:28 
Dam D1, 20/05 21:40 
Pojkar 09, 19/05 10:00