Tack till våra huvudsponsorer:
 
Guldsponsorer
 
Vi stödjer Telge SIBK!
Se matcherna live:
 
 
Skapa din egen drömfemma - tävla om fina priser!
 
 
Senaste från telge.sibk på Instagram
Välkommen till Telge SIBK!

Välkommen till en av Södermanlands största innebandyföreningar. Under säsongen 2016/2017 är vi mycket stolta över att både våra Damer spelar i Allsvenskan och Herrarna spelar i Division 1. 

Dessutom har vi en mängd duktiga och lovande barn/ungdomar som spelar innebandy i vår förening. Utöver detta har vi lag för motionsspel och inte minst även ParaSportlag för spelare med funktionshinder.

Öppna träningar till division 1 damer
2016-05-09 22:45

Telge SIBK kommer att fortsätta driva utvecklingen på damsidan även kommande säsong och i ett led för att detta skall lyckas kommer vi att ha öppna träningar för division 1 på damsidan. Denna nivå kommer att fungera som en språngbräda till vårt lag i allsvenskan där vi självklart siktar på att komma till SSL.


Upplägget för division 1 kommer vara att satsa på ett lag som fokuserar på att vara konkurrenskraftig i serien och använda oss av resurser från vårt damjuniorlag i juniorallsvenskan och representationslaget.

Men vi behöver nytillskott som kan hjälpa oss driva det i rätt riktning och hoppas att du känner att detta kan vara en utmaning för dig, var inte tveksam för att kontakta oss för mer information.


Torsdag 12/5 Pershagen hallen kl 19:30-21:30, därefter


Plats: Västergård Arena

Tider: Torsdag 19/5, 26/5 och 2/6,  kl 20:00 – 21:30, samling 19:30.

         Tisdag 17/5, 24/5, och 31/5,  kl 18:30 – 20:00, samling 18:00.


 

Patrik Lindqvist 070-313 55 68

Magnus Lindberg 070-915 45 69

Andra nyförvärvet!
2016-05-09 22:44
Therese Gustafsson i Arenan!

Dags att presentera nyförvärv nummer två och det är med stor glädje vi kan hälsa Therese Gustafsson välkommen till Telge SIBK. Hon kommer till oss från Huddinge IK.


Tess, som fyller 18 senare i sommar, gjorde en riktigt bra debutsäsong i Huddinges SSL-lag där hon vid säsongssummeringen stod som vinnare i den interna poängligan med 26 poäng (16 mål och 10 assists). Talangen finns definitivt där och med Tess vilja och inställning kommer utvecklingskurvan fortsätta att accelerera.


- Det är fantastiskt roligt att Tess väljer att komma till Telge och det ska bli riktigt kul att se henne i vår tröja. Tillsammans kan vi göra detta till något riktigt bra och jag är övertygad om att vi kommer få se henne ta flera steg i rätt riktning. Som grädde på moset tror jag även att hon kommer att förvalta sina lägen på bästa sätt som den poängmakare hon är, kommenterar Håkan Ahlqvist.


Vi rullar vidare, häng med!  

Påminnelse! Telge SIBK tillsammans med IUG vill anställa en Ungdomsledare!
2016-05-09 11:07
Vår samarbetspartner

Telge SIBK har nu fått chansen att tillsammans med organisationen Idrott Utan Gränser anställa en ungdomsledare som via skolor och förening skall rekrytera ungdomar till idrotten.


Vi tror att tjänsten kommer passa utmärkt för en yngre tjej/kille med spelarbakgrund från innebandyn, som söker jobb, som gillar sin idrott, är social i sin läggning och tycker om att vara med ungdomar.

För mer detaljer klicka "Läs Mer"

VM-guld!
2016-05-09 10:51
Segerkyss!

Stort grattis till Sveriges U19-tjejer, och ett extra stort grattis till Natta och Felicia, som vann VM-guld i Kanada efter finalvinst mot Finland med 6-3.


Se highlights från finalen här.

Målskytten kör vidare!
2016-05-02 22:21
Cissi målar vidare!

Vi är oerhört glada och nöjda när ytterligare en viktig pjäs är klar för vår fortsatta satsning uppåt i systemet.


Ikväll skrev Cecilia Asplund på avtalet och blir Telge SIBK fortsatt trogen, därmed säkras en mycket vass målskytt som stadigt levererat poäng de senaste säsongerna.


- I Cissi får vi en målskytt av rang, hon har verkligen näsa för målet och har gjort många sköna baljor genom åren. Det räknar vi med att hon ska fortsätta med samtidigt som hennes fart och hot kommer att öppna upp för andra, kommenterar Håkan Ahlqvist.Marknadschef Telge SIBK
2016-04-30 10:38
Marknadschef / Marknadskoordinator / Säljare / Försäljning / Account management / Sportsmanagement / Sport / Innebandy / Floorball / Södertälje / Marknadsansvarig / Marketing / Marketing Manager 

Telge SIBK växer och det är då dags att ta nästa steg i vår föreningsutveckling söker vi därför en: Marknadschef
Första nyförvärvet!
2016-04-29 22:25
Clara Ekenström åter i Telge-tröjan!

Idag presenterar vi det första nyförvärvet inför kommande säsong och vi är jätteglada att få återse Clara Ekenström i våra färger!


Snart 18-åriga Clara kommer närmast från Nykvarns IF där hon haft en fin utvecklingskurva de senaste åren och stadigt levererat poäng och många gånger stått för avgörande insatser. Clara är förutom en väldig talang även högerfattad vilket tillför en dimension i spelet och gör nyförvärvet än viktigare.


- Clara kommer till oss med intressanta spetsegenskaper och tillsammans räknar vi med att kunna förädla dessa ytterligare. Hennes egna uttalanden under våra diskussioner tyder på en ambitiös inställning till sporten och på så sätt matchar Clara mycket väl vår egen ambition. Det ska bli mycket intressant att följa Clara under de kommande åren, kommenterar Håkan Ahlqvist.


Damernas lagbygge har rullat igång rejält nu, följ oss den kommande tiden!

Två glada tjejer fortsätter!
2016-04-28 23:00
Daniela & Jessika kritar på!

Det är med stor glädje vi konstaterar att två av lagets glädjespridare väljer att fortsätta i Telge SIBK.


På onsdagskvällen skrevs avtalen under för Jessika Hellsén, en av lagets trotjänare, och för Daniela Vänskä, en relativ "färsking" som gjort snabbt avtryck i laget. Därmed fortsätter lagbygget att ta kliv framåt.


- Både Jessika och Daniela bidrar enormt med sin glädje och kompromisslösa inställning till hårt arbete och träning. Intensiteten, viljan och farten finns där alla dagar i veckan vilket är positivt på alla plan, säger damelitansvarige Håkan Ahlqvist.


Fler nyheter kommer löpande så häng med!

Förändringar i damlaget
2016-04-27 13:25

Richard Gårdman avslutar sitt uppdrag som huvudtränare för Telges damlag.


Richards personliga situation med förändrade arbetsförhållande som inneburit extrema restider kombinerat med de insatser som krävs i en elitsatsande verksamhet ligger bakom det gemensamma beslutet att frigöra Richard från det avtal som träffades inför den gångna säsongen.


Spelartruppen är informerad kring förändringen.


Diskussioner pågår kring Richards engagemang under resterande avtalstid.


Arbetet att rekrytera ny huvudtränare för Telges damlag pågår för fullt.


Håkan Ahlqvist

Damelitansvarig


Mats Köpsén

Sportchef

Poängdrottningen satsar vidare!
2016-04-26 22:57
Påskrivet och klart!

Vi är stolta och glada när vi meddelar att Felicia Forsmark satsar vidare i Telge.


Ett par dagar innan Felicia flyger över Atlanten för att delta i U-19 VM kom vi överens om ett nytt avtal. Detta gör att Felicia har framtiden klar för sig och fullt ut kan fokusera på landslagsuppdraget där siktet är inställt på guld.


- Felicias beslut är mycket glädjande och är naturligtvis extremt viktigt för oss i vårt fortsatta arbete med målsättningen att utveckla spelare, lag och förening för spel i SSL framöver, kommenterar Damelitansvarige Håkan Ahlqvist.


Vi räknar med att löpande kunna rapportera vårt truppbygge de närmaste dagarna och veckorna, håll utkik på hemsidan!


Nyhet - Juniorallsvenska, nu också för tjejerna!
2016-04-18 12:00

Telge SIBK satsar på att utveckla tjejsidan ytterligare, och ett led i detta är att vi kommer förstärka skiktet under representationslaget (Allsvenskan) för att minska glappet mellan flicklagen och seniorlagen.

Följande förändringar kommer att ske:

  • Vi kommer tillsammans med Järna SK ha ett JAS lag (Juniorallsvenskan) kommande säsong 2016/2017 för tjejer födda 99/00.  Här kommer vi få ett slagkraftigt lag som vi hoppas ska kunna gå riktigt långt.

  • Tränare blir Magnus Lindberg Telge SIBK och Mats Ericsson Järna SK

// Telge SIBK v/Sportkommittén

Felicia och Nathalie till U19-VM!
2016-04-13 14:13
Felicia & Nathalie

Stort grattis säger vi idag till Felicia Forsmark och Nathalie Engström som blivit uttagna att representera Sverige i kommande U19-VM.


Bra jobbat tjejer!


Turneringen spelas i Kanada 4-8 maj men truppen åker redan 28 april för förberedelser.


På förbundets hemsida kan du läsa mer om truppen.

Innebandyskola på sommarlovet
2016-04-12 14:36

Nu är vi med på Telgekoncernens "Sommarskoj"!


Tillsammans med vå sponsor Telgekoncernen erbjuds nu även innebandy på Sommarskojs meny.


För de som är mellan 6 och 12 år går det nu att vi Telgekoncernens hemsida anmäla sig till en veckas innebandyskola på: http://sommarskoj.telge.se/

...

Obs! Inga förkunskaper behövs. Blir det fullt så lottas platserna ut.
Tid 4-8 juli, kl. 09-15

DM-guld till våra damjuniorer!
2016-04-02 19:39
Ett stort grattis till vårt damjuniorlag som idag tog hem DM-guldet nere i Nyköping efter att ha besegrat Nykvarn med 3-1.
Härligt jobbat tjejer!
Nyheter från våra lag
Flickor 01/02, 24/05 12:38 
Pojkar 03, 22/05 22:40 
Pojkar 01, 22/05 22:32 
Pojkar 01, 11/05 16:11 
Allsvenskan, 11/05 09:47