Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Telge SIBK
Innebandy

Bli medlem i Telge SIBK
BLI MEDLEM
Välkommen till Telge SIBK!

Välkommen till en av Södermanlands större innebandyföreningar. Under säsongen 2019/2020 spelar våra Damer i Allsvenskan (Västra) och Herrarna i Division 2 (Södermanland). Vi har även dam- och herrlag representerade i JuniorAllSvenskan.

Vi är mycket stolta över våra duktiga och lovande barn/ungdomar som spelar innebandy i vår förening. Detta inkluderar lag för seriespel/sammandrag och inte minst även parasportlag för spelare med någon form av funktionshinder.

Herrar H2
Tre målvakter klara för spel med herrlaget kommande säsong!
2019-07-11 08:00, Herrar H2
Telge SIBK är glada över att kunna presentera herrlagets målvaktsbesättning till den kommande säsongen. Rikard Weilow, Kristoffer Eriksson och Christian Karlsson har alla skrivit på för herrlaget och kommer representera laget kommande säsong.
Rikard har under flera säsonger varit en av målvakterna i vårat Division 1-lag och kommer från en stark säsongsavslutning där han stod många matcher och hade en stor del i lagets starka vårsäsong. Kristoffer Eriksson är en spelare ur de egna leden som efter några år på annat håll kom tillbaka till föreningen inför förra säsongen och spelade med U-laget i Division 2. Till nästa säsong tillhör han herrlaget och kommer konkurrera om målvaktsplatsen. Den tredje målvakten är ett nyförvärv som även han kommer från de egna leden, Christian Karlsson som tidigare tillhört herrlaget ansluter närmast från Tumba GOIF. Christian som även är landslagspelare för Thailand är en reaktionssnabb målvakt som ytterligare spetsar till våran målvaktsbesättning.
Herrar H2
Poängstarkt radarpar tillbaka i herrlaget!
2019-07-08 08:00, Herrar H2
Telge SIBK är väldigt glada över att kunna meddela att två spelare som varit viktiga delar av vårat herrlag i flera år nu är klara för spel i herrlaget återigen efter en säsong i U-laget. Carl Vingnäs och Magnus Söderqvist har skrivit på och kommer spela med herrlaget kommande säsong.
Inför förra säsongen så valde de båda att kliva ner och spela med U-laget i Division 2 men nu är de tillbaka i herrlaget. Tillsammans har de i herrlaget gjort ungefär 350 matcher och stått för närmare 250 poäng genom åren. Föregående säsongen i U-laget så gjorde Magnus 45 poäng på 17 matcher i Division 2 och det ska bli spännande att se vad de kan åstadkomma när de nu kommer tillbaka till herrlaget kommande säsong.
Innebandyskolan "Sommarskoj" är nu igång
2019-07-01 23:01
Det börjar bli tradition med Sommarskoj första juliveckan. Så också i år där ett förtital flickor och pojkar är i full gång med en hel del lek blandat med innebandy. Det är viktigt att ha roligt och tycker barnen om det så är de jättevälkomna att spela med oss även i höst när säsongen drar igång säger våra duktiga juniorspelare och som leder och instruerar under Sommarskojveckan. 
Herrar H2
Två viktiga spelare fortsätter i herrlaget!
2019-07-01 22:18, Herrar H2
Telge SIBK är väldigt glada över att kunna meddela att ytterligare två spelare från förra säsongens H1-lag fortsätter med herrlaget. Matias Karkulahti och Andreas Lindgren har skrivit på och kommer spela med herrlaget den kommande säsongen.
Matias är en av de mer rutinerade spelarna i laget med närmare 200 tävlingsmatcher för herrlaget och har de senaste säsongerna varit en av de ledande backarna i laget. Med sina ledaregenskaper kommer han vara väldigt viktig för laget kommande säsong. Andreas anslöt till laget i början av förrförra säsongen och slog sig snabbt in i laget med sin snabbhet och målfarlighet. Förra säsongen blev det inte lika mycket mål men till kommande säsong är vi övertygade om att målen kommer bli desto fler igen.
Träningstider 2019-20
2019-07-01 16:50
Dessa träningstider kom vi överens om på ledarmötet 19 juni
Herrar H2
Träningsmatch för herrlaget mot IBF Västerås!
2019-06-30 00:25, Herrar H2
Herrlaget spelade tidigare i veckan en träningsmatch inför uppehållet för att känna lite på matchspel och låta den nya tränaren Kari Koskinen få testa laget i matchspel.

Det blev en svängig match på det svårspelade golvet i Bombardier Arena mot ett IBF Västerås anförda av våran tidigare tränare Nicklas Jonsson som föregående säsong slutade på femte plats i Division 1 Västra Svealand. Efter att vi gått ikapp i sista perioden till 5-5 så kom 6-5 på ett frislag med en sekund kvar, en väldigt lång sekund ska tilläggas. Glädjande saker i den här matchen som vi tar med oss är att försvarsspelet såg bra ut och en debut i herrlaget från ett gäng juniorer som alla stod för fina insatser.
Slutresultat: IBF Västerås - Telge SIBK 6-5
Målskyttar Telge: Morgan Ahlberg x2, Tommy Cannerbo, Anton Malmqvist-Scott, Akseli Laitinen
Herrar H2
Två nyckelspelare förlänger med herrlaget!
2019-06-24 10:00, Herrar H2
#21 Robin Berglund & #7 Tommy Cannerbo
Det är dags att börja presentera herrlagets trupp inför den kommande säsongen. Den sportsliga ledningen har jobbat hårt för att ställa ett slagkraftigt lag på banan till den kommande säsongen. Nu börjar truppen formas och det är hög tid att presentera spelarna.
Telge SIBK är väldigt glada över att kunna meddela att #21 Robin Berglund och #7 Tommy Cannerbo fortsätter i herrlaget kommande säsong. Både Tommy och Robin har under de senaste säsongerna varit nyckelspelare i vårt Division 1 lag och stått för mycket poäng. Nästa år kommer de vara två av våra viktigaste spelare och vi kommer säkerligen få se en hel del poäng från deras klubbor i Division 2.
Telge SIBK samarbetar med "Hero Of The Talk"
2019-06-11 10:40
Telge SIBK har inlett ett samarbete med Hero Of The Talk för att aktivt motarbeta mobbning och utanförskap på plan. Samarbetet innebär att Telge SIBK har upp till 48 gratisplatser, där våra spelare i åldrarna 10-13 flickor och pojkar kan vara med i Hero Camp i sommar. Hero Camps är uppdelat på olika idrotter och i sommar har de innebandy med. Innebandygruppen kommer ledas av vår egna- och damlagets Josefine Krogh, så passa på att boka snabbt!
Telge SIBK/IBS årsmöte för säsongen 2019/2020
2019-06-10 12:52

Publicerat 2019-05-11

Dags för årsmöte i Telge SIBK/IBS

Datum:    Torsdag 13 juni 2019, kl 19

Plats:       Västergård Arena, VIP/Utbildningslokalen

Alla medlemmar är mycket välkomna!


Valberedningen tar gärna emot tips om tänkbara personer för styrelseuppdrag eller annat. I så fall kontakta Tina Ahtela 076-035 39 31 eller tina_ahtela@hotmail.com 


Dagordning:
Dam Allsvenskan
2019-06-06 16:52, Dam Allsvenskan
Arbetet med trupp och stab till Damlaget fortsätter, och idag kan vi med glädje presentera vår nya lagledare.
Då Christer Svensson, som gjort ett jättejobb för oss under några säsonger, nu har valt att lämna sitt uppdrag, så har vi nu gjort klart med den som tar över detta viktiga uppdrag.

Den som tar över nu är ingen mindre än Henrik Wemmer som är ett känt ansikte i föreningen. Som bl.a flitig speaker på både D1 och Dam A-matcherna så har hans optimistiska stämma och sköna musik hörts över hallen.
Dam Allsvenskan
Ny tränare till Damallsvenskan
2019-05-20 16:47, Dam Allsvenskan
Nu laddar vi om på riktigt inför nästa säsong, och det har precis blivit klart med ny tränare för Damlaget
Vi är mycket glada för att ha kunnat knyta till oss en riktig innebandyprofil till damerna, nämligen Bruno Lundberg! 

Bruno har en lång och gedigen innebandykarriär bakom sig, både som spelare och tränare och kommer närmast ifrån en 3-årig sejour i Tyresö Trollbäcken. Det vi söker är ett rakt och tydligt ledarskap med stort engagemang, och en brinnande vilja att utveckla vårt unga lag, och där tror vi Bruno är rätt person för den rollen. Kontraktet med Bruno har vi skrivit på 2+1 år, och i och med detta så hälsar vi honom hjärtligt välkommen till klubben!!
Materialare klar för juniorlaget!
2019-05-10 19:44
Vi kan nu stolt presentera att vi har gjort klart med en materialare inför säsongen 2019/2020. 

Detta är någonting vi har letat efter då vi har känt att detta har saknats i truppen. 

Kort presentation utav Dana:

Namn: Dana Hall
Ålder: 45 år
Bor: Centrala Nykvarn
Familjesituation: Gift sedan 18 år tillbaka med min fina livskamrat Carina. Två söner, Elias & Gustav samt två hundar, Ludde & Laban.
Fritidsintressen: Att se boysen spela innebandy (!), gymträning, egna byggprojekt och allt som har med BBQ att göra.
Kort historia om Dana: Född i USA. Flyttade till Sverige 1981. Arbetar med fondhandel till vardags på SEB. Nyfiken på människan bakom klubban. Matglad och skojfrisk. Och ja, jag följer GOT!  
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Tack till våra huvudsponsorer:
Våra Guldsponsorer
Vi stödjer Telge SIBK!
Svenska Spel, anslut dig!
 
telge.sibk på Instagram