Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Telge SIBK
Innebandy
Dam Allsvenskan

Bli medlem i Telge SIBK
BLI MEDLEM
Välkommen till Damlagets lagsida

Säsongen 2018-2019 spelar vårt damrepresentationslag i Allsvenskan (västra).  

Damernas bekräftade träningsmatcher inför seriestart
2019-08-15 20:42
Bilden är från föregående säsong.
Damerna har redan spelat flera träningsmatcher. Tre matcher ytterligare är bokat och bekräftat. Vi meddelar och fyller på nedan ifall fler tillkommer.  

Publik är alltid trevligt och ni är således varmt välkomna!

31/8    Spelar vi mot Storvreta i Uppsala


7/9      14:30 möter vi Täby i VGA                                                                                                                                                        

8/9      14:30 möter vi Nacka i VGA 

Äntligen är vi igång!
2019-08-05 20:39
Idag hade vi vårt första innebandyträning för säsongen. Ett nästan fulltaligt gäng var på plats. Vi saknar några som ännu är på semester. BIP testet visar på en stark trupp som gjort sin sommarträning. Väldigt roligt att se. Säsongen ser verkligen lovande ut.
Truppuppdatering !
2019-08-03 13:03
En glad sportchef skakar tass med några av de nya spelarna...
Snart är det dags att dra igång träningarna på allvar, och Bruno samlar styrkorna inför säsongen. Då är det väl på tiden att vi kommer med lite information kring truppen inför säsongen 2019/2020.
Träningsstart damer Allsvenskan
2019-07-31 09:19
Efter sommaruppehållet så är det äntligen dags för att dra igång på allvar igen. 
Träningarna börjar på måndag 5/8. Uppvärmd och klar 19:30!
Håll koll på kalendern så ni inte missar något.

Vi ses!
2019-06-06 16:52
Arbetet med trupp och stab till Damlaget fortsätter, och idag kan vi med glädje presentera vår nya lagledare.
Då Christer Svensson, som gjort ett jättejobb för oss under några säsonger, nu har valt att lämna sitt uppdrag, så har vi nu gjort klart med den som tar över detta viktiga uppdrag.

Den som tar över nu är ingen mindre än Henrik Wemmer som är ett känt ansikte i föreningen. Som bl.a flitig speaker på både D1 och Dam A-matcherna så har hans optimistiska stämma och sköna musik hörts över hallen.
Arbetet fortgår med säsongen 2019-2020
2019-05-22 19:57
Vi har jobbat i tysta ett tag nu. Men vi har inte legat på latsidan.  Vi har precis avslöjat vårt senaste tillskott. Vi hälsar Bruno Lundberg välkommen som tränare för vårt allsvenska damlag. Bruno har en gedigen meritlista som tränare. 

Försäsongen är nu igång och vi kommer presentera flera nyheter inom kort. 

Stay tuned!


Ny tränare till Damallsvenskan
2019-05-20 16:47
Nu laddar vi om på riktigt inför nästa säsong, och det har precis blivit klart med ny tränare för Damlaget
Vi är mycket glada för att ha kunnat knyta till oss en riktig innebandyprofil till damerna, nämligen Bruno Lundberg! 

Bruno har en lång och gedigen innebandykarriär bakom sig, både som spelare och tränare och kommer närmast ifrån en 3-årig sejour i Tyresö Trollbäcken. Det vi söker är ett rakt och tydligt ledarskap med stort engagemang, och en brinnande vilja att utveckla vårt unga lag, och där tror vi Bruno är rätt person för den rollen. Kontraktet med Bruno har vi skrivit på 2+1 år, och i och med detta så hälsar vi honom hjärtligt välkommen till klubben!!
Lyckad double-header och match mot legendarisk klubb…
2018-10-26 15:09

Förra helgens dubbla hemmamatcher mot Söderlagen Fröjered och Hovslätt slutade ju på bästa sätt, då vi bärgade 6 pinnar rätt in på kontot!

På Lördagen var alltså Fröjered på besök, i en match där Josefine Krogh fick göra debut i Allsvenskan, och det gjorde hon med den äran! Jossan agerade som en trygg och säker sista utpost, och stöttade laget till en övertygande seger med hela 9-4... 

En vinst och en torsk, och två hemmatcher på gång...
2018-10-19 16:47

Efter en helgs uppehåll är det återigen dags för lite action, och det smäller inte bara en gång utan det är en double-header, med två hemmamatcher samma helg.

Vår Västra serie går ju i par med den Södra serien, och i förra omgången för två veckor sedan så var vi ju på en road-trip i södra Sverige som slutade med en vinst och en förlust. 

Segermatchen kom på Lördagen i Hässleholm då vi vann matchen mot nykomlingen Röke med 4-3.

Premiärförlust och Road-Trip...
2018-10-05 09:03
Förra helgens premiär mot Skoghall var en match där vi lärde oss en hel del. Storfavoriten Skoghall visade att man inte har råd med att slarva för mycket, och att inte bjuda på något, för då straffas man obönhörligt. Skoghall visade sig vara numret för stort för oss, men jag tycker ändå att vi stod upp bra över 60 minuter! Peter och teamet kommer att jobba med tjejerna framöver för att putsa bort det onödiga slarvet, och att se till att vara mer noggranna i det vi gör över hela banan. Jag tror att laget bara kommer att bli bättre och bättre under säsongen, och ser ljust på framtiden, trots premiärförlusten. 
Seger i genrepet, och seriepremiär...
2018-09-27 08:34

Efter en del uddamålsförluster på försäsongen så avrundade laget med en 5-2-seger på bortaplan mot Storvreta under Onsdagskvällen, vilket ger en positiv känsla inför helgen. Det har varit en något rörig avslutning på försäsongen, och i säsongspremiären på Lördag står vårt unga lag inför en riktigt härlig utmaning  då Skoghall kommer på besök. 

När visslan ljuder kl. 14.00 på Lördag så står alltså Skoghall på andra sidan, och det är ett lag som har höga ambitioner inför säsongen, där uppflyttning för dom är ett självklart mål. För vårt unga lag blir det något att sätta tänderna i, men samtidigt en bra värdemätare, där vi garanterat ska sälja oss dyrt!


Kom och stötta oss på Lördag, och bekanta er med den i många delar helt nya truppen!

Grattis Jenna till U19-platsen!!
2018-08-29 09:21

Ny i truppen för i år är Jenna Taivaloja, som är en Järnatjej som nu är tillbaks i Södertälje efter en utflykt till Mora. I dagarna blev det dessutom klart att Jenna kommer att vara med i den Finska U19-trupp som till helgen möter Sverige i Borgå/Porvoo. 

Från föreningens håll så vill vi bara säga ett stort grattis, Jenna, till u-landslagsplatsen !!
En comeback....
2018-08-16 16:36
Lina
Efter en välbehövlig semester så kommer här lite mer nyheter kring damtruppen. Vi är mycket glada att kunna presentera en spelare som beslutat att göra comeback, nämligen Angelina Callin

Lina är välkänd i våra kretsar då hon representerat Telge under många säsonger, där hon senast spelade med oss under säsongen i Allsvenskan då vi gick upp till SSL. För vårt unga lag kommer Linas rutin att betyda väldigt mycket, så vi är mycket glada att se henne i Telgetröjan ännu en gång!
Truppen växer...
2018-06-25 09:05

Efter Midsommarhelgen är det dags att presentera ännu ett par nya spelare. Även denna gång handlar det om ett par lovande tjejer från 00-kullen, och även här har dom rötterna i Nykvarns IF.

 

Det handlar om Elin Källström och Linnea Lindermyr som valt att satsa vidare tillsammans med oss i Telges organisation. Elin kom till oss redan under förra säsongen, och fick då chansen att prova på spel i SSL. Här har vi en hårt jobbande forward som vi tror kommer att ta stora kliva framåt i utvecklingen. Linnea är ny för oss och är en forward med poängkapacitet som vi tror mycket på inför framtiden.

 

Kul att du valde att spela vidare med oss Elin, och välkommen till klubben Linnea!

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Tack till våra huvudsponsorer:
Våra Guldsponsorer
Vi stödjer Telge SIBK!
Svenska Spel, anslut dig!
 
telge.sibk på Instagram