Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Telge SIBK
Innebandy
Herrar Div 2

H2 - Bortaseger mot IK Standard
2018-11-11 22:45
Det inkasserades tre nya pinnar till H2 kontot i Eskilstuna mot IK Standard. 

Vid lördagens match gick vi ner på folk innan matchen ens börjat och dessutom med en coach som satt tillbakalutad i en solstol på sydligare breddgrader.

Med två keeprar och 11 utespelare blev det puls på samtliga spelare snabbt och dessutom mål i första bytet efter 36 sekunder av firma Calle/Mange. IK Standard kvitterar och går sedan förbi när deras #87 presenterar sig för första gången med en macka genom slottet som dom rakar in.
Mr #87 skulle visa sig vara IK Standards enda och skarpaste verktyg i lådan (4+2) medans vi förfogar över fler skarpslipade verktyg. 
Första perioden slutar 3-2 till oss efter ytterligare kasse av Calle/Mange och JT/Scott

I början av andra drabbas vi av en utvisning där #87 straffar oss direkt.  Vi behåller dock ledningen hela perioden medans gamla krigsskador börjar göra sig påminda.  Vi går till periodvila med 6-4 i bagaget efter mål av Larsen/Calle , Scott/JT, Scott/Joromi.   

I tredje gasar IK Standard på direkt och #87 reducerar än en gång. I pp lyckas Larsen placera bollen i övre vänstra nätmaskan efter att siktat, siktat och sikta för att sen hänga in den i rätt maska.
Nu börjar det bli riktigt tungt, fotleder och lårkakor smärtar och vi är bara en extra som kan avlasta.

Standard gnuggar på och är nästan ikapp när #87 äntligen begår ett misstag som renderar i 2 minuter på botbänken när klockan står på 18.22. Nu är det bara hålla huvudet kallt men det blir lite stress ändå när IK Standard plockar keepern. I matchens sista sekund lyckas vi med ytterligare en balja genom Mange.  

Slutresultatet skrivs till 9-7 och tre nya pinnar till oss i en inte alltför välspelad match. 

Calle V. 2+1
Mange 1+2
JT  1+2
Scott 3+1
Larsen 2+1
Joromi 0+1

 
Tack till våra huvudsponsorer:
Vi stödjer Telge SIBK!
 
Svenska Spel, anslut dig och hjälp oss!
 
telge.sibk på Instagram