SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Telge SIBK
Innebandy

Välkommen till Telge SIBK!

Välkommen till en av Södermanlands större innebandyföreningar. Under säsongen 2023/2024 spelar våra Damer i Allsvenskan (Västra) och Herrarna i Division 2 (Södermanland). Vi har även ett damlag och ett herrlag representerade i JuniorAllsvenskan.

Vi är mycket stolta över våra duktiga och lovande barn/ungdomar som spelar innebandy i vår förening. Detta inkluderar lag för seriespel/sammandrag och inte minst även parasportlag för spelare med någon form av funktionshinder.

Kvalmatch 3 Playoff 2
2024-04-12 08:15

Efter en kämparinsats mot Skoghall i onsdags blir det nu en sista helt avgörande match i kvalet till SSL. Låt oss nu fylla hallen med rött och hjälpa tjejerna framåt. 

 

Se till att köpa biljetter i tid och säkra din plats. Biljetterna köper du som vanligt i biljettkiosken. 

https://www.biljettkiosken.se/event/240414-telgesibk-skoghallsibk

 

Kan du inte komma så sänds matchen på Sportbladet.

Ny tränare klar för herrlaget.
2024-04-05 14:00
Esa Karvonen ny HA-tränare

Vi är mycket glada och nöjda att få presentera Esa Karvonen som ny huvudtränare för vårt herrlag.

 

Esa är en Södertäljekille med mångårig erfarenhet från innebandyn som tränare i olika föreningar och dagtid jobbar han på Scania AB här i kringelstaden. Esa är sedan tidigare ett bekant ansikte för många i i vår förening då han tidigare varit verksam som tränare i Telge SIBK under många år.

Dom senaste 5 åren har tillbringats hos Lidingöklubben IBF offensiv där han jobbat med utveckling av spelare på både herr-/pojk-lagsnivå. Som tränare har han nu tagit deras HJ-JAS lag ända fram till Junior-SM/innebandyfesten i Uppsala som spelas i slutet av april månad.

 

I Telge SIBK kommer Esa kombinera rollen som huvudtränare för herrlaget med att även närvara på träningar/matcher från pojksidans röda nivå (från ca 13-14 år) och uppåt för att skapa en röd tråd hela vägen upp till representationslaget.

 

Esa tillträder den 1 juni.


Vi vill även passa på att tacka Andreas Fränzel för säsongens insatser då han varit spelande tränare i herrlaget.

 

Richard Anglered

Sportkommittén Telge SIBK

 

 

Playoff 2
2024-04-03 12:33

Nu börjar playoff 2 & det är Skoghall som står för motståndet 💥

 

På bilden ovan ser ni matchschemat som gäller & biljetter till på lördag köps via biljettkiosken.se 🤩

https://www.biljettkiosken.se/event/240406-telgesibk-skoghallsibk

 

Nu behöver vi våran fantastiska publik mer än någonsin, sista slutspurten, nu kör vi🔥

Matcherna sänds på Aftonbladet TV🎥

Kvalmatch 3
2024-03-29 19:27

Det blir en tredje kvalmatch mot Lindome. Hjälp oss fylla hallen på måndag kl 14:00. Biljetterna bokar du som vanligt i biljettkiosken.

Kvalmatch nr2
2024-03-27 18:41

På fredag är det dags för kvalmatch 2 & vi beger oss söderut till Lindome 

Matchen startar 15:00 & sänds på Aftonbladet tv
 
JOYNA
2024-03-21 21:21

Hej medlemmar och föräldrar till aktiva barn,

Nu kommer snart en JOYNA-länk att registrera sig på. Som vi tidigare informerat om så kommer vår förening att satsa på Folkspels nya prenumerationslotteri JOYNA.

Vi vill att alla registrera sig och all försäljning kommer som vanligt att bygga på att alla gör sitt bästa. Vi tror det här kan bli en viktig intäkt för hela vår förening.

Läs mer i e-posten som skickas till dig under veckan.

Telge startar D2 lag
2024-03-14 19:21

Vi i Telge SIBK har som ambition att stata ett D2 lag med målet att på sikt avancera uppåt. Spelare i D2 kommer att ha möjlighet att träna tillsammans med vårt Allsvenska/SSL lag. Telge SIBK har en taktisk röd tråd på damsidan för att underlätta samarbete över lag gränserna och rörelse av spelare mellan lagen.

 

D2 laget kommer att tränas av en tränargrupp med tränare med allsvensk erfarenhet.

Vi kommer ha öppna träningar för både D2 och allsvenskan/SSL efter att vårt kval till SSL är slut.

 

Är du intresserad så kontakta sportchef Peter Nilsson på 0704.43 83 72.

Kvaltider för herrlaget!
2024-03-11 12:00
PlayOff 1:1 Telge SIBK - Trosa Edanö IBK

På onsdag 13 mars är det dags för herrlaget att kliva in i kvalspelet för avancemang mot Div.1 
Det är en lång och snårig kvalväg upp mot Div. 1 och laget behöver all support från läktaren.

Herrlaget börjar kvalet med två matcher mot Trosa Edanö med början på hemmaplan i Västergård Arena. Match nummer två spelas sedan i Vagnhärad kommande lördag. Det är bäst av två matcher som gäller för avancemang till PlayOff 2. 

Nu vill vi att så många som möjligt kommer till Västergård Arena på onsdag och hejar fram A-laget och visar att man supportar laget och vår förening. Fri entré för medlemmar.

Klä er gärna i något rött, halsduk, tisha, keps eller toppluva!

Välkomna - Nu kör vi!

Information kring föreningsliv
2024-02-08 14:16

Det har tidigare informerats om föreningsinsatser, vi förstår att säsongen är en hektisk period som krävt planering och samordning av träningar, matcher och sammandrag.

 

Som ni alla känner till så är vi en ideell förening med ca 400 medlemmar som bygger på alla våras insatser stora som små, vi är många som ställer upp idag men behöver ständigt bli flera aktiva medlemmar i olika poster för att få ännu större engagemang bland spelare, ledare och föräldrar, vilket kommer leda till fortsatt tillväxt för Telge SIBK.

 

Skulle därför vilja be er att bjuda in oss i valberedningen till föräldramöte eller likvärdigt under februari/mars där vi kan komma och berätta lite om hur arbetet ser ut i Styrelsen, Sportkommittén, Marknadsgruppen m.m

 

Hoppas på inbjudan från flera av er så att vi kan få göra lite reklam för föreningsarbete men även diskutera med föräldrar/ledare vad ni önskar för stöd från föreningen, men även hur och vart vi ska med Telge SIBK! 

 

Valberedningen 

Mattias Omberg & Jonas Augustsson

Kom och provträna med DJ!
2024-01-21 17:30

Telge SIBKs damer går som tåget och tog en dubbelseger i helgen. Känner du att Allsvenskan eller högre är ditt mål i framtiden så kom gärna och provträna för t.ex F10/11 eller DJ.

Telge Sibk är en anrik innebandyförening med bra faciliteter och många eldsjälar! Kontaktinfo via hemsida eller via Facebook.

Derbydax!
2023-11-24 10:00
Lördans i VgA

Derby på lördag!

Då kommer Nykvarn på besök till Västergård Arena.

 

Kapten Nordenadler #16 med besättning hälsar er varmt välkomna på lite lördagsunderhållning.

 

Biljetter hittar ni här Köp din biljett här!

Match på lördag för Telges herrlag.
2023-11-10 17:00
Dax för match!

På lördag är det åter matchdags för Telges herrar efter en spelledig helg. Lördagens gäster kommer från Strängnäs där Gustav Vasa en gång för länge sedan valdes till kung. :)

Välkomna till Västergård Arena!

Actic erbjuder Telges medlemmar träning med rabatt!
2023-11-08 16:43
Telge SIBKs sponsor Actic erbjuder: "Egen träning med rabatt!"
Actic Södertälje vill erbjuda alla medlemmar i Telge SIBK 20% rabatt på träningskort. (gäller bundet kort 12månader) Det enda du behöver göra är att komma in på någon av våra anläggningar och visa upp en familjemedlems medlemskort (finns i medlemsappen) i Telge SIBK för att ta del av erbjudandet. Actic har även juniorkort för barn mellan 11-16år (måste träna med en person över 18år).
 
Hoppas vi ses på någon av våra anläggningar. Vid eventuella frågor kontakta Actic´s ansvarige Malin Södergren malin.sodergren@actic.se
Väskförbud info
2023-11-06 20:52

Utifrån rådande terrorhotnivå har polisen beslutat att införa väskförbud vid vissa offentliga tillställningar. Detta kommer att påverka innebandyns evenemang på olika nivåer.

Läs mer här: https://innebandy.se/nyheter/polisen-infor-vaskforbud-vid-vissa-evenemang

Nyheter från våra lag
Flickor Röd A + B, 23/03 22:09 
Dam Allsvenskan, 14/03 19:27 
Flickor Röd A + B, 03/02 13:38 
Pojkar 13/14, 05/01 14:03 
Pojkar 13/14, 17/12 21:24 
Pojkar 09/10, 10/12 21:53 
 
Tack till våra huvudsponsorer:
Vi stödjer Telge SIBK!
 
Svenska Spel, anslut dig och hjälp oss!
 
telge.sibk på Instagram