SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Telge SIBK
Innebandy

Välkommen till Telge SIBK!

Välkommen till en av Södermanlands större innebandyföreningar. Under säsongen 2023/2024 spelar våra Damer i Allsvenskan (Västra) och Herrarna i Division 2 (Södermanland). Vi har även ett damlag och ett herrlag representerade i JuniorAllsvenskan.

Vi är mycket stolta över våra duktiga och lovande barn/ungdomar som spelar innebandy i vår förening. Detta inkluderar lag för seriespel/sammandrag och inte minst även parasportlag för spelare med någon form av funktionshinder.

Vill ni tjäna pengar till lagkassan?
2024-02-18 19:04

Datumen för föreningsstäd är 8–28 april 2024. Föreningar kan anmäla sitt intresse för föreningsstäd fram till sista anmälningsdag den 31 mars 2024.

Vid vårstädningen 2023 som ägde rum i april deltog 18 föreningar och ca 450 personer. 800 säckar samlades in samt en del större skrot som inte fick plats i säckarna. Städningen arrangeras av samhällsbyggnadskontoret varje år och är uppskattad av både föreningar och arrangör. 

Vårstädningen är endast avsedd för föreningar (t ex idrottsföreningar och scoutkårer) i Södertälje kommun. Uppdraget är att städa park- och skogsmark och utmed parkvägar och gator. Föreningen ansvarar för utförandet av arbetet och för deltagarna som städar. Efter utförd och godkänd städning samt inlämnad rapport om hur städningen gått får föreningen ett bidrag på 7500 kr/område.

Mer info här: 
https://www.sodertalje.se/miljo-och-halsa/hallbara-sodertalje/ekologisk-hallbarhet/hall-sodertalje-rent/foreningsstad/

Information kring föreningsliv
2024-02-08 14:16

Det har tidigare informerats om föreningsinsatser, vi förstår att säsongen är en hektisk period som krävt planering och samordning av träningar, matcher och sammandrag.

 

Som ni alla känner till så är vi en ideell förening med ca 400 medlemmar som bygger på alla våras insatser stora som små, vi är många som ställer upp idag men behöver ständigt bli flera aktiva medlemmar i olika poster för att få ännu större engagemang bland spelare, ledare och föräldrar, vilket kommer leda till fortsatt tillväxt för Telge SIBK.

 

Skulle därför vilja be er att bjuda in oss i valberedningen till föräldramöte eller likvärdigt under februari/mars där vi kan komma och berätta lite om hur arbetet ser ut i Styrelsen, Sportkommittén, Marknadsgruppen m.m

 

Hoppas på inbjudan från flera av er så att vi kan få göra lite reklam för föreningsarbete men även diskutera med föräldrar/ledare vad ni önskar för stöd från föreningen, men även hur och vart vi ska med Telge SIBK! 

 

Valberedningen 

Mattias Omberg & Jonas Augustsson

Vår förening har JOYNAT!
2024-01-26 21:24

Under 2024 gör Folkspel sin största satsning sedan Bingolotto startade genom att lansera det digitala prenumerationslotteriet JOYNA. Vår förening har tagit chansen att bli en lanseringsförening där vi får starta försäljningen den 3:e april! 🏆

En av vinsterna i JOYNA är att varje vecka har du som lottköpare chans att vinna 100 000 kr där även föreningen som sålde lotten vinner samma belopp! Om vår förening skulle vinna 100 000 kr - vad tycker du att vi skulle göra för pengarna? Kommentera nedan! 💙https://youtu.be/s8_77XY8YUY

Kom och provträna med DJ!
2024-01-21 17:30

Telge SIBKs damer går som tåget och tog en dubbelseger i helgen. Känner du att Allsvenskan eller högre är ditt mål i framtiden så kom gärna och provträna för t.ex F10/11 eller DJ.

Telge Sibk är en anrik innebandyförening med bra faciliteter och många eldsjälar! Kontaktinfo via hemsida eller via Facebook.

Derbydax!
2023-11-24 10:00
Lördans i VgA

Derby på lördag!

Då kommer Nykvarn på besök till Västergård Arena.

 

Kapten Nordenadler #16 med besättning hälsar er varmt välkomna på lite lördagsunderhållning.

 

Biljetter hittar ni här Köp din biljett här!

Match på lördag för Telges herrlag.
2023-11-10 17:00
Dax för match!

På lördag är det åter matchdags för Telges herrar efter en spelledig helg. Lördagens gäster kommer från Strängnäs där Gustav Vasa en gång för länge sedan valdes till kung. :)

Välkomna till Västergård Arena!

Actic erbjuder Telges medlemmar träning med rabatt!
2023-11-08 16:43
Telge SIBKs sponsor Actic erbjuder: "Egen träning med rabatt!"
Actic Södertälje vill erbjuda alla medlemmar i Telge SIBK 20% rabatt på träningskort. (gäller bundet kort 12månader) Det enda du behöver göra är att komma in på någon av våra anläggningar och visa upp en familjemedlems medlemskort (finns i medlemsappen) i Telge SIBK för att ta del av erbjudandet. Actic har även juniorkort för barn mellan 11-16år (måste träna med en person över 18år).
 
Hoppas vi ses på någon av våra anläggningar. Vid eventuella frågor kontakta Actic´s ansvarige Malin Södergren malin.sodergren@actic.se
Väskförbud info
2023-11-06 20:52

Utifrån rådande terrorhotnivå har polisen beslutat att införa väskförbud vid vissa offentliga tillställningar. Detta kommer att påverka innebandyns evenemang på olika nivåer.

Läs mer här: https://innebandy.se/nyheter/polisen-infor-vaskforbud-vid-vissa-evenemang

Sponsorerbjudande från Hyrbilsdepån / Bosch Car Service gällande däckbyte, hyra bil, serva/laga bil!
2023-10-30 01:00

Hög tid att byta däck? Behov av hyrbil för dig eller laget? Eller behöver du verkstadshjälp?

Vår sponsor "HYRBILSDEPÅN" kan hjälpa dig/er genom fina erbjudanden som beskrivs mer detaljerad i medlemsappen.  

 
Chef och kontaktperson på Hyrbilsdepån (+ Bosch Car Service, Fordonsdepån och Bärgningsdepån) är gamla bekantingen Kevin Malke som växt upp i Telge SIBKs P93-lag. Ingen dålig bakgrund med andra ord.  Kevin fick tyvärr avsluta en lovande karriär som målspottare pga av skada men vurmar fortfarande för sporten och föreningen.
Försäljningstävling Ravelli-produkter
2023-10-21 09:25

Hej alla medlemmar,

 

Som de flesta säkert redan vet så har föreningen beslutat att sälja Ravelli-produkter för att dra in pengar till föreningen och lagen. Vi hade ett inspirerande besök under kickoffen för detta av bl.a. Andreas Ravelli som presenterade produkter och gav tips på hur man når bästa resultat.

 

Lagen i föreningen sköter administrationen själva och informerar spelarna om vad som gäller, men Ravelli bjuder på en tävling till de medlemmar respektive det lag som säljer bäst! 😊

 

Säljtävling i föreningen:1:a pris – 6 paket valfritt från sortimentet till den som säljer bäst.2:a pris – 4 paket valfritt från sortimentet.3:e pris – 2 paket valfritt från sortimentet.

 

Lagtävling:Det laget som säljer mest får besök av minst Andreas Ravelli och kanske även Thomas på en träning.Har ni frågor så kontaktar ni primärt er lagansvarige.

Lycka till!

Marknadsgruppen Telge SIBK

Hemmamatch för Telges Herr A-lag på lördag.
2023-10-19 18:55
3 nya poäng ska in på kontot!

På lördag är det åter dags för hemmamatch för Telges herrlag i Västergård Arena.


Lördagens lag är FBC Nyköping som kommer på besök till Kringelstan och jagar säsongens första seger.

Matchstart kl 14:30

Välkomna till vår borg på lördag. Biljetter köper ni som vanligt här på hemsidan. 
KÖP DIN BILJETT HÄR!

Välkomna till damlagets Rosa Bandet-matcher för Cancerforskningen!
2023-10-03 16:45

Vi i Telge SIBK är glada och stolta över att presentera två spännande innebandymatcher som inte bara handlar om sport, utan också om att göra en meningsfull insats. Den 14-15 oktober bjuder vi in er att vara en del av vårt engagemang för att stödja cancerforskningen.

 

Tid:

  • Lördag klockan 16:45, Telge SIBK-Växjö IBK 
  • Söndag klockan 14:00, Telge SIBK-Olofströms IBK

Plats: Västergårds Arena

Biljetter: https://www.telgesibk.se/sida/?ID=304689

Damlaget har förvandlat sina matcher till en möjlighet att göra skillnad. Under dessa två dagar kommer varje mål och varje räddning att vara ett steg närmare att bekämpa cancer. Vi är övertygade om att vår gemensamma ansträngning kommer att göra en skillnad i kampen mot denna fruktansvärda sjukdom.

 

För att stödja vår insamling till cancerforskningen och Rosa Bandet kommer det finnas möjlighet att göra donationer på plats. Varje liten summa hjälper oss att nå vårt mål, och vi uppmuntrar er att vara generösa i era bidrag. I pausen kommer det anordnas en bollkastartävling där du har möjlighet att vinna fina priser.

 

Men detta handlar inte bara om att samla in pengar; det handlar också om att sprida medvetenhet. Rosa Bandet-kampanjen påminner oss om vikten av regelbunden bröstcancerkontroll och tidig upptäckt. Tillsammans kan vi sprida kunskap och rädda liv.

 

Vi hoppas att ni alla kommer och stöttar vårt damlag i dessa välgörenhetsmatcher. Det kommer att vara en fantastisk helg fylld av spännande innebandy och ett ädelt syfte.

 

Tillsammans kan vi göra skillnad.

Varmt välkomna!

 

Seriepremiär för herrlaget
2023-09-26 16:03

På lördag är det seriepremiär för H2 kl 15.00 i Västergårds Arena då Telge SIBK möter Torshälla IBK.

 

Biljett köper du här: https://www.biljettkiosken.se/event/230930-telgesibk-torshallaibk

 

Hoppas vi ses där och hejar fram Telge SIBK till seger tillsammans!

Välkommen!

Gratis inträde på matchpremiären
2023-09-18 16:27

På söndag är det äntligen seriepremiär och det firar vi med publikfest i Västergårs Arena då Telge SIBKs damlag möter Skoghalls IBK.

Anmäl dig här för att få en gratisbiljett: https://www.biljettkiosken.se/event/230924-telgesibk-skighallsibk

 

Nu fyller vi hela arenan med Telge SIBK-spelare och fans!
Välkommen!

Nyheter från våra lag
Pojkar 13, 28/02 12:18 
Flickor Röd A + B, 03/02 13:38 
Pojkar 13, 05/01 14:03 
Pojkar 13, 17/12 21:24 
Pojkar 09/10, 10/12 21:53 
Pojkar 09/10, 23/11 22:31 
 
Tack till våra huvudsponsorer:
Vi stödjer Telge SIBK!
 
Svenska Spel, anslut dig och hjälp oss!
 
telge.sibk på Instagram