SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Telge SIBK
Innebandy

Bli medlem i Telge SIBK
BLI MEDLEM
Välkommen till Telge SIBK!

Välkommen till en av Södermanlands större innebandyföreningar. Under säsongen 2021/2022 spelar våra Damer i Allsvenskan (Östra) och Herrarna i Division 2 (Södermanland). Vi har även ett damlag representerade i JuniorAllsvenskan.

Vi är mycket stolta över våra duktiga och lovande barn/ungdomar som spelar innebandy i vår förening. Detta inkluderar lag för seriespel/sammandrag och inte minst även parasportlag för spelare med någon form av funktionshinder.

Ny kanslist i Telge
2021-10-05 17:28

Varmt välkommen till Telges nya kansilst. 

Hemvänande Caroline Rosenberg i damlaget kommer även att axla rollen som föreningens kansilst. Caroline kommer att jobba med föreningens frågor till 60% och ni når henne just nu via mailen på info@telgesibk.se där hon finns till eran hjälp. Caroline kommer att ha mycket kontakt med förbundet och komunen.

 

Välkommen Caroline  

Hemmapremiär för Herrlaget!
2021-09-29 13:00
#95 Mogge

På lördag den 2 oktober är det ÄNTLIGEN dags för hemmapremiär i Västergård Arena. Vi välkomnar både publik och Trosa Edanö IBK till lördagens kamp.

Nytt för denna säsong är att alla biljetter måste köpas via föreningens hemsida. Direktlänk till biljetterna hittar ni här nedan. Ingen försäljning sker vid entrén.

Medlemmar kommer in gratis men bokning av biljett måste göras och medlemskort visas i entrén (se tidigare förenings info)

 

Välkomna tillbaka allesammans och fortsätt ta hand om varandra!


Biljettlänk:
https://www.biljettkiosken.se/event/211002-telgesibk-trosa_edano_ibk

Dam Allsvenskan
Ung talang flyttas upp
2021-09-29 12:48, Dam Allsvenskan

Under försäsongen har det också blivit klart med ett upplyft från D1/JAS. Ester Persson, född -04, är en lovande talang som fått chansen att skriva på. Ester är trots sin unga ålder en spelare som tar för sig på plan, en riktig slitvarg som allt som oftast går vinnande ur sargduellerna och visar ett fysiskt spel som är otroligt för sin ålder. Att Ester är en framtidsstjärna är ingen tveksamhet, och såhär säger hon själv om påskriften:

Matchdags - se till att boka biljett
2021-09-24 12:19

Äntligen dags för hemma matcher. 
Förra helgen startade vi med två matcher, en DJAS och en H3, tyvärr blev H2 hemma premiär inställd. Roligt att se så många personer i Västergård igen.

 

På söndag har DA hemma premiär och vi hoppas få se en bra match och vi välkomnar publik igen. Nytt för säsongen att alla måste ha en biljett oavsett om du är medlem eller inte. Biljetterna bokar du enkelt på hemsidan och är du medlem uppger du koden telgemedlem i bokningen på den/de biljetter som är medlemmar. I entre visar du upp medlemskortet som finns i Sportadmin appen och är giltigt för säsongen 21/22 efter att fakturan är betald.

 

Det går inte att betala i entrén eller som medlem endast gå in utan giltig biljett så se till att boka er biljett redan idag på de kommande matcherna.

Biljett bokningen avser DA, H2, D1 och JAS matcherna.

 

Välkommen  till match i Västergård Arena 

 

Dam Allsvenskan
Rutinerad back förlänger
2021-09-22 12:47, Dam Allsvenskan

Efter tuffa förhandlingar har en viktig hörnsten i laget valt att förlänga. Det är Emelie Schoning som förlänger, en back som med sitt fysiska spel och rutin kommer att bidra något enormt i satsningen. Emelie kommer också att styra skutan som lagkapten. Såhär säger Emelie om förlängningen:

Äntligen premiär för herrarnas A-lag!
2021-09-21 12:00
#16 Matte "The Cap"

Nu på lördag är det äntligen dags för seriepremiär. Efter helgens inställda hemmapremiär efter att Strängnäs kastat in handduken så åker Telges H2 lag till Nypan för match mot Onyx IBS.

Efter en försäsong med blandade resultat i träningsmatcherna så börjar allt mer av spelet falla på plats och alla är ordentligt taggade för seriestart. 

 

Passa på och ta en utflykt till vackra Nyköping på lördag och stötta kapten #16 Mattias Nordenadler och hans mannar på plan i Rosvalla Arena.

Vi söker en kommunikatör?
2021-09-20 15:52

Telge SIBK har en ambitiös plan för att utvecklas som organisation och bredda basen med fler ungdomar, samtidigt som vi gärna ser att våra dam- och herrlag avancerar uppåt i seriesystemen. En viktig pusselbit på vägen framåt är föreningens kommunikation.

 

För att leva upp till vår ambition att utveckla organisationen söker vi nu personer som är intresserade av att kommunicera. I praktiken betyder det att utveckla våra media- och kommunikationskanaler såsom webb, sociala medier, utskick, mm.

 

Vi önskar helt enkelt synas mer, både inåt och utåt, men även utveckla fler kommunikationsvägar via nya mediekanaler för att nå ut.

 

Tycker du detta låter intressant? I så fall får du gärna kontakta oss;

 

Jörgen Rogstam                    076 858 15 45

Tor Bratland                          070 816 66 07

Inställd seriepremiär för Telges H2-lag
2021-09-16 23:40

Tyvärr är helgens seriepremiär i Västergård Arena inställd pga att Strängnäs IBK dragit sig ur H2 serien.

 

Vi tar rast,vila i helgen och ställer in siktet på nästkommande helg borta mot Onyx. Vi ses snart i VgA!

Dam Allsvenskan
Målvakt nummer tre till truppen
2021-09-14 14:26, Dam Allsvenskan

Målvaktssidan har länge varit stark hos oss. sedan tidigare är Jossan och Boyan klara, men vi kan nu även meddela att en ytterligare målvakt i form av Olivia Nilsson har skrivit på. Olivia är född -04 och kommer således även tillhöra JAS-truppen. Hon är en målvakt som är säker i positionsspelet och tar för sig i sitt målområde. Senast kommer Olivia från Nykvarn, och såhär säger hon om övergången:

Telge SIBK 50 år
2021-09-08 20:29

Genomförandet av firandet för stans bästa 50 åring är i planeringsstadiet och för att ro ihop ett härligt firande innan årsskiftet behöver vi hjälp av dig som vill vara med och bidra på ett eller annat sätt.

 

Vill du vara med? Klart du vill! 
Hör av dig till Elin på elin.marsh@telgesibk.se

Telges tjejer i Sörmlandslaget
2021-08-28 09:50

Följande spelare från Telge SIBK är uttagna för att representera Södermanland i distriktslags-SM.

 

Ida Wemmer

Alva Kasselskog

Stina Höög

Fanny Sundgren

Malva Eriksson

Ester Persson

Sandra Eriksson

Olivia Nilsson.

 

Vi gratulerar tjejer till sina fina prestationer och önskar dem lycka till!

 

SDF-SM spelas i Nyköping  30/10 - 2/11 2021

Dam Allsvenskan
Sist ut att skriva på
2021-08-26 17:10, Dam Allsvenskan

Sista nyförvärvet att presentera är ytterligare en ung tjej från Tullinge. Det är Tova Ramberg, född -03, som valt att fortsätta sin utveckling hos oss. Tova är en forward som trots sin unga ålder tar för sig på planen och redan har visat att hon blir en farlig spelare att räkna med den kommande säsongen. Det är en spelare som vågar ta löpningar och skott, som dessutom sitter på en enorm utvecklingspotential. Såhär säger Tova:

Dam Allsvenskan
Ung stockholmstjej klar för Telge
2021-08-17 14:28, Dam Allsvenskan

En av de sista ut att skriva på för oss är en ung tjej född -03 som kommer från Tullinge. Det är Josefin Ekerhov som valt att fortsätta sin utveckling som innebandyspelare hos oss. I Josefin får vi en spelare som mer än gärna tar för sig på offensiven trots sin unga ålder, och som samtidigt sitter på en enorm utvecklingspotential. Redan på försäsongen har hon visat vad hon går för, och såhär säger hon om påskriften:

Södermanlands IBF behöver fler distriktsdomare!
2021-08-12 17:13

SÖIBF behöver fler domare. Ta chansen nu att gå en första domarkurs och därmed få möjlighet att göra en viktig insats för innebandyn och på kuppen tjäna några kronor på det.

 

Distriktsdomare 1 hålls den 20-21 augusti i Vilsta sporthotell i Eskilstuna.

Anmälan sker här.

 

Frågor besvaras av Jan Berg. 070-5491116 jan.berg@innebandy.se

 

Från Facebook:

Vill du bli kollega med Richard och Danne? Den 20-21 augusti anordnar vi en distriktsdomare 1 som är den första utbildning du går för att få börja döma seriematcher.
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Pojkar 07/08, 17/10 15:50 
Herrar H3, 12/10 13:13 
Pojkar 09/10, 10/10 22:12 
Pojkar 09/10, 09/10 16:18 
Pojkar 13, 03/10 20:47 
 
Tack till våra huvudsponsorer:
Vi stödjer Telge SIBK!
 
Svenska Spel, anslut dig och hjälp oss!
 
telge.sibk på Instagram