SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Telge SIBK
Innebandy

Bli medlem i Telge SIBK
BLI MEDLEM
Välkommen till Telge SIBK!

Välkommen till en av Södermanlands större innebandyföreningar. Under säsongen 2020/2021 spelar våra Damer i Allsvenskan (Östra) och Herrarna i Division 2 (Södermanland). Vi har även ett herrlag representerade i JuniorAllsvenskan.

Vi är mycket stolta över våra duktiga och lovande barn/ungdomar som spelar innebandy i vår förening. Detta inkluderar lag för seriespel/sammandrag och inte minst även parasportlag för spelare med någon form av funktionshinder.

F04/07 sålde föreningshäften vid Blomsterlandet
2021-03-30 23:36

Telge SIBKs lag F04/07 gjorde i helgen en insats för klubben och deras lagkassa genom att sälja föreningshäften utanför Blomsterlandet i Wasa. En av kupongerna i häftet sparar 150 kr vid inköp på just Blomsterlandet och med våren i antågande så var det en bra kombination.

Elin Gelin Marsh är lagledare och arrangerade försäljningen tillsammans med tjejerna:  

Våra tjejer ville öka på lagkassan så vi tyckte det här var en bra aktivitet. Vi har pratat om att vi ville göra en gemensam aktivitet...

Valberedningen söker kandidater till Telge SIBKs styrelse!
2021-03-18 19:14

Efter ett mycket speciellt verksamhetsår som präglats hårt av Coronapandemin planeras det nu för en ny innebandysäsong med uppstart efter sommaren. Telge SIBK’s valberedning söker nu inför årsmötet i juni 2021 kandidater till styrelsen. Nya kandidater behövs eftersom det finns ledamöter som är på tur att avgå samt att styrelsen behöver utöka antalet ledamöter.

Vi söker dig som har ett hjärta för vår förening och för innebandy. Kandidaterna skall vara intresserade av att fortsätta utveckla vår fina och inkluderande förening där ”hellre på plan än på stan” är vår ledstjärna. Administrativ- och/eller praktisk förmåga att få saker att hända är viktigare än detaljkunskap om spelet. Föräldrar kan vara den naturliga basen att välja styrelsens ledamöter från men det kan lika gärna vara andra engagerade som gillar barn- och ungdomsidrott.

Uppdatering kring matchläget
2021-02-24 15:01
I förra veckan deltog vi i två digitala möten med SöIBF gällande uppstart av enstaka matcher för spelare yngre än 2004 samt för seniorer i Sörmland och kan i korthet ge er följande information:

Enstaka matcher kan spelas tidigast från vecka 10 OM Södertälje kommun ger klart besked för oss att så få göra. OM detta blir aktuellt återkommer vi med vad som krävs inför och runt en match av er men mycket hänger så klart ihop med utvecklingen av smitta efter alla sportloven.
Gällande seriematcher så ställs alla ungdomsserier och sammandrag in för resten av säsongen så det kan nu endast bli tal om att själva då boka egna matcher med lag som är närliggande samt inom vårat distrikt.  Interna matcher mellan våra lag i Telge är inte heller ok förnärvarande.

För H2, H3, D1 samt juniorserierna så finns det ännu olika scenarier beroende på när och om spela kan återupptas. Mer information om detta finns att läsa på SöIBFs hemsida men sista ev. startdatum just nu är slutet av mars för att kunna planera och genomföra den lilla tid som finns kvar på säsongen. På mötet bestämdes även att alla spelare måste få två veckor på sig att träna innan ev. match kan genomföras.

Vi fick slutligen information om att SöIBF har framfört krav på att SvIBF måste nu ta fram ett slutgiltigt besked om det blir seriespel eller inte. På hemsidan så står det att de ska återkomma med ett besked innan 1 mars så därför lär vi få veta mera nu under veckan.

Dam Div 1
Vi är igång inför DJ18 SM!
2021-02-14 16:41, Dam Div 1
I och med coronapandemins senaste utveckling har ungdomar födda -02 och senare fått börja träna tillsammans igen. I veckan har vi tillsammans med Nykvarn börjat förbereda inför DJ18 SM!
2002-2004 får träna igen
2021-02-07 10:47
I veckan nåddes vi av beskedet att ungdomar födda 2002-2004 får nu igen träna så de lag som får möjligheten nu kommer att se hur de ska göra på bästa sätt för att påbörja träningen igen.

Äldre spelare får tyvärr inte träna än så länge.


Träningsstopp 21/12 - 24/1 2021
2020-12-20 21:22
I fredags nåddes vi alla av nyheten om att all träningsverksamhet för alla utom elitidrottare.
All träning inomhus som utomhus i Telge SIBKs regi ställs in under denna perioden och vi uppmanar alla våra medlemmar att följa restriktionerna.

Nedan finner ni information från Södertälje Kommun. 

Södertälje kommun stänger idrottsanläggningar och bibliotek

 

Den 18 december gav regeringen och Folkhälsomyndigheten besked om ytterligare skärpta restriktioner inför jul- och nyårshelgen.Som en följd av restriktionerna stänger Södertälje kommun samtliga bokningsbara idrottsanläggningar och bibliotek.

Smittläget i Södertälje och i regionen är mycket allvarligt. Därför har Södertälje kommun beslutat att all verksamhet för samtliga åldrar är inställd på kommunens bokningsbara idrottsanläggningar, inom- och utomhus. Kommunens bibliotek stänger från och med måndag den 21 december fram till och med den 24 januari 2021. Kommunen öppnar den 28 decemberen tillfällig informationsnod för samhällsviktig information i delar av stadsbibliotekets lokaler.


Detta gäller för idrottsanläggningar:

Grattis Hammers svart till "Kommunala handikapprådets tillgänglighetsutmärkelse"
2020-12-05 15:28
Kommunstyrelsens ordförande Boel Godner delar ut tillgänglighetsutmärkelsen till Telge SIBK, Hammers svart. Mi Karlung, tränare och lagledare, Simon Sallander, spelare, Kristina Sallander
Kommunala handikapprådet tilldelar Telge SIBK innebandyklubb, Hammers svart, tillgänglighetsutmärkelsen. Motiveringen är bland annat att de arbetar aktivt med att ge personer med funktionsnedsättning en chans att ingå i ett socialt sammanhang och bryta isoleringen.
Dam Allsvenskan
Utlåning Therese Gustafsson
2020-12-05 09:18, Dam Allsvenskan
Telge SIBK & Västerås Rönnby IBK har kommit överens om följande:

Telge lånar ut Tess till och med 17/1 -21.
Vi är glad att Tess får möjligheten att återigen få spela innebandy. Tess kommer alltså få spela med Rönnbys SSL lag.

Vi hoppas att vår egen serie kommer igång så snart som det är möjligt.

Lycka till Tess!
Ge bort sport och stötta samtidigt Telge SIBK!
2020-12-02 18:13
Ge bort sport i jul och stötta samtidigt vår förening! 

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vår förening. Snacka om win-win-win! Stötta din förening och ha chans på att vinna ett presentkort.

Handla tryggt på Intersport

Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig. 


Koppla enkelt ditt medlemskap på länken nedan. 

https://www.intersport.se/kampanj/foreningslivet?utm_source=intersport_qrcode&utm_medium=katalog&utm_campaign=jul-20&utm_content=foreningar

 

Fortsättning följer....
2020-11-20 13:35

Uppdatering av läget kring träning och matcher.


Igår så kom då beskedet att för  Stockholm och Östergötland att de skärpta allmänna råden förlängs till och med den 13 december. Det innebär att de föreningar som tillhör Stockholmsregionen inte får träna med spelare födda 04 och tidigare tills det datumet, minst, och alla matcher/sammandrag med lagen från de föreningarna plockas bort. Östergötland har, precis som Stockholm, fattat beslut om att pausa alla serier tills den 31 december och planerar för en omstart i januari. Detta gäller även de gemensamma serier så dessa matcher plockas också bort.

 

Så kortfattat fortsätter vi på samma spår som vi varit i de senaste veckorna att spelare födda 2004 

Knatteflickor 12/16
Vi söker fler flickor till innebandyn
2020-11-10 22:57, Knatteflickor 12/16
 
2020-11-06 10:20
Vi har nöjet att informera våra medlemmar och deras anhöriga om att vi har en ny föreningssponsor "HYRBILSDEPÅN" med oss. Förutom ett i dessa tider välkommet stöd kan vi även nyttja oss av fantastiska erbjudanden som beskrivs mer detaljerad i medlemsappen.  

Chef och kontaktperson på Hyrbilsdepån (+ Verkstadsdepån, Fordonsdepån och Bärgningsdepån) är gamla bekantingen Kevin Malke som växt upp i Telge SIBKs P93-lag. Ingen dålig bakgrund med andra ord.  Kevin fick tyvärr avsluta en lovande karriär som målspottare pga av skada men vurmar fortfarande för sporten och föreningen.
Uppdaterade riktlinjer 4/11
2020-11-04 20:56
Ikväll kom uppdatering av läget från innebandy förbundet så läs gärna igenom dem så ni följer med i utvecklingen.
Frågor eller funderingar så skicka dem i så fall till info@telgesibk.se


Tag hand om er och håll i, är ett medskick från kvällens dialogmöte med Södertälje Komun. Det är svårt att ställa om men vi kan som de Telge tokar vi alla är.

Hälsningar
Styrelsen genom Robert Nägling
Strikta restriktioner från och med idag
2020-10-29 20:23
Som många av er redan sett, läst eller hört så har det idag kommit nya skärpa allmänna råd för Stockholms och Östergötlands län vilket direkt påverkar vår verksamhet. 
Antalet personer som diagnosticerats med covid-19 i Stockholms län, Västra Götalands län och Östergötlands län har ökat kraftigt. Det har gett en ökad belastning på hälso- och sjukvården, med ett ökat antal inskrivna patienter med covid-19 i slutenvården.

Från och med den 29 oktober uppmanas alla som vistas i Stockholms, Västra Götalands och Östergötlands län att:

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Pojkar 07/08, 02/03 17:55 
Pojkar 11, 28/02 05:39 
Dam Div 1, 14/02 16:41 
Pojkar 07/08, 09/02 20:01 
Pojkar 11, 26/01 18:38 
Pojkar 11, 20/12 22:09 
Pojkar 13, 07/12 02:45 
 
Tack till våra huvudsponsorer:
Vi stödjer Telge SIBK!
 
Svenska Spel, anslut dig och hjälp oss!
 
telge.sibk på Instagram