SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Telge SIBK
Innebandy

Bli medlem i Telge SIBK
BLI MEDLEM
Välkommen till Telge SIBK!

Välkommen till en av Södermanlands större innebandyföreningar. Under säsongen 2023/2024 spelar våra Damer i Allsvenskan (Västra) och Herrarna i Division 2 (Södermanland). Vi har även ett damlag och ett herrlag representerade i JuniorAllsvenskan.

Vi är mycket stolta över våra duktiga och lovande barn/ungdomar som spelar innebandy i vår förening. Detta inkluderar lag för seriespel/sammandrag och inte minst även parasportlag för spelare med någon form av funktionshinder.

Tips i juletid
2023-11-30 13:44

Just nu finns det flera sätt att stötta Telge SIBK´s verksamhet och det kanske passar bra när många börjar köpa julklappar. Om vi alla hjälps åt att sprida länkarna så når vi många fler potentiella kunder. Det extra tillskottet som försäljningen ger gör att vi kan hålla nere avgifterna samt att vi kan köpa in matchställ, utrustning och annat som vi behöver.

  1. Ravelli-försäljningen av kläder och hemprodukter pågår i 10 dagar till. Sprid länken via mail, SMS och sociala medier till vänner och bekanta. Försäljningen innebär ingen varuhantering av oss. Skicka din personliga länk eller https://partner.ravelli.se/se/shop och tipsa om att välja TELGE SIBK uppe i högra hörnet.

  2. Även om Delilådans populära produkt delilådan försvann så finns det fortfarande en del annat gott att köpa. Sprid länken https://deliladanshop.se/telgesibk. Inte heller här krävs det någon varuhantering av oss, produkterna skickas direkt hem till kunden.

  3. Samtliga lag säljer Bingolotter till jul och nyår, samt julkalendrar.

Utöver detta har några lag egna försäljningar på gång av till exempel julgodis och Newbody. Fråga någon spelare i din närhet eller håll utkik på sociala medier. De flesta lag kan du hitta på Instagram.

Tack för att du stöttar vår förening!

Derbydax!
2023-11-24 10:00
Lördans i VgA

Derby på lördag!

Då kommer Nykvarn på besök till Västergård Arena.

 

Kapten Nordenadler #16 med besättning hälsar er varmt välkomna på lite lördagsunderhållning.

 

Biljetter hittar ni här Köp din biljett här!

Spelare sökes till våra yngre lag
2023-11-23 10:55

Brinner ditt barn för rörelse, gemenskap och en rolig utmaning?

Då är innebandy den perfekta sporten för dem! Vi söker barn födda 2014, 2015, 2016 och 2018 för att bli en del av våra fantastiska innebandylag.

Varför välja innebandy hos oss?

  1. Skräddarsydd utbildning: Våra tränare är dedikerade till att utveckla varje spelare genom roliga och utmanande träningar.

  2. Inkluderande gemenskap: Hos oss blir ditt barn en del av en härlig gemenskap där vänskap och laganda står i fokus.

  3. Spännande utmaningar: Innebandy är en fartfylld sport som ger ditt barn möjligheten att utveckla både sina fysiska och mentala färdigheter.

  4. Familjevänligt: Vi värnar om att skapa en trygg och familjevänlig miljö där föräldrar är välkomna att engagera sig och stötta sina barn.

 

Anmäl intresse redan idag!

Vi välkomnar alla barn och ungdomar, oavsett tidigare erfarenhet. Kontakta oss för mer information eller anmäl ditt barn direkt på vår hemsida https://www.telgesibk.se/form/Default.asp?ID=7926

 

Bli en del av Telge SIBK och upplev glädjen i innebandy – Vi ses på planen!

Match på lördag för Telges herrlag.
2023-11-10 17:00
Dax för match!

På lördag är det åter matchdags för Telges herrar efter en spelledig helg. Lördagens gäster kommer från Strängnäs där Gustav Vasa en gång för länge sedan valdes till kung. :)

Välkomna till Västergård Arena!

Actic erbjuder Telges medlemmar träning med rabatt!
2023-11-08 16:43
Telge SIBKs sponsor Actic erbjuder: "Egen träning med rabatt!"
Actic Södertälje vill erbjuda alla medlemmar i Telge SIBK 20% rabatt på träningskort. (gäller bundet kort 12månader) Det enda du behöver göra är att komma in på någon av våra anläggningar och visa upp en familjemedlems medlemskort (finns i medlemsappen) i Telge SIBK för att ta del av erbjudandet. Actic har även juniorkort för barn mellan 11-16år (måste träna med en person över 18år).
 
Hoppas vi ses på någon av våra anläggningar. Vid eventuella frågor kontakta Actic´s ansvarige Malin Södergren malin.sodergren@actic.se
Väskförbud info
2023-11-06 20:52

Utifrån rådande terrorhotnivå har polisen beslutat att införa väskförbud vid vissa offentliga tillställningar. Detta kommer att påverka innebandyns evenemang på olika nivåer.

Läs mer här: https://innebandy.se/nyheter/polisen-infor-vaskforbud-vid-vissa-evenemang

Sponsorerbjudande från Hyrbilsdepån / Bosch Car Service gällande däckbyte, hyra bil, serva/laga bil!
2023-10-30 01:00

Hög tid att byta däck? Behov av hyrbil för dig eller laget? Eller behöver du verkstadshjälp?

Vår sponsor "HYRBILSDEPÅN" kan hjälpa dig/er genom fina erbjudanden som beskrivs mer detaljerad i medlemsappen.  

 
Chef och kontaktperson på Hyrbilsdepån (+ Bosch Car Service, Fordonsdepån och Bärgningsdepån) är gamla bekantingen Kevin Malke som växt upp i Telge SIBKs P93-lag. Ingen dålig bakgrund med andra ord.  Kevin fick tyvärr avsluta en lovande karriär som målspottare pga av skada men vurmar fortfarande för sporten och föreningen.
Försäljningstävling Ravelli-produkter
2023-10-21 09:25

Hej alla medlemmar,

 

Som de flesta säkert redan vet så har föreningen beslutat att sälja Ravelli-produkter för att dra in pengar till föreningen och lagen. Vi hade ett inspirerande besök under kickoffen för detta av bl.a. Andreas Ravelli som presenterade produkter och gav tips på hur man når bästa resultat.

 

Lagen i föreningen sköter administrationen själva och informerar spelarna om vad som gäller, men Ravelli bjuder på en tävling till de medlemmar respektive det lag som säljer bäst! 😊

 

Säljtävling i föreningen:1:a pris – 6 paket valfritt från sortimentet till den som säljer bäst.2:a pris – 4 paket valfritt från sortimentet.3:e pris – 2 paket valfritt från sortimentet.

 

Lagtävling:Det laget som säljer mest får besök av minst Andreas Ravelli och kanske även Thomas på en träning.Har ni frågor så kontaktar ni primärt er lagansvarige.

Lycka till!

Marknadsgruppen Telge SIBK

Hemmamatch för Telges Herr A-lag på lördag.
2023-10-19 18:55
3 nya poäng ska in på kontot!

På lördag är det åter dags för hemmamatch för Telges herrlag i Västergård Arena.


Lördagens lag är FBC Nyköping som kommer på besök till Kringelstan och jagar säsongens första seger.

Matchstart kl 14:30

Välkomna till vår borg på lördag. Biljetter köper ni som vanligt här på hemsidan. 
KÖP DIN BILJETT HÄR!

Välkomna till damlagets Rosa Bandet-matcher för Cancerforskningen!
2023-10-03 16:45

Vi i Telge SIBK är glada och stolta över att presentera två spännande innebandymatcher som inte bara handlar om sport, utan också om att göra en meningsfull insats. Den 14-15 oktober bjuder vi in er att vara en del av vårt engagemang för att stödja cancerforskningen.

 

Tid:

  • Lördag klockan 16:45, Telge SIBK-Växjö IBK 
  • Söndag klockan 14:00, Telge SIBK-Olofströms IBK

Plats: Västergårds Arena

Biljetter: https://www.telgesibk.se/sida/?ID=304689

Damlaget har förvandlat sina matcher till en möjlighet att göra skillnad. Under dessa två dagar kommer varje mål och varje räddning att vara ett steg närmare att bekämpa cancer. Vi är övertygade om att vår gemensamma ansträngning kommer att göra en skillnad i kampen mot denna fruktansvärda sjukdom.

 

För att stödja vår insamling till cancerforskningen och Rosa Bandet kommer det finnas möjlighet att göra donationer på plats. Varje liten summa hjälper oss att nå vårt mål, och vi uppmuntrar er att vara generösa i era bidrag. I pausen kommer det anordnas en bollkastartävling där du har möjlighet att vinna fina priser.

 

Men detta handlar inte bara om att samla in pengar; det handlar också om att sprida medvetenhet. Rosa Bandet-kampanjen påminner oss om vikten av regelbunden bröstcancerkontroll och tidig upptäckt. Tillsammans kan vi sprida kunskap och rädda liv.

 

Vi hoppas att ni alla kommer och stöttar vårt damlag i dessa välgörenhetsmatcher. Det kommer att vara en fantastisk helg fylld av spännande innebandy och ett ädelt syfte.

 

Tillsammans kan vi göra skillnad.

Varmt välkomna!

 

Seriepremiär för herrlaget
2023-09-26 16:03

På lördag är det seriepremiär för H2 kl 15.00 i Västergårds Arena då Telge SIBK möter Torshälla IBK.

 

Biljett köper du här: https://www.biljettkiosken.se/event/230930-telgesibk-torshallaibk

 

Hoppas vi ses där och hejar fram Telge SIBK till seger tillsammans!

Välkommen!

Gratis inträde på matchpremiären
2023-09-18 16:27

På söndag är det äntligen seriepremiär och det firar vi med publikfest i Västergårs Arena då Telge SIBKs damlag möter Skoghalls IBK.

Anmäl dig här för att få en gratisbiljett: https://www.biljettkiosken.se/event/230924-telgesibk-skighallsibk

 

Nu fyller vi hela arenan med Telge SIBK-spelare och fans!
Välkommen!

Lyckad insats på Södertäljefestivalen
2023-08-27 20:13
Idrott i Södertälje, 26-27 augusti

Stort tack till alla spelare, tränare och föräldrar som hjäpt till att visa upp vår verksamhet i Stadsparken under helgens festival. Utan er hade vi inte kunnat genomföra detta. Många barn och ungdomar har kunnat känna på boll och klubba, och förhoppningsvis dyker flera av dem upp på våra träningar framöver. 

 

Om ni har vänner som vill prova på innebandy - ta med dem på ett par träningar! Just nu finns det många lag som vill ha ännu fler spelare, så se till att alla känner sig välkomna hos oss. 

Känner du vår nästa talang?
2023-08-10 09:59
Upptäck innebandyglädjen för barn födda 2018!

 

Telge SIBK startar ett nytt lag till hösten för de allra yngsta!

Träning: Varje söndag, kl. 9.00-10.00
Plats: Västergård Arena B-hallen
Första träningen: 1 oktober

 

Du är välkommen att bara dyka upp, eller förhandsanmäl ditt barn på vår hemsida  för en smidig start.

 

Sprid gärna till vänner och familj som kan vara intresserade. Vi ser fram emot en rolig och givande säsong tillsammans med alla små talanger!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Pojkar 13, 27/11 00:49 
Pojkar 09/10, 23/11 22:31 
Pojkar 15-16, 28/10 10:04 
Pojkar 09/10, 26/10 00:16 
Pojkar 13, 25/10 21:15 
Flickor Grön, 14/10 15:32 
Pojkar 09/10, 04/10 22:36 
 
Tack till våra huvudsponsorer:
Vi stödjer Telge SIBK!
 
Svenska Spel, anslut dig och hjälp oss!
 
telge.sibk på Instagram