Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Telge SIBK
Innebandy

Bli medlem i Telge SIBK
BLI MEDLEM
Välkommen till Telge SIBK!

Välkommen till en av Södermanlands större innebandyföreningar. Under säsongen 2020/2021 spelar våra Damer i Allsvenskan (Östra) och Herrarna i Division 2 (Södermanland). Vi har även ett herrlag representerade i JuniorAllsvenskan.

Vi är mycket stolta över våra duktiga och lovande barn/ungdomar som spelar innebandy i vår förening. Detta inkluderar lag för seriespel/sammandrag och inte minst även parasportlag för spelare med någon form av funktionshinder.

Fortsättning följer....
2020-11-20 13:35

Uppdatering av läget kring träning och matcher.


Igår så kom då beskedet att för  Stockholm och Östergötland att de skärpta allmänna råden förlängs till och med den 13 december. Det innebär att de föreningar som tillhör Stockholmsregionen inte får träna med spelare födda 04 och tidigare tills det datumet, minst, och alla matcher/sammandrag med lagen från de föreningarna plockas bort. Östergötland har, precis som Stockholm, fattat beslut om att pausa alla serier tills den 31 december och planerar för en omstart i januari. Detta gäller även de gemensamma serier så dessa matcher plockas också bort.

 

Så kortfattat fortsätter vi på samma spår som vi varit i de senaste veckorna att spelare födda 2004 

Knatteflickor 12/16
Vi söker fler flickor till innebandyn
2020-11-10 22:57, Knatteflickor 12/16
 
2020-11-06 10:20
Vi har nöjet att informera våra medlemmar och deras anhöriga om att vi har en ny föreningssponsor "HYRBILSDEPÅN" med oss. Förutom ett i dessa tider välkommet stöd kan vi även nyttja oss av fantastiska erbjudanden som beskrivs mer detaljerad i medlemsappen.  

Chef och kontaktperson på Hyrbilsdepån (+ Verkstadsdepån, Fordonsdepån och Bärgningsdepån) är gamla bekantingen Kevin Malke som växt upp i Telge SIBKs P93-lag. Ingen dålig bakgrund med andra ord.  Kevin fick tyvärr avsluta en lovande karriär som målspottare pga av skada men vurmar fortfarande för sporten och föreningen.
Uppdaterade riktlinjer 4/11
2020-11-04 20:56
Ikväll kom uppdatering av läget från innebandy förbundet så läs gärna igenom dem så ni följer med i utvecklingen.
Frågor eller funderingar så skicka dem i så fall till info@telgesibk.se


Tag hand om er och håll i, är ett medskick från kvällens dialogmöte med Södertälje Komun. Det är svårt att ställa om men vi kan som de Telge tokar vi alla är.

Hälsningar
Styrelsen genom Robert Nägling
Strikta restriktioner från och med idag
2020-10-29 20:23
Som många av er redan sett, läst eller hört så har det idag kommit nya skärpa allmänna råd för Stockholms och Östergötlands län vilket direkt påverkar vår verksamhet. 
Antalet personer som diagnosticerats med covid-19 i Stockholms län, Västra Götalands län och Östergötlands län har ökat kraftigt. Det har gett en ökad belastning på hälso- och sjukvården, med ett ökat antal inskrivna patienter med covid-19 i slutenvården.

Från och med den 29 oktober uppmanas alla som vistas i Stockholms, Västra Götalands och Östergötlands län att:

Dam Allsvenskan
Det som nästan hela innebandysverige väntat på är nu här!
2020-10-21 20:38, Dam Allsvenskan
Telge SIBK har äntligen efter mycket arbete lyckats lösa så vi kan ha publik till helgens match mellan Telge och Åkersberga IBF. 

Biljetter köper du via vår hemsida. I biljettpriset ingår dryck & bulle.

Tänk på att läget är inte som det har varit. Vi har tagit smittspridning på stort allvar och gjort allt vi kan för att vi ska kunna på ett säkert sätt kunna ta in publik. Lyssna därför på de funktionärer och matchvärdar när det kommer till hur du får röra dig i hallen. För allas säkerhet.

Varmt välkomna!
Herrar H2
Inför Nykvarns IF-Telge SIBK: Matchens profil
2020-10-17 07:30, Herrar H2
Fotograf: Roland Osbeck
Förra helgens match mot Torshälla IBK slutade med en vinst i förlängning efter ett sent insläppt mål i spel en man mer. Ett surt resultat men trots allt två poäng med oss hem från Eskilstuna. Till helgen väntar en välbekant motståndare i form av Nykvarns IF. Förra säsongen blev det fyra tuffa möten där vi avgick med segern i tre av mötena.I och med matchen mot Torshälla så jubilerade våran målvakt Rikard Weilow genom att göra sin hundrade tävlingsmatch för herrlaget. Han är tolfte spelaren att passera den milstolpen men den första målvakten som ansluter sig till skaran av spelare som gjort mer än etthundra tävlingsmatcher. Därför kändes det passande att prata lite med honom om hans år i laget och den kommande matchen.
Innebandysäsongen är igång - påminnelse runt Coronaläget
2020-10-16 16:30

Innebandysäsongen är igång och vi vill påminna om föreningens riktlinjer gällande matcher. Nedan följer riktlinjer för gästande lag, föreningens lag och hur vi tänker framåt.

 

I korthet:

Vi tillåter inte publik och erbjuder ingen kiosk. Samkörning ska ske i största möjligaste mån, se SOIBFs riktlinjer kring detta.
Nu har Telge SIBK knatte-innebandy startat. Välkommen att prova på!
2020-10-12 09:31
Med start söndag 4 okt och sedan söndagar framöver drar vi igång en ny grupp som riktar sig till tjejer och killar födda 2012 och senare. Vi håller till i Östertäljehallen. Ledare är spelare från våra seniorlag.

Sen hoppas vi med föräldrars hjälp kunna starta ett eller flera nya lag. Då kan andra tider och hallar bli aktuella, beroende på vad som passar er bäst.
Är du kille och 7-8 år kanske du slussas in i ett av våra befintliga lag.

Det finns också platser i flera andra åldersgrupper både för killar och tjejer för den som vill prova på.

Sprid gärna detta på sociala medier, och det finns flyers att sätta upp på anslagstavla på ditt jobb, affär eller för att dela ut. Hör av dig om du undrar nåt.

/Leo Lundgren, Sportkommittén, tel 0706-692069  leo.lundgren@telgesibk.se

Säsongens knatteträning är igång
2020-10-04 20:22
Idag var startskottet för säsongens knattelag.
Drygt trettio förväntansfulla tjejer och killar kom till dagens träning i Östertäljehallen. Barnen var födda mellan 2012-2016.

I hallen mötte dagens ledare från damlaget (Elin W, Jennifer B och Olivia H) upp barnen med roliga aktiviteter under den dryga timmen. Leo L hade en informationsstund gör alla föräldrar utanför i höstvädret.

Alla är välkomna igen nästa söndag kl 1130 i Östertälje hallen för en ny roligt träning och tag gärna med en eller flera kompisar.
Herrar H2
Inför Telge SIBK-IFK Gnesta: Matchens profil
2020-10-03 10:00, Herrar H2
Fotograf: Roland Osbeck
Efter en inledning på säsongen med två bortamatcher är det nu dags för herrlaget att spela hemmapremiär i Västergård Arena. Tyvärr kan vi inte ta in någon publik på matchen men kommer att sända den via webben ( www.innebandy.tv ). Det blev vinst även i säsongens andra bortamatch mot ett Strängnäs IBK U med 6-3 som dagen till ära förstärkt sig med en av allsvenskans bästa spelare. Den här helgen spelar herrlaget mot IFK Gnesta på söndag 4/10 kl 14:00 i Västergård Arena. Ett IFK Gnesta som har inlett säsongen med en vinst och en förlust och vi förväntar oss en tuff match på Söndag. Vi pratade inför matchen lite med Andreas Lindgren för att få hans syn på den kommande matchen och tidigare matcher.
Är du en god kommunikatör?
2020-09-27 11:03

Telge SIBK har en ambitiös plan för att utvecklas som organisation och bredda basen med fler ungdomar, samtidigt som vi gärna ser att våra dam- och herrlag avancerar uppåt i seriesystemen. En viktig pusselbit på vägen framåt är föreningens kommunikation.

 

För att leva upp till vår ambition att utveckla organisationen söker vi nu personer som är intresserade av att kommunicera. I praktiken betyder det att utveckla våra media- och kommunikationskanaler såsom webb, sociala medier, utskick, mm.

 

Vi önskar helt enkelt synas mer, både inåt och utåt, men även utveckla fler kommunikationsvägar via nya mediekanaler för att nå ut.

 

Tycker du detta låter intressant? I så fall får du gärna kontakta oss;

 

Jörgen Rogstam                    076 858 15 45

Tor Bratland                          070 816 66 07

Herrar H2
Inför Strängnäs IBK U-Telge SIBK: Matchens profil
2020-09-26 12:00, Herrar H2
Fotograf: Roland Osbeck
Det blev seger i premiären för herrlaget efter en tuff match i Hedebyhallen. Nu på söndag åker laget till Strängnäs för att spela säsongens andra bortamatch. Strängnäs IBK U står för motståndet i Thomas Arena på Söndag 27/9 kl 11:00. Strängnäns U är nya i Division 2 efter att ha vunnit Division 3 föregående säsong och i första matchen förlorade man mot Onyx IBS. Inför matchen pratar vi lite med Jonathan Edelsvärd som stod för en fin insats i premiären för att höra hans tankar om den kommande matchen och hur han ser på årets säsong.
Dam Allsvenskan
Kaptenstrion är utsedd
2020-09-25 17:24, Dam Allsvenskan
Säsongen närmar sig med stormsteg och redan nu på söndag beger vi oss mot Uppsala för att ta oss an Sirius. Vi har naturligtvis utsett en kaptenstrio som utan tvekan kommer att leda laget på ett bra sätt under säsongen!
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Pojkar 13, 26/11 03:34 
Knatteflickor 12/16, 10/11 22:57 
Pojkar 12, 03/11 21:31 
Pojkar 11, 30/10 19:39 
Herrar H3, 28/10 20:10 
Pojkar 07/08, 25/10 16:31 
 
Tack till våra huvudsponsorer:
Vi stödjer Telge SIBK!
 
Svenska Spel, anslut dig!
 
telge.sibk på Instagram