SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Telge SIBK
Innebandy

Bli medlem i Telge SIBK
BLI MEDLEM
Välkommen till Telge SIBK!

Välkommen till en av Södermanlands större innebandyföreningar. Under säsongen 2020/2021 spelar våra Damer i Allsvenskan (Östra) och Herrarna i Division 2 (Södermanland). Vi har även ett herrlag representerade i JuniorAllsvenskan.

Vi är mycket stolta över våra duktiga och lovande barn/ungdomar som spelar innebandy i vår förening. Detta inkluderar lag för seriespel/sammandrag och inte minst även parasportlag för spelare med någon form av funktionshinder.

Matchdags - se till att boka biljett
2021-09-24 12:19

Äntligen dags för hemma matcher. 
Förra helgen startade vi med två matcher, en DJAS och en H3, tyvärr blev H2 hemma premiär inställd. Roligt att se så många personer i Västergård igen.

 

På söndag har DA hemma premiär och vi hoppas få se en bra match och vi välkomnar publik igen. Nytt för säsongen att alla måste ha en biljett oavsett om du är medlem eller inte. Biljetterna bokar du enkelt på hemsidan och är du medlem uppger du koden telgemedlem i bokningen på den/de biljetter som är medlemmar. I entre visar du upp medlemskortet som finns i Sportadmin appen och är giltigt för säsongen 21/22 efter att fakturan är betald.

 

Det går inte att betala i entrén eller som medlem endast gå in utan giltig biljett så se till att boka er biljett redan idag på de kommande matcherna.

Biljett bokningen avser DA, H2, D1 och JAS matcherna.

 

Välkommen  till match i Västergård Arena 

 

Dam Allsvenskan
Rutinerad back förlänger
2021-09-22 12:47, Dam Allsvenskan

Efter tuffa förhandlingar har en viktig hörnsten i laget valt att förlänga. Det är Emelie Schoning som förlänger, en back som med sitt fysiska spel och rutin kommer att bidra något enormt i satsningen. Emelie kommer också att styra skutan som lagkapten. Såhär säger Emelie om förlängningen:

Äntligen premiär för herrarnas A-lag!
2021-09-21 12:00
#16 Matte "The Cap"

Nu på lördag är det äntligen dags för seriepremiär. Efter helgens inställda hemmapremiär efter att Strängnäs kastat in handduken så åker Telges H2 lag till Nypan för match mot Onyx IBS.

Efter en försäsong med blandade resultat i träningsmatcherna så börjar allt mer av spelet falla på plats och alla är ordentligt taggade för seriestart. 

 

Passa på och ta en utflykt till vackra Nyköping på lördag och stötta kapten #16 Mattias Nordenadler och hans mannar på plan i Rosvalla Arena.

Vi söker en kommunikatör?
2021-09-20 15:52

Telge SIBK har en ambitiös plan för att utvecklas som organisation och bredda basen med fler ungdomar, samtidigt som vi gärna ser att våra dam- och herrlag avancerar uppåt i seriesystemen. En viktig pusselbit på vägen framåt är föreningens kommunikation.

 

För att leva upp till vår ambition att utveckla organisationen söker vi nu personer som är intresserade av att kommunicera. I praktiken betyder det att utveckla våra media- och kommunikationskanaler såsom webb, sociala medier, utskick, mm.

 

Vi önskar helt enkelt synas mer, både inåt och utåt, men även utveckla fler kommunikationsvägar via nya mediekanaler för att nå ut.

 

Tycker du detta låter intressant? I så fall får du gärna kontakta oss;

 

Jörgen Rogstam                    076 858 15 45

Tor Bratland                          070 816 66 07

Inställd seriepremiär för Telges H2-lag
2021-09-16 23:40

Tyvärr är helgens seriepremiär i Västergård Arena inställd pga att Strängnäs IBK dragit sig ur H2 serien.

 

Vi tar rast,vila i helgen och ställer in siktet på nästkommande helg borta mot Onyx. Vi ses snart i VgA!

Dam Allsvenskan
Målvakt nummer tre till truppen
2021-09-14 14:26, Dam Allsvenskan

Målvaktssidan har länge varit stark hos oss. sedan tidigare är Jossan och Boyan klara, men vi kan nu även meddela att en ytterligare målvakt i form av Olivia Nilsson har skrivit på. Olivia är född -04 och kommer således även tillhöra JAS-truppen. Hon är en målvakt som är säker i positionsspelet och tar för sig i sitt målområde. Senast kommer Olivia från Nykvarn, och såhär säger hon om övergången:

Telge SIBK 50 år
2021-09-08 20:29

Genomförandet av firandet för stans bästa 50 åring är i planeringsstadiet och för att ro ihop ett härligt firande innan årsskiftet behöver vi hjälp av dig som vill vara med och bidra på ett eller annat sätt.

 

Vill du vara med? Klart du vill! 
Hör av dig till Elin på elin.marsh@telgesibk.se

Telges tjejer i Sörmlandslaget
2021-08-28 09:50

Följande spelare från Telge SIBK är uttagna för att representera Södermanland i distriktslags-SM.

 

Ida Wemmer

Alva Kasselskog

Stina Höög

Fanny Sundgren

Malva Eriksson

Ester Persson

Sandra Eriksson

Olivia Nilsson.

 

Vi gratulerar tjejer till sina fina prestationer och önskar dem lycka till!

 

SDF-SM spelas i Nyköping  30/10 - 2/11 2021

Dam Allsvenskan
Sist ut att skriva på
2021-08-26 17:10, Dam Allsvenskan

Sista nyförvärvet att presentera är ytterligare en ung tjej från Tullinge. Det är Tova Ramberg, född -03, som valt att fortsätta sin utveckling hos oss. Tova är en forward som trots sin unga ålder tar för sig på planen och redan har visat att hon blir en farlig spelare att räkna med den kommande säsongen. Det är en spelare som vågar ta löpningar och skott, som dessutom sitter på en enorm utvecklingspotential. Såhär säger Tova:

Dam Allsvenskan
Ung stockholmstjej klar för Telge
2021-08-17 14:28, Dam Allsvenskan

En av de sista ut att skriva på för oss är en ung tjej född -03 som kommer från Tullinge. Det är Josefin Ekerhov som valt att fortsätta sin utveckling som innebandyspelare hos oss. I Josefin får vi en spelare som mer än gärna tar för sig på offensiven trots sin unga ålder, och som samtidigt sitter på en enorm utvecklingspotential. Redan på försäsongen har hon visat vad hon går för, och såhär säger hon om påskriften:

Södermanlands IBF behöver fler distriktsdomare!
2021-08-12 17:13

SÖIBF behöver fler domare. Ta chansen nu att gå en första domarkurs och därmed få möjlighet att göra en viktig insats för innebandyn och på kuppen tjäna några kronor på det.

 

Distriktsdomare 1 hålls den 20-21 augusti i Vilsta sporthotell i Eskilstuna.

Anmälan sker här.

 

Frågor besvaras av Jan Berg. 070-5491116 jan.berg@innebandy.se

 

Från Facebook:

Vill du bli kollega med Richard och Danne? Den 20-21 augusti anordnar vi en distriktsdomare 1 som är den första utbildning du går för att få börja döma seriematcher.
Dam Allsvenskan
Telgefostrad målvakt förlänger!
2021-07-26 19:24, Dam Allsvenskan

Ännu en pusselbit i lagbygget är på plats och denna gång kan vi presentera en förlängning av en av våra sista utposter. Det är 19-åriga Jennifer Boyaci som förlänger två säsonger med sin moderklubb. Boyan är en målvakt som länge följts och utvecklats i föreningen, en målvakt som är liten men snabb och som gärna bjuder på reflexräddningar. Hon besitter en utvecklingspotential som med tanke på föreningens tillgång i Tobias Borg inte borde vara något större bekymmer. Såhär säger Boyan:

Dam Allsvenskan
Rutinerad back förlänger!
2021-07-22 14:22, Dam Allsvenskan

Det är med glädje vi kan meddela att den rutinerade backen Madeleine Rooslien valt att förlänga med oss! Madde är en fysisk back som man ofta hittar i skottlinjen eller i sargduellerna som hon allt som oftast går vinnande ur. Hennes rutin och spel är minst sagt viktig för laget. Såhär säger Madde om förlängningen:

Dam Allsvenskan
Ytterligare ung talang klar för Telge
2021-07-18 19:40, Dam Allsvenskan

Nu är det dags att presentera ytterligare en lovande ung talang som skrivit på för oss. Det handlar om 17-åriga backen Fanny Sundgren som kommer från Nykvarn. Fanny är en självsäker back som sin ålder till trots gärna tar för sig på planen och sätter sina medspelare i bra situationer med öppnande passningar. Så här säger Fanny om övergången:

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Dam Div 1, 23/09 19:53 
Dam Allsvenskan, 22/09 12:47 
Herrar H3, 21/09 12:09 
Herrar H3, 20/09 12:43 
Herrar H3, 18/09 18:57 
 
Tack till våra huvudsponsorer:
Vi stödjer Telge SIBK!
 
Svenska Spel, anslut dig och hjälp oss!
 
telge.sibk på Instagram