Pojkar 09-10

Bli medlem i Telge SIBK
Välkommen till Pojkar 09/10
Lagfoto Pojkar 09/10 säsongen 2020-2021

Vi är ett lag bestående av pojkar födda 2009 och 2010, som spelar matcher på blå nivå. Spelarna kommer från blandade delar av Södertälje och många olika skolor. Vi vill både spela innebandy och ha en bra gemenskap.

Säsong 2021/2022 kommer vi träna onsdagar i Östertäljehallen 18.30 - 20.00 och fredagar i Västergård Arena mellan kl 17.00 - 18.30

Vi är drygt 20 spelare men kan självklart bli ännu fler, så varmt välkomna att höra av er till oss och komma och träna. Vi är vana vid att ta emot nya spelare som är på olika nivåer i sin utveckling. Vi tycker också att det är bra att man håller på med olika sporter i den åldern som spelarna är och hjälper gärna till att få det att funka så bra som möjligt om man också har flera idrotter.

Kontaktuppgifter till ledarna finns under "Truppen" i menyn till vänster.

Häng med oss och spela innebandy!

Preliminära laguppställningar i hemmapremiären
2021-10-13 14:25

På söndag är det hemmapremiärer i både de serier vi spelar i. Casper Q är uttagen för att göra debut i Telge SIBK-tröjan mot Nykvarn. Vi ställer upp med 15 spelare + målvakt i båda matcherna. I huvudsak är det samma spelare som spelar i båda matcherna.

Telge SIBK – Nykvarn, Blå A

Nils

Milo, Emanuel
Ludvig, Agaton
Adrian, Elias L

Forwards
William, Theodor, Casper Q
Erik, Elias N, Oliver O
Oscar, Oliver S, Philip

Telge SIBK – Strängnäs, Blå B

Ludvig

Toni, Theodor
Emanuel, Elias N
Oliver S, Oliver O

Forwards
Elias L, Erik, Casper Q
Agaton, Nils, Kasper H
William, Milo, Adrian

Bra kämpat i två jämna matcher
2021-10-10 22:12

Det var två resultatmässigt jämna matcher mot mötande Torshälla-lag. Spelarna kämpade på bra och tre av våra debutanter lyckades göra mål i någon av matcherna, vilket var roligt då vi gärna vill sprida ut målskyttet på många i laget. Många föräldrar var på plats och hejade på och peppade spelarna.

Nästa helg blir det hemmamatcher i Västergård Arena mot Nykvarns IF och Strängnäs IBK.

Åtta nya spelare med till Torshälla
2021-10-09 16:18

Imorgon är det äntligen dags för matcher igen efter ett uppehåll på nästan ett år. Vi går in i matcherna med många nya spelare och åker till Torshälla för att spela med 21 spelare. Totalt 8 spelare gör sin matchdebut i lagets tröja.

Båda matcherna spelas med tre femmor och målvakt.

Laguppställning match 1, Pojkar blå B, Torshälla IBK Svart – Telge SIBK

Philip, Oliver O och Erik

Maskotmatch och gofika för P09/10
2020-02-16 17:58

Idag var det dags för våra killar i P09/10 att vara maskotar och sargvakter vid herrlagets hemmamatch mot Visby IBK samtidigt som våra föräldrar stod i kiosken. Laget toppade söndagen med lagfika - mums!

Hero of the Talk
2019-12-19 21:24

Idag genomfördes sista träningen innan vi går på en välförtjänst julledighet, Killarna har gjort stora framsteg under hösten och vi ledare är väldigt stolta över laget, Vi kan också med stolthet berätta om lagets samarbete med organisationen Hero of the Talk som arbetar med ungdomar kring frågorna mobbing och utanförskap.

Vi har med detta samarbete valt att bära Hero loggan på våra armar på våra nya träningströjor. Nahir från Hero of the Talk har besök oss, pratat med killarna innan träningar vad mobbing och utanförskap innebär och att det är viktigt att stå upp för sig och andra.

Vi tackar Intersport i Moraberg för att de tryckte Hero loggan på våra tröjor, samt våra sponsorer EKA, N4 Sverige AB & BST

Hemmasammandrag 14 december
2019-12-14 21:26
Årets sista sammandrag spelades hemma i Västergårds Arena. Killarna kämpade och visade att all träning ger resultat. De har utvecklats som individer men framförallt som lag - har så kul tillsammans!
Maskotlag till herrlaget
2019-11-25 15:52
I lördags var pojkar P09/10 maskotar i samband med herrlagets match mot Katrineholms IBF, detta innebar att vi fick följa med på sista snacket i omklädningsrummet innan matchstart (vilket var uppskattat och lite spännande) och sedan springa in med herrlaget under presentationen
Säsongen äntligen igång
2019-09-17 18:03
En ny säsong har startat med ett gäng laddade innebandykillar
Säsongsavslutning P09/10
2019-04-05 14:00
Årets säsong avslutades med föräldrarmatch där det fanns många vinnarskallar, vem som vann kan vi inte avslöja..
Killarna har haft en fantastik utveckling under säsongen både på och utanför planen.
Vi ses igen men ny energi efter sommaren!!!
Kämpa glöd och börjar spela som ett lag
2019-03-10 18:57
Killarna i P09/10 fortsätter att utvecklas och vi ledare är grymt stolta efter dagens sammandrag i Vagnhärad - vilket gäng!
Träning ger resultat
2019-02-10 17:47
I helgen har pojkar P09/10 varit maskotar på herrlagets hemmamatch och sedan spelat sammandrag i Oxelösund, se mer bilder i bildgalleriet på vår lagsida.

Killarna har gjort en fantastisk resa under säsongen och lärt sig massor - vilken utveckling!
Julavslutnings träning
2018-12-13 20:30
Idag på sista träningen innan juluppehållet var Matias Karkulahti, Filip Rönnkvist, David Larsen & Morgan Ahlberg från vårt A-lag på besök och körde en mycket uppskattad träning med killarna. Träningen avslutades med gofika
P09/10 maskotar ihop med P11 på herrmatch