Flickor 12-16

Bli medlem i Telge SIBK
Välkomna till nya Flickor 12-16

Flickor födda 2012-16 är ett lag under uppstart som vi nu drar igång söndagar,
from 8 nov i Västergård Arena, B-hallen kl 09:30 - 10:30.

För att komma igång söker vi också nya ledare som vill engagera sig i laget. Viktigaste egenskaperna när man börjar ett nytt brukar vara förmågan att umgås och leka med barnen där innebandyn får växa in gradvis. De nya ledarna rekryteras oftast från föräldragruppen runt laget och föreningen ser till att utbildning tillhandahålls. Ledare kan även rekryteras bland våra äldre ungdomsspelare. Kan du tänka dig att vara med i uppstarten så kontakta oss per telefon eller e-mejl.

Vill du anmäla dig som spelare och prova på gratis tre gånger kan du klicka på texten längst upp "Vi söker fler spelare..."

Tränare:
Alex Eldebrink     070-9248224,  a.eldebrink@hotmail.com