Pojkar 12

Bli medlem i Telge SIBK
Välkommen till Pojkar/Flickor 2012
Telge SIBK Pojkar/Flickor 2012 Säsongen 2020-2021

Välkommen till vårt lag för flickor och pojkar födda 2012, som gillar att spela innebandy!

Vi är ett gäng härliga spelare som spelar innebandy i Västergårds Arena varje onsdag klockan 17.00-18.30 och i Östertäljehallen varje lördag klockan 10.00-11.00.

Vill ditt barn vara med?

Anmäl gärna ditt barns för att komma och prova innebandy med Telge eller så kommer du till hallen. Anmälan görs i toppen på hemsida, klick på länken   "vi söker nya spelare", välj P12 och fyll i dokumentet.

Kom ihåg att tag med inomhusskor utan svart sula, idrottskläder och vattenflaska. Har du innebandyklubba och eller innebandyglasögon tag gärna med detta men oftast finns det att låna under den tid som ni provar.

Välkomna

Har du frågor kan du kontakta lagledare Katarina Sjödin, 070-240 25 52 eller Camilla Hammarström, 073-690 56 52

Tränare Thomas Fornvik

Tränare Petter Månsson

Vi fortsätter träna!
2020-11-03 21:31
Som ni sett under de senaste dagarna har det kommit ut nya skärpta allmänna råd för Stockholm.

Många aktiviteter ställs in eller förändras, däribland viss idrottsträning, matcher och tävlingar. Beslutet gäller till och med den 19 november 2020, men kan förlängas.

Det sammandrag som var planerat till den 15 november är därmed inställt.

Dock gäller inte förändringen idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare och Telge SIBK och vi ledare har för avsikt att fortsätta träningsverksamheten tillsvidare.

Dock ber vi er föräldrar att vänta utanför, vi följer era spelare till dörren efter träningen. Vi ledare fortsätter att bygga sarg och är noga med att alla tvättar/spritar händerna.

Och självklart stannar vi hemma vid minsta symtom.

Vi ska vara rädda om varandra men vi vill ändå upprätthålla en bra verksamhet för våra spelare och fortsätter därför fortsätter vi med våra träningar.

Läs mer från Telge SIBK´s styrelse här:

Om ni har några frågor eller synpunkter är ni välkomna att höra av er till oss ledare.

Vi ses på onsdag

Mvh ledarna i PF12
Nu drar vi igång säsong 20/21!
2020-08-24 17:00
Onsdag den 26 augusti kl 17.00, i Västergårds Arena, kör vi äntligen igång med träningarna igen!

Lite nytt inför säsongen är att vi har träning två gånger i veckan, vilket innebär mer innebandy och ännu mer kul.

Vi tränar i Västergårds Arena, A-hallen, på onsdagar 17.00-18.30
och i Östertäljehallen på lördagar kl 10.00-11.30

Glöm inte glasögon, klubba, inneskor, träningskläder och vattenflaska!

Lite vi har att förhålla oss till nu i fortsatta Corona-tider är följande:
  • Vi måste vara friska och symptomfria för att få vara med på träningarna. 48 timmarsregeln gäller.
  • Vi får inte ha publik på träningarna, det innebär att föräldrar eller andra medföljande får lämna spelarna vid dörren till oss tränare. Enbart spelare och tränare/ledare i hallen.
  • Kom ombytta (skor kan vi hjälpa till med för de som behöver) & duscha sedan hemma efter träning.
  • God handhygien innan/under/efter träning.
  • Ingen utlåning av utrustning. Alla spelare måste ha egen klubba, glasögon, vattenflaska osv. med sig.
  • Vid behov kontakta lagledare via telefonsamtal/sms/mail.
Vi kommer hålla er uppdaterade om förändringar.
Håll i, håll ut, håll avstånd.
Men nu ska vi äntligen köra igång med träningarna igen.

Alla viktiga datum för såväl träningar, föreningskväll, fotografering och liknande kommer att läggas in i kalendern.

Dubbelkolla gärna i SportAdmin-appen att ni har uppdaterade kontaktuppgifter.

Välkomna, det ska blir roligt att köra igång den nya säsongen.

Vi ses på onsdag
//Ledarna P/F12
Träning och Julfika. Nu tar vi julledigt.
2019-12-12 09:54
Full rulle med två sarger (två spelplaner) plus en hinderbana för F/P 12/13 när vi hälsade på sista träningen innan juluppehållet.

Roligt att se hur väl organiserad träningen var med blandningen av lek, gympa och innebandyspel. 22 entusiastiska barn på plan var gott att se. Det hela avslutades med lite julfika och avslutningsord från ledarstaben som även delade ut de nya föreningsarmbanden.