Pojkar 07-08

Bli medlem i Telge SIBK
Välkommen till Telges pojkar 07/08
Telge SIBK Lag 07/08
Välkommen till vår lagsida.
Vill du börja spela innebandy?
Vi kommer säsong 2020/21, att träna på tisdagar 17.00 - 18.30 i Västergård Arena och torsdagar 18.30-20 i Östertäljehallen, vi startar säsongen vecka 35

Du behöver inomhus gympa skor, klubba (om du har) och vattenflaska.
Du går in och anmäler ditt barn i vårt anmälningsformulär (klicka på "Telge SIBK längst upp till vänster och därefter i vänstra menyraden), innan så tar vi kontakt med er!

Häng med! Innebandy är kul!
Tema skott
2021-03-02 17:55

På dagens träning var fokus skott träning

Biosteels varuprover till spelarna
2021-02-09 20:01
Nöjda spelarna får varuprover av Biosteel
Efter träningen idag fick alla killar Biosteel hydration mix med sig hem (de är socker och koffeinfria), för att testa.
Det är Lasse som genom sina kontakter med Alexander på MonkeySports i Södertälje har ordnat dessa varuprov.

Vi tackar Alexander för dessa sponsorpaket, killarna var super nöjda!
Dubbelmöte mot Nykvarn
2020-10-25 16:31
I helgen har vi spelat två matcher mot Nykvarn, en hemma och en borta, en vinst och en förlust.
Endags Camp på hemmaplan
2020-09-19 20:46
I dag genomförde ett gäng laddade spelare och ledare en träningsdag i Västergård Arena, den innehöll teknikträning, teoripass och matcher i olika former plus ett fyspass med Daniel som så klart var jobbigt men uppskattat allt varvades så klart med energipåfyllning av mat och dryck.
Mer bilder finns under bildgalleri

Innebandy säsongen är igång igen
2020-08-25 17:38
Idag startade innebandy säsongen med ett gäng laddade killar och ledare

Sammandrag i Gnesta Sporthall
2020-02-09 14:01
Lördag och sammandrag i pojkar blå C, vi fortsätter att utvecklas som lag och individer, bra fart och stämning gav resultat. Denna gång hade vi även förstärkt laget med Johanna Florens och Enya Englund - härligt att se hur killarna och tjejerna samarbetar och kompletterar varandra. Go Telge!
HJ/JAS medverkar på P07/08 träning
2020-01-30 21:57

Idag medverkade spelare från HJ/JAS på vår träning, som uppskattades både av spelare och ledare. Detta tror vi kommer ge massor på lång sikt och vi ser framemot fortsatt samarbete och deltagande. TACK William Aichberger, Philip Nilsson, Emil Stenros, Ahmand Dalhallah för ert engagemang på dagens träning

Hero of Talk Ambassadörer
2020-01-23 22:28

Vi kan med stolthet berätta om lagets samarbete med organisationen Hero of the Talk som arbetar med ungdomar kring frågorna mobbing och utanförskap.

Vi har med detta samarbete valt att bära Hero loggan på våra armar på våra nya träningströjor, som påminner oss om att vi nu är ambassadörer för Hero of Talk, Nahir från Hero of the Talk har besök oss, pratat med killarna innan träningar vad mobbing och utanförskap innebär och att det är viktigt att stå upp för sig och andra. Att vara snällt är coolt är en av sakerna vi bär med oss

Vi tackar Intersport i Moraberg för att de tryckte Hero loggan på våra tröjor, samt våra sponsorer EKA, N4 Sverige AB & BST

Bra träning inför helgens hemmamatcher
2019-11-14 19:13
I helgen är det både seriematch och sammandrag på hemmaplan
Killarna är koncentrerade och laddar för fullt på dagens träning 🏑

Hemmapremiär pojkar blå
2019-10-19 15:25
Ett laddad gäng killar spelade idag hemmapremiär i Västergårds Arena. Det var en jämn och spännande match som våra killar till slut vann med 4-3
Maskotuppdrag.
2017-01-14 12:34
Oj vilka killar som var med på maskotuppdraget igår, super kul.
Många var lite nervösa innan men, det gick ju superbra.

Ny chans kommer för de som av olika anledningar missade.

Vi har igen den 28/1 med matchstart 16.00 i Västergård Arena.
Kallelse kommer att gå ut i början av den veckan!
Sammandrag 12/11 Nyköping
2016-11-03 10:18
Då börjar det dra ihop sig till att spela match!

Första sammandraget för säsongen är den 12 november i Nyköping, Gripenskolan.
Som jag sa på mötet blir inte alla kallade till alla sammandrag men, det vi behöver veta så fort som möjligt är vilka som INTE kan den 12 november, då kan vi ha en bra plan från början!
Hör av er, till mig Tina,  tina_ahtela@hotmail.com

Tack för säsongen 2015-2016
2016-04-26 15:51
Vi tackar spelare och föräldrar för en härlig säsong!

Då går vi mot sommar och fotboll för många av våra killar, i vårt lag spelar många fotboll sommartid, klubbar vi vet om är Södertälje FK, Pershagen och Järna, nån som vill börja spela?
Hör av er till mig(Tina) så förmedlar jag er vidare!

Hoppas vi ses i höst igen för ännu en kul Innebandy säsong, kallelse kommer var så säkra!

Ha en skön sommar!! Ledarna P08
Erbjudande till lag som vill filma matcher
2016-01-18 21:26
Hej allihopa!

En riktigt god fortsättning till er alla. Hoppas ni kommit väl igång efter juluppehållet för andra halvan av innebandysäsongen.

Som ni både sett och hört tidigare har jag bett om intresserade från lagen som kan tänka sig att filma det egna (eller andras) lagets matcher. I samband med detta kan man även lägga ut matcherna på Live Arenas webplattform och möjliggöra för familj och andra att se desamma. Vissa vill även bara ta filmen och spela upp för analyser med laget eller bara ledarna. Proffsigt blir det!

Nu har vi satt en tid för en kort utbildning på den utrustning som vi får låna och jag hoppas samtliga lag skickar en representant för att se och lära fastän det bara är F99/00, P99/00, P02, P03, H1 och nåt lag till som jag inte kommer ihåg just nu. Utbildningen/informationen innebär inga åtaganden i sig så skicka gärna minst en person. Det behöver inte vara en ledare!

Plats:    Västergårds Arena VIP rummet
Datum: 20 januari (onsdag)
Tid:      Kl 19 - 20 (ca)

Live Arenas representant heter: Henrik Carlsson