SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Telge SIBK
Innebandy
Herrar Div 2

Bortamatch mot Trosa Edanö
2020-10-28 20:10
Förutsättningarna för denna match var inte på topp. Inställd träning pga sjukdom, flera spelare som inte kunde vara med på matchen pga sjukdom. Dessutom fick vi låna in två backar från juniorlaget, William och Pierre, som fick spela som forwards. Uppvärmningen visade att vi var aktiva men intensiteten saknades. 

Första perioden: 
Matchen började i halvdant tempo där båda lagen missade några lägen var. Bl.a såg vi Bylger och Hebbel missa väldigt bra lägen i höga slottet. Trosa fick några lägen att göra mål då vi inte jobbade hem ordentligt. Jimmy i kassen fick göra några fina räddningar.
11:20 så lyckas Trosa spräcka nollan när man får stå fri i slottet och sikta in sig. 
12:05 så petar Trosa in 2-0 efter slarv i egen zon av oss. 
14:07 så åker vi på vår första utvisning för dagen, Micke åker på en tvåa för otillåten trängning. Vi spelar bra i boxen där Trosa egentligen bara skapar ett bra läge från deras vänsterkant men som Jimmy gör en bra räddning på. 
När tiden rinner ut så har inte Trosa gjort mål, Micke blir inte tillsagd att kliva in och ingen reagerar på att tiden är slut. 13 sekunder hinner ticka innan Micke kliver in och precis när han gör det så lyckas Trosa göra 3-0 från deras högerkant. 
20 sekunder efter målet så åker Trosa ut för obstruktion. 
Lika säkert som att solen går upp på morgonen så gör vi mål på powerplay, 17 sekunder in. Josef och Riskula spelar bollen mellan varandra och sen lägger Josef in bollen till Hebbel i slottet som skjuter in den på volley(hög klubba?) I bortre krysset. 
Nu får vi lite energi, 17:51 så lyckas Camuset, dagens stjärna, brunka in en reducering till 3-2 när han vinner bollen i eget hörn och springer upp längs vänster kanten och ner bakom mål. Försöker sig på köksvägen men misslyckas först men skjuter in returen. Ett riktigt krigarmål! 
19:16 så lyckas vi kvittera till 3-3 och som många gånger tidigare så passar Josef till Hebbel som bågar med bollen och drar ett skott. 

Andra perioden:
Vi börjar andra perioden som vi började första, en del chanser för båda lagen, där vi slarvar år båda hållen och tillåter Trosa jaga upp oss. 
08:20 så åker William ut två minuter för slag. 
Trosa lyckas göra 4-3 när det återstår 3 sekunder av utvisningen. Trosaspelaren laddar skottet och vi försvarar inte ordentligt. 12:09 så gör Philip Lindius sitt tredje mål för dagen och utökar Trosas ledning till 5-3. 
14:50 så knuffar Pierre ut en Trosaspelare över sargen efter en närkamp och åker ut två minuter. 15:53 så gör Trosa mål genom ett skott från slottet. 
16:09 står Rasmus i den högra luckan i anfallzon och får en pass från Bylger. Rasmus nyper till direkt och får en perfekt träff. Bollen far upp i nättaket. 
16:55 så reducerar Josef till 6-5 med ett lågt stenhårt skott. Riskula spelar upp bollen till Narva som passar bollen till Josef dom kommer rusande i mitten. 
19:10 står Josef bakom mål och passar till Narva, som står framför mål, som skjuter in 6-6 på volley. 

Tredje perioden:
Vi kommer ut i tredje men helt annan attityd jämfört med de tidigare perioderna. 01:41 så står Rasmus snett bakom mål och slänger in bollen på mål, på något sätt så studsar bollen in i mål. Lite tråkigt att matchvinnande mål räknas som självmål. 
I samband med målet så åker Trosa ut på en protest mot domslut. Vi får bra rull i powerplay men vi lyckas inte få in bollen i mål. 
10:18 gör Josef 8-6 till oss, efter att Narva står och brukar framför mål och bollen hittar ut till Josef som slår in bollen med en backhand. 
Trosa orkar inte hänga med längre och 14:28 åker man ut på en upprepad förseelse. 14:56 så går bollen som ett snöre genom laget och Seth hittar Hebbel, mitt i slottet, som får sikta in sig och skjuta in 9-6. 
18:18 så passar Seth bollen ner till Rasmus och fortsätter löpa. Rasmus passar tillbaka och Seth skjuter ett direktskott som går in. 
18:55, ännu en gång står Josef bakom målet och slår en pass till Narva som skjuter in 11-6. 
19:46 åker Riskula på en tvåa för slag. 

Sammanfattning:
Vi gör en dålig uppvärmning som gör att vi inte har rätt fokus från start. Vi håller oss inte till taktiken långa stunder som gör att vi hamnar i konstiga situationer både offensivt och defensivt. Vi tar flera helt onödiga utvisningar. Fortfarande är vi inte helt trygga med varandra vilket märks så fort vi ligger under så blir det en negativ ton på bänken, dock så var det bättre denna match jämfört med förra. Men när vi gör det vi ska så går det riktigt bra vilket är det vi ska ta med oss. 

Matchens stjärnor:
Robert Camuset ***
Josef Celik **
Jonny Narva *

Bonus stjärnor till Pierre Jacob och William Johansson som båda fick spela som forwards fastän dom egentligen är backar. 
 
Tack till våra huvudsponsorer:
Vi stödjer Telge SIBK!
 
Svenska Spel, anslut dig och hjälp oss!
 
telge.sibk på Instagram