Herrar Div 3

Omgång 2 i H3As Matchens profil:
2022-02-11 07:19
Anton Anjou-Hebbel

Efter en skön första seger där vi till slut vinner en komfortabel seger där vi dessvärre bjuder in Katrineholm i matchen igen i den andra perioden (6-1 3-7 5-0 periodsiffrorna)  är det nu äntligen dags för match igen.

Imorgon lördag beger sig våra krigare till vad som börjar bli vårat andra hem A2 Arena i Eskilstuna för att ta sig an Standard IK kl 11:00.

I förra matchen mot Katrineholm var vi glada över att ha en comebackande Anton Anjou-Hebbel tillbaka i laguppställningen att han dessutom lyckades hitta rätt 6gånger gjorde ju inte det hela sämre. Vi tog oss ett snack med Matchens profil:

Tjaba Hebbel!

- Halloj!

Tanken var att du skulle få vara Matchens profil vid den senaste matchen där det slutade med 6mål för din del men då får du vara det till helgens

bortamatch istället. Stort välkommen tillbaka till laget som du valde att ta en paus ifrån efter förra säsongen. Kan du utveckla det beslutet lite och vad som väckte suget hos dig nu igen efter innebandy?

- Inför säsongen kände jag inte riktigt motivationen till att lira bandy. Men efter ett litet uppehåll så kände jag att jag ville tillbaka där jag är som bäst, på innebandyplanen .

Som sagt 6mål direkt i den första matchen utav H3A och såg ut som att du aldrig varit borta, till helgen väntar Standard borta ett lag som du var med och

slog under den avbrutna säsongen 20/21. Vad tror du vi kan förvänta oss av helgens match?

- Helgens match kommer bli tufft och det är ett stabilt lag vi möter. Men spelar vi som vi ska så slår vi alla lag i serien.

Vad kan vi förvänta oss utav dig och resten utav laget inför dom avslutande 5matcherna utav H3A?

-Inför dem avslutande 5 matcherna kan vi förvänta oss en rolig innebandy med mycket fart och att vi lägger till ytterligare en växel . Seriesegern är vår!

Stort lycka till i helgens match och resten utav våren!

-Tack!

Så vill ni se när Telge spelar vidare i H3A serien (klart ni vill) så tycker jag att ni ska ta er till A2 Arena då vi kan vänta oss en tuff match, då Standard i sin första match spelade oavgjort mot ett FBC Nyköping som i matchen efter slog våra seriekonkurrenter och antagonister Järna.