Vi söker fler spelare till våra lag. Vill du spela med oss i Telge SIBK? Anmäl dig via länken.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Telge SIBK
Innebandy
Pojkar 13-15

Anteckningar från föräldramötet 3 okt 2022
2022-10-04 16:52
  1. Allmänt om laget. P13 är nu 15 spelare, några har slutat, Theo tränar med P12. Vi är 4 ledare; Leo Lundgren, Sami Järn (Ludvig pappa), Johan Nyberg (Leos pappa) och Daniel Knutsson (Antons pappa). Vi har också några spelare på väg in.
  2. P13 tränar till och med onsdag 14 dec (då har vi en avslutning med lekar och fika. Bra om nån kan baka t ex) Vi tränar även under höstlovet. Dock inte 20 nov. Sönd 9 okt tränar vi i stora Västergård kl 16:30 och vi har träning lörd 22 okt i Östertäljehallen för att finslipa spel, byte mm inför match. Glöm inte att anmäla om spelaren kommer eller inte till varje träning. Vi har flyttat sista anmälan till 3h före träning. Och fram till dess kan du också ändra ditt svar. Efter jul/nyår börjar vi onsdag 11 jan.
  3. Det är ibland lite dålig disciplin ibland på träningen. Spelarna måste lyssna på tränarna. Vi kommer att öka intensiteten för att bli förberedda på match på bästa sätt och då blir det ännu viktigare att man lyssnar.
  4. Vi behöver en lagledare, som kan hålla kontakt med föräldrar, föreningen och andra lag mm.
  5. På torsdag 6 okt ska laget fotograferas. Samling vid entrén till Viksberghallen kl 17:45. Sen går ledarna och spelarna in i omklädningsrum och byter om. Spelarna har själva shorts (helst röda, har du fler så ta med och låna ut), strumpor (helst vita), skor och klubba. Vi har matchtröjor till alla. En spelare fotas som målvakt. Lagfoton och individuella foton tas. ALLA (även ledare) måste ha en underskriven blankett från Idrottsfoto för att få fotograferas. Vi är färdiga ca kl 18:40.
  6. Vi ska spela sammandrag i både Grön A och Grön B. Det är 3 utespelare+ 1 målvakt i varje, men Grön B är lite lättare och vi tänker att våra nya spelare ska matchas där, men flera måste spela i båda för att vi ska få ihop lag. Vi kommer även att låna in spelare från P14 och låna ut till P12.
  7. Söndagarna 23 okt och 22 jan arrangerar vi. Det betyder att vi bygger sarg, bemannar matchsekretariatet med 1 person och har 2 matchvärdar (vi ska INTE bemanna kiosken). Matchvärdarna tar emot lag och domare och visar dem deras omklädningsrum, sen ska man stötta domarna och se till att publiken på läktaren uppför sig på ett bra sätt. Vilket innebär heja på sitt lag, men inte säga negativa saker om andra lag och domarna. Efter sista matchen ska vi  gemensamt se till att alla omklädningsrum, korridorer och läktare är städade (Det räcker att plocka upp allt skräp). Om matchvärdarna ser till att gästande lag håller rent i sina omklädningsrum så slipper vi den biten.
  8. Kiosken ska vi i år bemanna en hel vecka; vecka 47, 21-27 november. Må-To kl 16:30-20:00. Då säljer vi bara kaffe och färdiga varor, 2 pers/dag. Fr-Sö blir det även korv och toast som ska göras och vi vill sälja nåt hembakat. Fredag 25 nov kl 17:00-21:30, det spelas en damjuniormatch kl 20:00 och 3 pers behövs. Lördag 26 nov kl 12:00-16:00 3 pers, söndag 27 nov kl 10:30-16:00 vi delar oss på två pass så 6 pers behövs. 20 pass, så det räcker alltså inte med ett pass/spelare. Vi kan gå igenom hur kiosken funkar i samband med onsdagsträningen 16 nov. Det finns en bra lathund i kiosken med allt man behöver veta. Ni får önska vilka pass i kiosk eller sammandrag ni vill ha fram till och med 16 oktober, sen gör jag ett schema. Mejla eller messa och berätta om ni har vana från kiosken i Västergård!
  9. Vi ska vara sargvakter 3 gånger. Lördag 10 dec kl 15:25-17:45, Lö 25 feb kl 12:25-14:45 och en ännu okänd gång. Det behövs 8 spelare och 4 vuxna per tillfälle. Även här kan ni önska sen gör jag ett schema. Sargvakter får en korv eller toast och dryck i ena pausen.
  • Laget ska sälja 90 Bingolotter i december åt föreningen. Säljer vi fler får vi pengar till lagkassan.

/Leo Lundgren tränare och lagledare P13, tel 0706692069

 
Tack till våra huvudsponsorer:
Vi stödjer Telge SIBK!
 
Svenska Spel, anslut dig och hjälp oss!
 
telge.sibk på Instagram