SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Telge SIBK
Innebandy

Vill du hjälpa oss med marknadssidan?
 
Telge SIBK har en ambitiös plan om att bli ännu bättre som organisation och även avancera i seriesystemen på dam- och herrsidan i föreningen.  För att klara detta behövs hjälp av fler personer som kan vara delaktiga i bl.a. vår marknadsgrupp.

 

Vår huvudsakliga syssla i marknadsgruppen är att söka nya samarbetspartners och sponsorer åt föreningen. Därefter underhålla relationen med dessa och skapa mervärde i relationen för båda parter.  För detta behöver vi stärka vår marknadsgrupp med personer som gillar att kommunicera. Även den mer praktiska sidan med beställning och hantering av framtaget material behöver vi också bemanning till.

 

Utöver detta söker vi även personer som kan jobba med kommunikation och sociala medier. Det kan vara att fotografera och/eller filma, intervjua och/eller skriva lite text till desamma.

För att klara ovanstående behöver vi volontärer som vill hjälpa till. Ålder och kön är underordnat utan det viktiga är viljan att hjälpa till.

Tycker du detta låter intressant? I så fall får du gärna kontakta oss .

 

Mattias Omberg   076 844 52 52

Jonas Augustsson 070 717 07 30

Vi söker fler personer till evenemangsgrupperna Dam och Herr!
 

Telge SIBK/IBS söker nu fler personer till ”evenemangsgrupperna” som ansvarar för bemanning och inramning av våra hemmamatcher för våra representationslag.

 

Evenemangsgrupperna ansvarar i huvudsak för bemanning av sekretariat, intro för spelare, iordningställning av arenan, lotteri/tävlingar, matchvärdar för bortalag och sponsorer, samordning av sargvakter samt entrévärdar i samband med våra hemmamatcher.

 

Vill du vara med och bidra till att utveckla innebandyn i Telge SIBK är du helt rätt person för oss. Inga förkunskaper krävs – utan bara ett intresse för att innebandyn ska synas och höras på ett bra och underhållande sätt i stan.

 

Är du intresserad av att arbeta med våra evenemang inom Telge SIBK/IBS framöver?  Kontakta då:

Micke Wikner 

Henrik Wemmer på 076-767 63 00 eller via e-mail  henrik@wemmer.se

Du behövs! Hjälp oss att utveckla vidare...!

Massor har hänt på senare år både sportsligt men också föreningsmässigt. Sportsligt har vi lyckats bra med både dam och herrlag på hög nivå. Men än viktigare är en väl fungerande ungdomsverksamhet med tävling, parasport och motion, där barn och ungdomar utvecklar sitt spel men även lär sig att ett aktivt idrottande är nyttigt både för kropp och själ.


För att fortsätta detta spår där vi önskar bli än bättre behövs du!  Vi behöver din kompetens och kunnande!  Det kan vara för direkt sportrelaterade saker men även på administrativ eller praktisk nivå där vi vill utveckla våra arrangemang, marknadsföring eller service till våra medlemmar. För detta behövs ideella insatser och alla kan hjälpa till.  Det är meningsfyllt att hjälpa våra ungdomar men det är även roligt och utvecklar kamratskap med nya människor du ofta inte känner innan.  I många fall har dina barn blivit omhändertagna av andra frivilliga krafter sedan länge, kanske dags att bjuda tillbaka nu?


Om du kan tänka dig hjälpa till så kontakta oss antingen via vår mailbrevlåda info@telgesibk.se eller ge dig till känna via någon ledare inom vår organisation och därefter kontaktar vi dig! 


Bästa hälsningar

Styrelsen, kommitteer och utskott i Telge SIBK

Våra Parasportare behöver ledare!

Sedan flera år har vi haft en väl fungerande  grupp av parasportspelare (spelare med viss funktionsnedsättning) i vår förening. Spelarna har visat fina sportsliga framgångar lika väl som att det blivit en mogen grupp som utvecklats mycket positivt i vardagslivet tillsammans med föreningen. Engagerade ledare har varit en viktig del av framgångarna.

 
Nu behövs nya ledare då de gamla lämnar för andra uppgifter. Är du en person som gillar att jobba med och utveckla parasportare så får du mycket gärna höra av dig till oss. Har du utbildning inom området är det givetvis bra men entusiasm och människotycke kommer högt på meritlistan.  
 
Arbetet består av att ta hand om vårt gäng av parasportare, organisera träningar, förbereda för matchspel samt genomföra det samma. Idealiskt är det ifall vi hittar flera ledare som kan dela upp jobbet sinsemellan.  Har du inte erfarenhet av innebandy så hjälper föreningen givetvis till och fixar tränar-/ledarutbildningar.
 
Har du intresse av ovan är du välkommen att höra av dig till:
 
Tina Ahtela           tina.ahtela@telgesibk.se       076-035 39 31
Vill du vara med i vår Marknadsgrupp?

Marknadsgruppen behöver bli större!

Marknadsgruppens utmaningar ökar efter hand som våra lag når framgångar.

Vill vi göra ett bra jobb behöver vi bli fler. Det gäller i stort inom alla våra arbetsområden bl a sponsorsgruppen, arrangemangsgruppen och IT-gruppen.

 

Sponsorsgruppen behöver få in nya sponsorer på bred front för att föreningens ekonomi ska fortsätta att vara stabil och för att vi ska kunna ta föreningen vidare mot nya mål för såväl ungdoms- som seniorverksamhet. Sponsorsgruppen arbetar aktivt med att få in nya sponsorer till föreningen och att se till att de sponsorer vi har är nöjda. Känner du att detta skulle kunna vara något för dig, tveka inte, kontakta någon i Sponsorsgruppen:

 

 

Arrangemangsgruppen har som grunduppgift att se till att arrangemangen kring seniormatcherna blir en upplevelse. Gruppen kan även ha till uppgift att hjälpa till vid andra föreningsarrangemang. Det finns ett stort behov av att utöka gruppen för att klara dessa utmaningar. Alla som kan hjälpa till är välkomna, även om man bara kan avvara några timmar då och då kommer det vara till stor hjälp. Intresserad? Kontakta:

 

Kommunikations-/Mediagruppen ser till att vi syns, både inåt och utåt. Här behöver vi bli fler för att vi ska kunna utveckla och uppdatera vår webb och vår Facebook-sida kontinuerligt. Vi vill även hitta och utveckla nya kommunikationsvägar via andra mediekanaler för att nå ut med föreningens information, både internt till våra medlemmar och externt till alla innebandyintresserade och sponsorer. Till nästa säsong planerar vi t ex att bli än mer aktiva på Instagram. Är du intresserad av sociala media och/eller vill skriva reportage om vår förening och spelare till webb och dagspress? Kontakta då:

 

Tillsammans gör vi föreningen bättre!

 
Tack till våra huvudsponsorer:
Vi stödjer Telge SIBK!
 
Svenska Spel, anslut dig och hjälp oss!
 
telge.sibk på Instagram